Borsa de treball

És un servei adreçat a facilitar la inserció laboral dels seus associats

Fes-te soci!

Associa't ara i uneix-te a les nostres campanyes de promoció.

Zona Associats

Consulta la documentació pels nostres asociats

Tallers, maridatges i tastos a la Fira de l'Embotit

L’activitat Un dia a pagès i l’ampliació de l’APP Especialitats Gastronòmiques, principals novetats de la Fira que té Mallorca com a territori convidat. 

El 18 i 19 de març torna una nova edició de la Fira de l’Embotit d’Olot amb l’objectiu de prestigiar aquest producte i el seu productor i, al mateix, donar a conèixer el món de l’embotit d’elaboració artesanal. Una setantena de parades d’alimentació s’instal·laran al Firal per donar a conèixer i oferir la possibilitat de tastar i comprar els diferents productes d’elaboració pròpia: embotits, formatges i cerveses.

Un any més, la Fira de l’Embotit aposta per complementar el mercat amb l’oferta gastronòmica, lúdica i comercial. Amb demostracions de cuina a càrrec del col·lectiu Cuina Volcànica, amb receptes elaborades per nens i nenes, tastos d’embotits, maridatges de sobrassades amb vins dolços de l’Empordà, el 8è concurs d’embotits casolans, la demostració d’especejament del porc, tallers d’elaboració de botifarres per als més petits  i demostracions de cuina amb productes 100% olotins. Una altra de les singularitats de la Fira és que organitzi un concurs d’embotits casolans, que aquest any ja arriba a la 8a edició, i va ser impulsat pel gastrònom Pep Nogué.

Joan Masegur del Restaurant Hostal dels Ossos i Gerard Xifra del Restaurant La Quinta Justa, portaran a terme les  Neus Giménez les demostracions de Cuina Volcànica que es faran dissabte i diumenge a la tarda, amb els participants del projecte Cuina Gran”. Un projecte que va començar fa 4 anys i que dóna l’oportunitat als alumnes de primària de les escoles d’elaborar receptes de porc amb les seves famílies. S’escullen 4 receptes que els alumnes fan amb el cuiner a l’Espai Tast i que també poden enregistrar al programa d’Olot Televisió “El paisatge a la Taula”. 

Una altra de les propostes que repeteix per la bona acceptació que ha tingut a les edicions anteriors és la presència d’un territori convidat. Per complementar l’oferta de la fira, enguany s’ha convidat la Sobrassada de Mallorca, que oferirà tastos del seu producte, juntament amb el grup de danses tradicionals Aires d’Andratx que serà present a la Fira durant el cap de setmana.

La programació de la Fira de l’Embotit també inclou tallers, la ballada del Porc i el Xai i, com a novetat, l’activitat Un dia a pagès. Albert Serra d’Arriant ha explicat que “serà un espai dedicat a la vida al camp i a la granja on els més petits i grans podran jugar a la vegada que aprenen els oficis més tradicionals de la casa nostra”.

 

Llegir més

Publicitat

Veure patrocinadors

Benvinguts a la Garrotxa

Som una associació sense ànim de lucre, que té com a objectius promocionar la gastronomia i el turisme sostenible amb l'organització d'actes i la participació en esdeveniments.  La visita a la Garrotxa passa també per escollir bé un hotel, restaurant, o bar gastronòmic i des de l'associació t'ho posem fàcil.

Paisatges de la Garrotxa

Speed Dating professional per al sector de l'hostaleria

Si busques feina en el sector de l'hostaleria, t'interessarà assistir a l'Speed Dating que es portarà a terme el dimarts 7 de març. Una jornada de selecció de professionals on s'hi poden presentar cambrers/eres, cuiners/eres, ajundants/es de cuina, cambre...

Llegir més

Torna l'Olotx2 amb una 5a edició Plus

Del 17 al 19 de febrer, Olotx2 Plus, carregada d'oportunitats en estades, àpats i moltes activitats. Les reserves s'obren el proper dilluns 23 de gener a www.olotx2.cat Després de l’èxit de les quatre primeres edicions, l’Ajuntament d’Olot en col·lab...

Llegir més

Directori d'empreses col·laboradores amb l'AHLG

Mapa

Localitza els establiments AHLG

Veure mapa dels establiments