Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

30 anys de Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Un dels principals atractius de La Garrotxa és la gastronomia i la qualitat dels seus productes, és per això que fa 30 anys des de l’Associació d’Hostalatge va sortir la iniciativa de portar a terme una mostra culinària que reunís diferents restaurants de la comarca en un mateix espai, i que cadascun d’ells oferís un plat als assistents. Va néixer així la 1a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa que es va celebrar al pavelló municipal d’esports, després amb els anys va anar canviant d’ubicació, Restaurant Can Xel, Restaurant La Deu, Sala El Torín i aquest any, al Restaurant Les Cols d’Olot. Una proposta innovadora per l’època, servir un plat fora del propi restaurant que alhora es convertia en la millor publicitat per a l’establiment.

La creació de la Mostra es va convertir en l’embrió de les accions que es farien al llarg d’aquestes tres dècades a través del gremi. Un dels fets més importants va ser la creació del col·lectiu Cuina Volcànica, que aquest any celebra el seu 20è aniversari, que va esdevenir el pilar de la Mostra, i que s’ha posicionat com a la principal marca gastronòmica de la Garrotxa, recuperant productes del territori i de proximitat, i actualitzant i reinventant receptes de cuina tradicional. Però la Mostra també ha estat l’impuls per crear noves campanyes, com la Ruta de les Tapes o la Ruta del Vi de les DO catalanes.

El tret de sortida del 30è aniversari de la Mostra es farà el divendres 24 d’octubre a les 21.00h al Restaurant Les Cols, un sopar degustació format per 11 aperitius, un plat principal i postres, obert a tothom qui vulgui participar de la festa, els tiquets es poden comprar a l’Associació d’Hostalatge o al mateix restaurant amb prèvia reserva.

Durant el sopar es donaran els Volcanets, reconeixements a persones, institucions o empreses que donen suport o promocionen la Garrotxa a través de la seva activitat. Aquest any el Volcanet d’Or recau a l’Associació de Cultivadors de Fesols de Santa Pau, per haver aconseguit la DO; el Volcanet d’Argent se li donarà a l’empresa Gràfiques Garrotxa que compleix 25 anys en el sector de la impressió i que sempre ha donat suport al gremi en les seves accions. Finalment, aquest any s’ha volgut retre homenatge a dos establiments de l’associació que han donar suport incondicional i han participat a les 30 mostres que són el Restaurant L’Hostalet dels Hostalets d’en Bas, i el Restaurant Can Xel de Santa Pau.

Per altra part, la festa gastronòmica continuarà del 25 d’octubre al 30 de novembre als restaurants que ofereixen els menús de la mostra, alguns dels quals, han elaborat un menú recuperant plats d’antigues mostres. Els preus dels menús oscil·len dels 20€ als 50€, per tant hi opció per a tots els gustos i butxaques. A més a més, els menús tenen premi, aquelles persones que facin 30 anys durant el mes de novembre, si van a fer un menú de la mostra comptaran amb un 30% de descompte. També a tothom qui faci un menú de la mostra se li donaran invitacions GPS (Garrotxa Plans amb Sensacions) perquè puguin gaudir d’activitats gratuïtes per la comarca i conèixer-la de més a prop.

 

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Sopar 30è aniversari de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Divendres, 24 d'octubre a les 21.00h Al Restaurant Les Cols d'Olot Preu: 60€ Ja queda poc per celebrar el 30è aniversari de la Mostra Gastronòmica. El tret de sortida és el dia 24 d'octubre amb el tradicional sopar, que aquest any es fa al Restaurant Les...

Llegir més

Ruta del vi a la Garrotxa. Tapes i menús acompanyats de vins catalans

La Garrotxa no és terra de vins, per això des dels establiments de l’Associació d’Hostalatge, es volen donar a conèixer els vins de proximitat i del territori, vins de les DO catalanes acompanyats de la millor manera, amb una bona tapa, o d’un bon à...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments