Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

El divendres 29 de maig tens una cita al Tapòdrom

Davant l’èxit de la celebració del Tapòdrom de l’any passat, realitzat a la Sala Torín com acte d’inauguració de la ruta, aquest any es repetirà el mateix format, tot i que amb alguna novetat.

El Tapòdrom es portarà a terme el divendres 29 de maig de 19.00h a 21.30h, on es podran provar les tapes de la Ruta fins a esgotar existències. La idea és la primera tapa al Tapòdrom per després continuar la ruta pels bars i restaurants d’Olot. El preu de la tapa és el mateix de la promoció 2,5€ tapa i quinto. A la Sala Torín es podran degustar algunes tapes, no totes, però es podran veure totes les que aquest any formaran part de la ruta, per així anar fent boca. En total es prepararan entre 1000 i 1200 tapes.

A més a més, hi haurà l’actuació del duet musical amant del blues The Rusties Blues Band que se n’encarregaran d’amenitzar la vetllada.

Durant el transcurs del Tapòdrom se sortejarà entre els assistents un obsequi cedit per a l’ocasió per l’ACO (Associació de Comerciants d’Olot).

I com a novetat s’ha creat La Tapa Kid per als nens de casa. Es tracta d’un taller de tapes per a nens de 6 a 12 anys que el realitzarà el cuiner David Colom del Restaurant L’Hostalet dels Hostalets d’en Bas, i on els menuts aprendran a fer algunes tapes que després es podran menjar o endur-se a casa. El taller és gratuït i les places són limitades que s’aniran omplint segons ordre d’arribada al Tapòdrom. S’ha volgut organitzar una activitat infantil per poder obrir el Tapòdrom també a un públic familiar, on hi puguin gaudir nens i pares.

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Pels amants de les tapes, ja la tenim aquí! V Ruta de les Tapes d'Olot

Aquest any, la Ruta de les Tapes d’Olot fa 5 anys, i com en l’edicions anteriors durarà un mes, del 29 de maig al 28 de juny. 22 bars i bars restaurants de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, han tornat a crear una xarxa gastronòmica per la ci...

Llegir més

Taller de tapes amb Àngel García de Bubbles Gastrobar de Girona

El dilluns 20 d'abril es portarà a terme un Taller de Tapes de la mà del cuiner Àngel Garcia que regenta el Bubbles Gastrobar de Girona a l'aula Dos Serveis de La Canya. Àngel Garcia regenta juntament amb els seus pares el Bubbles Gastrobar & Restauran...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments