Hotel **** Cal Sastre - Santa Pau

Hotel **** Cal Sastre

Hotel **** Cal Sastre - Santa Pau

Plaça dels Valls, 5-8
Santa Pau -
WiFi

Els orígens de Cal Sastre, es remonten a principis de s.XX, als fogons de la primera fonda, ubicada a Olot, regentada per l'àvia Ramona i l'avi que era el sastre de Santa Pau, d'aquó el nom de l'Hotel i el Restaurant de Cal Sastre, situats a la plaça del poble.

L’11 d'octubre del 1985, la Margarita, que havia après l'ofici de la seva mare, i el seu marit en Jaume, van obrir el restaurant Cal Sastre de Santa Pau, on més tard, s'incorporaria a la feina el seu fill Jesús, tercera generació, qui ha obert l'Hotel Cal Sastre. 

Les habitacions de Cal Sastre són unes estances rehabilitades de dues cases del s. XV. Cada habitació compte amb una decoració diferent i amb encant propi, per oferir experiències personalitzades als seus clients. A més a més, totes les habitacions són exteriors amb vistes al Volcà Santa Margarida, Volcà Puig de Mar, muntanyes Sant Julià o al Castell Medieval de Santa Pau del S.XIII.

També compta amb una Suite per a dues persones amb grans finestrals i una zona d'estar amb espectaculars vistes al Volcà Santa Margarida. Un bany complet amb cabina d'hidromassatge.

Obert tot l'any, excepte dues setmanes del mes de febrer.

Dimarts descans setmanal al restaurant.