Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Tallers infantils per presentar la 31a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Aquest any, la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, comença presentant-se als nens. El dimecres 14 d’octubre a les 17.30h es portarà a terme un taller a la Plaça Mercat d’Olot anomenat El producte en tots els sentits: Mira, olora, toca i degusta, un taller infantil gratuït, per a nens de 5 a 12 anys, amb l’objectiu que els nens coneguin de més a prop quins són els productes que es troben, es cultiven o elaboren a la Garrotxa, i a més a més els puguin degustar.

El taller constarà d’un recorregut on trobaran el producte com a matèria primera, per exemple: una patata de la Vall d’en Bas, que la podran tocar, olorar i manipular, fins arribar a degustar-la en diferents textures i maridatges, tot guiat per un cuiner o un productor. S’experimentarà amb diferents productes.

Tot seguit, es presentarà el que serà la tardor Gastronòmica a la Garrotxa, les novetats de la 31a Mostra Gastronòmica, de la mà de restauradors i productors que enguany han creat un vincle més estret i participatiu. També, es mostrarà el que serà la minuta del sopar elaborada per varis restaurants de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i dels dos restaurants amb Estrella Michelin de la Garrotxa, un sopar que es portarà a terme el dimecres 28 d’octubre al Restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya, a més dels menús dels restaurants, i a qui seran atorgats els Volcanets d’Or i d’Argent. L’acte finalitzarà amb un tastet per als assistents.

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

De Tapes i Vins per la Garrotxa

Degusta vins de les diferents DO Catalanes maridats amb tapes i plats de qualitat. Torna la Ruta del Vi del 2 al 25 d’octubre, es tracta de la tercera edició, i segueix amb l’objectiu per al qual es va crear, donar a conèixer els vins de les 12 DO Catala...

Llegir més

Loteria de Nadal de l'Associació d'Hostalatge

L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa ja ha començat a vendre loteria de Nadal. Aquest any ha apostat pel número 46552 que es ven en participacions de 5€. Les butlletes es poden comprar als següents establiments agremiats: A Olot - La Quinta Justa, B-...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments