Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Els bars l’Oficina i l’Hostal del Sol guanyadors de la 5a Ruta de les Tapes

La Ruta de les Tapes d’Olot ha tancat la seva 5a edició amb l’elaboració de més de 13.000 tapes, un nombre que creix any rere any, i que ha fet que la ruta hagi tornat a ser un èxit gràcies a l’acceptació del públic. Una activitat consolidada principalment per un públic local, però en augment pel que fa al visitant. Durant el mes que ha durat la ruta, els tapejadors han tingut l’opció de votar en el passaport on hi apareixien totes les tapes, la tapa que més els hi ha agradat. Del nombre total dels passaport recollits, un 90% estaven votats, donant com a guanyadora a la Millor Tapa Popular 2015 a la Tulipa de pa amb vedella guisada i cruixent de ratafia del Bar L’Oficina, quedant en segon lloc el Mar i Muntanya: pop amb cruixent de cansalada, fons de patata i xips de l’Eko Bar, i en empat al tercer lloc el Bar Hostal del Sol amb Cansalada cuita a baixa temperatura amb teriyaki de ratafia i el Bar L’Ansat amb Brandada de bacallà amb aromes de fesols de Santa Pau i flor de fajol.

Per altra part, durant el transcurs del Tapòdrom, acte d’inauguració de la Ruta de les Tapes, es va portar a terme l’elecció de la Millor Tapa Professional a través d’un jurat format per Felip Hontoria del Restaurant Ca la Matilde de Sant Feliu de Pallerols i membre de Cuina Volcànica, Eduard Abel, membre de la penya gastronòmica El Paltruc, Joel Tallant, director/gerent de Ràdio Olot i Joan Indurain, de l’històric Frankfurt El Farolet i membre de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. La tapa escollida com a millor va ser la Cansalada cuita a baixa temperatura amb teriyaki de ratafia Russet del Bar Hostal del Sol, seguida en segon lloc de la Tulipa de pa amb vedella guisada i cruixent de ratafia del Bar L’Oficina, i en tercer de la Brandada de bacallà amb aromes de fesols de Santa Pau i flor de fajol. Fent una retrospectiva en les edicions anteriors, normalment, els finalistes tant de la tapa Professional com de la Popular, acostumen a coincidir, tot i tractant-se de mètodes diversos.

A part de reconèixer els establiments de les tapes premiades, la Ruta també dóna premis a les persones que han anat de tapes i han segellat i completat els seus passaports. Aquest any el guanyador del sorteig d’una estada a l’Hostal El Forn de Beget ha estat Maria Torres d’Olot. A banda, s’han sortejat 5 activitats GPS (Garrotxa Plans amb Sensacions) de Turisme Garrotxa i un àpat per a dues persones al Restaurant La Brasera entre les 163 fotos penjades a Instagram. La foto guanyadora ha estat per l’instagramer @Galleret7 amb una foto que representa l’essència de la Ruta de les Tapes, compartir una bona estona d’oci a través d’una ruta gastronòmica.  

 

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Cuina Volcànica serà present al Shopping Nit

El dissabte 13 de juny, el col·lectiu Cuina Volcànica oferirà un tast gratuït a totes aquelles persones que presentin el seu passaport del Shopping Nit, amb un mínim d’una compra feta en una botiga de l’ACO, les persones rebran tants tastos com compre...

Llegir més

El divendres 29 de maig tens una cita al Tapòdrom

Davant l’èxit de la celebració del Tapòdrom de l’any passat, realitzat a la Sala Torín com acte d’inauguració de la ruta, aquest any es repetirà el mateix format, tot i que amb alguna novetat. El Tapòdrom es portarà a terme el divendres 29 de mai...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments