Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Speed Dating professional per al sector de l'hostaleria

Si busques feina en el sector de l'hostaleria, t'interessarà assistir a l'Speed Dating que es portarà a terme el dimarts 7 de març. Una jornada de selecció de professionals on s'hi poden presentar cambrers/eres, cuiners/eres, ajundants/es de cuina, cambrers/eres d'habitacions. Aquesta jornada s'ha organitzat per l'Àrea d’Ocupació de DinàmiG, en col·laboració amb l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i Turisme Garrotxa.

Les persones interessades a participar a l’Ocupació en Xarxa han de fer inscripció prèvia a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat. Hi ha temps fins al dijous 23 de febrer a les 2 del migdia. El dimarts 28 de febrer es realitzarà un procés de selecció de tots els candidats en què es valoraran les competències d’orientació al client i treball en equip, necessàries per treballar en el sector. Les persones que superin el procés de selecció participaran de la jornada del 7 de març durant la qual podran presentar la seva candidatura en un Speed Dating (tindran 3 minuts per presentar-se davant dels representants de les empreses), es portarà a terme al Restaurant La Deu de 16.00 a 20.00. Els establiments participants són: Les Cols, Hotel La Perla, Hotel de la Vall de Bas, Can Morera, Cal Sastre, La Torre dels Til·lers, La Deu, La Quinta Justa, La Cuina del Mercat, B-Crek, Hostal del Sol, Hotel Riu Fluvià, Can Blanc, Hostal dels Ossos, L'Arcada de Fares, Els Catòlics, Sushimore i Casa rural Mas Garganta.

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Torna l'Olotx2 amb una 5a edició Plus

Del 17 al 19 de febrer, Olotx2 Plus, carregada d'oportunitats en estades, àpats i moltes activitats. Les reserves s'obren el proper dilluns 23 de gener a www.olotx2.cat Després de l’èxit de les quatre primeres edicions, l’Ajuntament d’Olot en col·lab...

Llegir més

Horaris dels restaurants durant les festes de Nadal

Aquestes festes de Nadal, no deixis d'anar als restaurants de la Garrotxa. Clica l'enllaç i consulta'n els horaris. Llista-horaris-restaurants-festes-Nadal_web-201620161212.pdf   

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments