XII Ruta de les Tapes 2024

XII Ruta de les Tapes 2024
Del 3 al 31 de maig de 2024.
Com sempre es podrà degustar una tapa més un quinto de cervesa Estrella Galícia per 3,95€.

Es mantenen els reconeixements a les millors tapes. Les Millors Tapes Populars són escollides pels tapejadors que fan la ruta, es poden votar les 3 tapes que més hagin agradat a partir d’escanejar un codi QR que es troba en el fulletó o als sobretaules que hi haurà en els establiments, també es pot fer accedint directament al web de l’associació. Quan el tapejador escanegi el codi QR, s’haurà de registrar i podrà votar les tres tapes preferides. Només es podrà fer una votació per correu registrat i a la primera tapa que voti se li atorgaran 3 punts, a la segona 2 punts i a la tercera un punt.

Els tapejadors que es registrin i votin les tapes entraran en el sorteig de:
  • Una estada gastronòmica per a dues persones a Cabanyes entre Valls de la Vall de Bianya amb esmorzar inclòs.
  • Un àpat per a dues persones en un restaurant de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa.
  • Lots de cervesa amb les seves copes d’Estrella Galícia.

Gràcies per participar al sorteig!

El teu número de participació és

[participation_number]

Les teves dades s’han registrat correctament.

Nom: [participation_name]
Cognoms: [participation_surname]
Email: [participation_email]
Telèfon: [participation_phone]
Població: [participation_city]
Edat: [participation_age]
Establiments: [participation_establishment]

Establiments participants

Alba 2008

Vieira amb fideus d'arròs

Can Blay

Llagostí en tempura

Eko, tapes i platillos

Botifarra blanca, de xai a la brasa, amb pa amb tomàquet i allioli

El 9 Entrepà

Milfulls de patata amb botifarra de perol, salsa de ceps i toc de foie

El Celler

Coca de pop amb sobrassada picant i maionesa d'all negre

Firabar

Bon rotllo

Hostal del Sol

Bikini de galta de porc guisada amb formatge de Mas Farró

Juicy Lucy

Melós de vedella amb ratafia i guacamole

L' Arcada

Black Tikka Masala

L' Eixida

Lingot de peus de porc amb tàrtar de gambes i els seus bigotis

La Brasera

Caneló de pasta filo amb formatge de cabra i ceba confitada

La Cuina de l'Orfeó

Pollastre crunchy amb salsa agredolça

La Mallorquina

Cistella de plàtan madur amb pollastre, verdures, pico de gallo i guacamole

La Perla Terrassa

Tortell de Can Carbasseres amb pulled pork i reducció de Ratafia Russet

La Rutina

Ni fu, ni fua. Mini burger de pa de brioix de la Nevateria, carn de vedella ecològica de Mas Pinós, compota de poma, foie i reducció de Ratafia Russet

La Vermuteria

Salti papa mex

Pekín

Pilotilles de porc amb salsa de soja teriyaki en panet roll

Quina Barra

Pepito català: pollastre a l'ast amb gamba

Wabi Sabi

Gambot en tempura sobre enciam i salsa quimuchi