Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

El Horseball català a les pantalles dels establiments de l'Associació d'Hostalatge

IV GALA DELS PREMIS HORSEBALL CATALUNYA

El Horseball Català premia als seus jugadors, considerats els millors del món

El jugador del Club d'Equitació Esportiva Cardedeu nascut a La Garriga, Gil Carbonés i Baldich, millor jugador del món del 2015

El vallesà Miquel Julià també del CEEC, en absoluta, l'empordanesa Irene Menéndez del HCC-GT, en femenina i l'osonenc Bruno Cabau del Malla, en sub 16, són els millors jugadors del món dels darrers vuit anys, en les seves respectives categories,  segons el Rànquing Mundial de Horseball.

El Club d'Equitació Esportiva Cardedeu, és l'actual campió d'Europa de Clubs, i el Malla subcampió, el HCC GT de Folgueroles, és medalla de bronze d'Europa de Clubs en categoria femenina i el Malla de nou, campió en categoria sub 16. Els jugadors catalans, formen la columna vertebral de totes les seleccions espanyoles de horseball que competeixen al més alt nivell internacional i que actualment són subcampiones d'Europa i del Món.  34 jugadors del horseball català  són reconeguts d'Alt Nivell pel Consejo Superior de Deportes, i segons el Rànquing Mundial de Horseball, 15 llocs de 24,  del Podi del 2015, que recull totes les categories, entre ells el dels tres  millors jugadors del món, segona jugadora del món, i segon i tercer club del món, són per representants catalans.

També cal destacar que fins a 104 jugadores i jugadors catalans de totes les categories han obtingut medalles en un total de 18 competicions internacionals i 3 campionats d'Espanya durant aquest 2015.

Aquests resultats mostren l'excel·lent moment del horseball català i com en poc temps s'ha convertit en una potència mundial, tot i que encara li queda per assolir el gran repte de ser un esport més conegut, més visible i  més valorat a casa nostra.

Des del horseball català no volem deixar de donar valor als nostres valors, i també reconèixer a casa nostre el que se'ns reconeix a nivell mundial i és per això que el dissabte 20 de febrer, a partir de les vuit del vespre, al restaurant de la Deu d'Olot, celebrarem la IV Gala dels Premis Horseball Catalunya, en reconeixement als nostres jugadors més internacionals i als clubs i a aquelles persones que desinteressadament treballen per a la millora d'aquest esport.

A més a més, en aquesta edició i amb la intenció d'aprofitar aquest acte per divulgar i donar a conèixer aquest esport es podran veure reportatges de horseball i partits de Champions League a bars i restaurants de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, durant el cap de setmana del 19 al 21 de febrer.

 • Restaurant Cafè del Mig
 • B Crek Restaurant 
 • Restaurant Font Moixina 
 • La Barra d’en Regue 
 • Bar 6T7 
 • Bar Bufador
 • Cafè Sport 
 • Can Xena 
 • Bar Club 
 • Bar Eko
 • Hostal del Sol 
 • Cafeteria L’Arcada 
 • Bar Monicar 
 • Bar Pekin 

 

Amb aquesta mateixa finalitat des del 22 de gener i fins el 18 de febrer es pot veure al Museu de la Garrotxa d'Olot, l'exposició "Horseball" de la fotògrafa Berta Barnils, gràcies a l'Ajuntament d'Olot.

Més informació

HORSEBALL_PremisOlot2002201620160217.pdf

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Tens premi per ser bessó

  Amb motiu de l’Olotx2, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa organitza el concurs “Ho viuràs el doble”. Amb l’objectiu de reforçar la imatge de la campanya de descomptes, el concurs es dirigeix als bessons univitalins (idèntics) no reside...

Llegir més

Torna l'Olotx2

l 26 al 28 de febrer, a Olot es tornarà a viure el doble. La 4a edició de l’Olotx2 ofereix estades gratuïtes i descomptes en àpats, compres i activitats, que des d’avui es poden consultar a www.olotx2.cat. Una de les novetats d’aquest any és que l...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments