Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Degusta territori amb els menús de la Mostra

La Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, és l’aparador del patrimoni gastronòmic de la comarca. Després de més de 30 anys, manté el seu principal objectiu, el de promocionar el territori a través del producte local, de proximitat, i del seu productor, amb una cuina que combina la tradició i història de tots aquests anys, amb les tendències culinàries actuals.

Per altra part, del 27 d’octubre al 27 de novembre es podran degustar els menús de la Mostra en els diferents restaurants participants. Uns menús que inclouen el plat del dia del sopar.  

Es continua el vincle entre el productor i el restaurador, per tal de donar valor i protagonisme al producte de proximitat. Per això, el dia del sopar, els productors hi seran presents al costat dels cuiners servint els tastos, també en el fulletó, i el seu producte formarà part dels menús. Es tracta de reconèixer la feina del petit productor.

32Mostra_fulleto_w20161019.pdf

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Sopar Mostra Gastronòmica de la Garrrotxa

El tret de sortida de la Mostra el dóna un sopar on hi ha una representació dels cuiners dels restaurants de la Garrotxa. Restaurants de l’Associació d’Hostalatge, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i els dos restaurants amb Estrelles Michelin de la coma...

Llegir més

Ruta enogastronòmica per la Garrotxa

Tapes i vins per la Garrotxa de l’1 al 25 d’octubre, una combinació de tapes i plats recomanats per a tots els gustos, acompanyats d’un vi d’una DO Catalana. L’objectiu és crear una ruta enogastronòmica de proximitat. La campanya es divideix en du...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments