La Borsa de Treball és un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Conveni de col•laboració amb l’empresa VID ART - Vermuts Miró

Miró elabora, a casa nostra i més concretament a Reus (el bressol del vermut), 4 tipus de vermut diferents: el roig, el blanc, el blanc extra dry i el reserva Etiqueta Negra. El grup Miró, ha confiat en la jove empresa VID ART, creada a Porqueres (Banyoles) fa tot just un any, per a la introducció de la marca de vermuts i altres productes que elabora.

L’objectiu de VID ART és donar a conèixer els vermuts Miró, per aquest motiu, ofereixen promoició en preus per a tots els associats, sense mínims de compra, ja que VID ART, sabedor que no tothom té un consum elevat d’aquest producte, ofereix servir BOTELLERIA als associats que vulguin apostar per un producte de proximitat com el seu.

Per tant, ofereixen:

  • Producte elaborat a Catalunya (Reus), per tant, producte de proximitat.
  • Producte més fresc i agradable que les competències existents.
  • Servei de botelleria sense més despeses per entregar quantitats petites, ni suplements per fer botelleria.
  • Bon servei.
  • Tracte personalitzat.
  • Tenir un vermut elaborat artesanalment, reconegut i ben valorat tant al nostre país com a fora.

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Renovació del conveni amb l'Ajuntament d'Olot

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa ha renovat el conveni de col·laboració que manté amb l’Ajuntament d’Olot, i que es caracteritza per al suport a diferents activitats organitzades o impulsades des de l’Institut Municipal de Promoció d’O...

Llegir més

Gaudeix dels plats de l'embotit

En motiu de la Fira de l’Embotit, alguns establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa han volgut fer una recomanació especial d’un plat elaborat amb embotit, perquè durant tot el cap de setmana del 22 i 23 de març es pugui anar a degust...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments