Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Nou conveni de l'Associació amb l'empresa Auto NET&OIL

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa ha signat un conveni de col·laboració amb la gasolinera Auto Net & Oil d’Olot, que ofereix als establiments del gremi una targeta per poder gaudir d’un descompte en el carburant:

Obsequi d’un descompte de 2 cèntims d’euro/litre

Tot i que, Auto Net & Oil ofereix diàriament als seus clients uns dels preus més competitius en carburant respecte a d’altres empreses del sector de la comarca.

A més a més, Auto Net & Oil dóna la possibilitat a tots els establiments de l’Associació d’Hostalatge d’obsequiar als seus clients amb un descompte de 2 cèntims d’euro /litre, a partir d’uns vals de descompte que proporcionarà la mateixa gasolinera a l’establiment perquè pugui repartir-los entre els seus clients i donar-los un servei més.

Aquest servei no té cap cost per a l’agremiat.

Es tracta d’una campanya promocional d’estiu i tardor de 2015.

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Loteria de Nadal de l'Associació d'Hostalatge

L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa ja ha començat a vendre loteria de Nadal. Aquest any ha apostat pel número 46552 que es ven en participacions de 5€. Les butlletes es poden comprar als següents establiments agremiats: A Olot - La Quinta Justa, B-...

Llegir més

Els bars l’Oficina i l’Hostal del Sol guanyadors de la 5a Ruta de les Tapes

La Ruta de les Tapes d’Olot ha tancat la seva 5a edició amb l’elaboració de més de 13.000 tapes, un nombre que creix any rere any, i que ha fet que la ruta hagi tornat a ser un èxit gràcies a l’acceptació del públic. Una activitat consolidada prin...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments