Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Nou conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Olot

L’Ajuntament d’Olot acaba de renovar el conveni de col·laboració amb l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa amb l’objectiu, de treballar conjuntament en la promoció de la ciutat.

L’acord signat preveu la seva col·laboració en activitats de promoció de la ciutat. Així, amb l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa s’estableix la seva participació en els tastos i demostracions de la Fira de l’Embotit, la Fira Orígens, la Fira del Pessebre, a més de la contribució en el disseny i l’organització de degustacions que tinguin per finalitat donar a conèixer la gastronomia i el producte del territori, l’organització de campanyes de promoció, com l'Olotx2, en descomptes i avantatges en allotjaments i establiments de restauració de la comarca dins d’esdeveniments de ciutat.

L’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, ha presidit l’acte de signatura del conveni de col·laboració, que ha tingut lloc a la Sala Gussinyé de l’Ajuntament, i que ha comptat amb l’assistència del regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, també han signat conveni amb el president de l’Associació de Comerciants d’Olot,i l'Associació de Placers d'Olot.

 

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Tallers, maridatges i tastos a la Fira de l'Embotit

L’activitat Un dia a pagès i l’ampliació de l’APP Especialitats Gastronòmiques, principals novetats de la Fira que té Mallorca com a territori convidat.  El 18 i 19 de març torna una nova edició de la Fira de l’Embotit d’Olot amb l’objectiu ...

Llegir més

Speed Dating professional per al sector de l'hostaleria

Si busques feina en el sector de l'hostaleria, t'interessarà assistir a l'Speed Dating que es portarà a terme el dimarts 7 de març. Una jornada de selecció de professionals on s'hi poden presentar cambrers/eres, cuiners/eres, ajundants/es de cuina, cambre...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments