Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Cerveses artesanes i de proximitat, història, tast i maridatge

Taller dijous 7 de maig de 17.00 a 19.00 a la Botiga 5 Titius d'Olot.

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa juntament amb l’empresa 5 Titius, botiga especialitzada en productes gourmet i distribuïdora de diferents marques de cerveses europees i de proximitat, de la mà de l’Anna Castell, gran coneixedora del món cerveser, ofereix un taller de formació per explicar els diferents estils de cerveses i les seves possibilitats gastronòmiques.

Un taller adreçat a bars i restaurants que vulguin conèixer les possibilitats de la cervesa artesana i de qualitat, més enllà de les marques comercials, i com maridar-la i oferir-la als seus clients.

Contingut del taller:

  1. Presentació
  2. Elaboració de la cervesa: ingredients
  3. Elaboració de la cervesa: tipus de fermentacions
  4. Estils de cervesa
  5. Diferències entre la cervesa artesana i la cervesa industrial
  6. Degustació de la cervesa
  7. Com guardar i servir la cervesa
  8. Caducitat de la cervesa i altres mites
  9. Maridatge de la cervesa
  10. Per seguir aprenent: fonts d'informació.

Si voleu saber més coses sobre 5 Titius podeu consultar la seva web www.5titius.cat i podreu consultar les cerveses amb les quals treballen, el productes que ofereixen, a més de consultar experiències a través del seu blog.

Per inscriure’s al taller cal que ens feu arribar les dades de les persones interessades (nom i cognoms i establiment al que pertany) a través del correu info@garrotxagohostalatge.cat o bé trucant al 607401947amb data màxima el 4 de maig.

El taller és gratuït per als agremiats a l’Associació d’Hostalatge i adherits a Turisme Garrotxa, tot i que té un cost de 20€ per persona que assumeix 5 titius.

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Taller de tapes amb Àngel García de Bubbles Gastrobar de Girona

El dilluns 20 d'abril es portarà a terme un Taller de Tapes de la mà del cuiner Àngel Garcia que regenta el Bubbles Gastrobar de Girona a l'aula Dos Serveis de La Canya. Àngel Garcia regenta juntament amb els seus pares el Bubbles Gastrobar & Restauran...

Llegir més

Taller departament de pisos

Des de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, conjuntament amb l'empresa Gextion es va organitzar un taller adreçat al personal del departament de pisos i neteja de tot tipus d’establiments d’allotjament a l'Hotel Riu Olot impartit per Olga Huerta, Go...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments