La Deu - Olot

La Deu

La Deu - Olot

Ctra. de la Deu s/n
Olot -
Capacitat: 600 persones
WiFi Sostenibilitat

Restaurant La Deu, situat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa, data del 1885. Als inicis era un hostal que obria els caps de setmana i els veïns de les cases de pagès del voltant es trobaven per jugar a cartes i prendre un got de vi verd del raïm que recollien a les artigues del voltant.
A partir del 1910 es van començar a fer àpats, ja tenien obert tota la setmana, les dones de la família portaven l’hostal mentre els homes continuaven les tasques del camp.
L’any 1943 es van començar a fer les Patates d'en Bretxa, patates farcides de carn, conegudes avui com a Patates de La Deu Artesanes.
Va ser als anys 60 quan els homes de la família van deixar la pagesia per dedicar-se exclusivament a la restauració.

El restaurant sempre ha estat regentat per la família Reixach. Avui hi treballen la quarta i quinta generació.
Fan cuina catalana, i estem compromesos, juntament amb altres restaurants de la comarca, amb el Grup Cuina Volcànica.

Per noces i banquets us oferim:


• Àmplies zones ajardinades per fer l’aperitiu o la cerimonia (que de ben segur satisfan les seves expectatives).

• Disposen de menjadors privats per celebrar esdeveniments de forma exclusiva.

• Menú personalitzat segons les necessitats dels clients garantint la màxima qualitat en els nostres productes amb un servei i cuina d’experts professionals.

• Oferim la possibilitat d’allotjar-se en un petit hotel de 12 habitacions, tot dins un marc incomparable (masia del segle XIX).

Especialitats suggerides:

- Graellada de verdures
- Fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada
- Canelons artesans
- Cargols a l’adoba
- Cama secs amb “picadillo” de toro
- Mil fulls de Poma i foie
- Pastís de Verdures amb fons d’espàrrecs verds
- Entier de Foie Caramelitzat
- Peuada a la vinagreta de poma
- Escata volcànica amb flocs de pernil “serrano” i pinyons
- Sinfonia de sensacions (Amanida)
- Cruixent de foie a La Deu (especialitat)
- Vedella amb bolets
- Peus de porc a la cassola
- Carbonada volcànica (carn de vedella guisada amb cervesa i guarnició de bolets)
- Medalló de vedella estofada amb bolets de temporada
- Lluç a la planxa o al forn a l’all cremat
- Rap filets a la romana a la planxa
- Morro de Bacallà Volcànic
- Llobarro salvatge al forn o a la plaxa
- Medalló de rap amb fons de patata trufada i gambes
- Suprema d’Orada salvatge al forn o a la planxa

Horari

De dilluns a dissabte de 10.00 a 24.00

Diumenge de 10.00 a 19.00

Àpats

Menú diari i de cap de setmana.

Preu mig de la carta 25-35€

Plats per a celíacs i vegeterians.

Disponibilitat per banquets i pícnics.

Serveis

Terrassa, Wi-Fi, espai de banquets, aparcament.