Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Tapes guanyadores de la Ruta de les Tapes 2017

La Ruta de les Tapes d’Olot ha tancat la 7a edició amb de més de 15.000 tapes, un nombre que continua creixent any rere any, i que ha fet que la ruta hagi tornat a ser un èxit gràcies a l’acceptació del públic. Una activitat consolidada principalment per un públic local, però en augment pel que fa al visitant, sobretot de la comarca d’Osona.

Aquest any, la novetat era que, es convertirien en jurat de la ruta, els tapejadors que provessin les 20 tapes que la formaven. A més, enlloc d’un reconeixement com cada any, se’n farien 3, i es premiarien així, les tres tapes més votades, en contrapartida, desapareixia el premi del jurat.  Per tant, les tres tapes guanyadores han estat: en primer lloc el Cebiche de fuet d’Olot del Bar Hostal del Sol, en segon lloc Milfulls de vieires amb carpaccio de peu de porc del Bar El Celler, i en tercer, Thalassa: Llaüt de sabors de la Mediterrània del Bar L’Ansat.

A part de reconèixer els establiments de les tapes premiades, la Ruta també ha donat premis. Per una part, ha fet un sorteig d’una estada de cap de setmana a Ca la Rotllada de Cantonigròs, entre les persones que han omplert el passaport format per 8 caselles. D’altra banda, ha volgut premiar a les persones que han fet tota la ruta, amb el sorteig d’un àpat per a dues persones al Restaurant Les Cols amb dues estrelles Michelin. Com també s’han sortejat àpats entre els seguidors de Facebook.

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

40 anys d'Hostalatge Garrotxa

El 18 de maig de 1977 un grup d’empresaris del sector de l’hostaleria de la Garrotxa, aprofitant la reforma de la Llei Sindical que permetia als empresaris i treballadors constituir-se com a gremi/associació segons la seva activitat empresarial, van decid...

Llegir més

Novetats a la Ruta de les Tapes. Converteix-te en jurat!

La Ruta de les Tapes d’Olot torna amb un canvi de patrocinador, aquest any és Cervesa Moritz, qui aposta per la ruta. Del 26 de maig al 25 de juny, 20 establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, oferiran una tapa més un quinto Moritz per...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments