Cal Sastre - Santa Pau

Cal Sastre

Cal Sastre - Santa Pau

Plaça de Balls s/n
Santa Pau -
Capacitat: 70 persones

Un marc incomparable, un local que manté l’essència de les antigues fondes de poble i productes exclusivament naturals, són els trets que fan del Restaurant Cal Sastre un indret idoni per assaborir els plaers del bon menjar.

Realment, la tradició culinària del Restaurant ve de lluny, ja que l’àvia de la família ja havia tingut una fonda a Olot, i l’avi era el sastre del poble (d’aquí el nom del Restaurant), així doncs va ser el nét Jesús Pont, qui va convèncer a la seva mare; Margarita Colldecarrera, per tal que obrissin un negoci, quan tot just era estudiant d’hostaleria a l’escola de Girona. Van comprar doncs la casa i la van restaurar. La decoració del Restaurant contribueix a crear un ambient carregat de significacions i costums dels temps passats; estris i detalls del pare sastre, revistes antigues, calendaris il·lustrats i moltes fotografies dels visitants, més o menys il·lustres, que han passat pel menjador de la casa, aconseguint d’aquesta manera un ambient càlid i familiar en qualsevol racó de la casa.

El restaurant, a més d’una barra i una acollidora terrassa sota els porxos de la plaça de Santa Pau, està repartit en dos pisos, i tres menjadors diferenciats per tal que l’espai no signifiqui un problema.

El plat típic per excel·lència que se serveix al restaurant són els fesols de Santa Pau, que es fan en grans camps al voltant dels volcans, a prop del poble. Són unes mongetes petites i quasi sense pell; una veritable joia gastronòmica, veritablement val la pena tastar els plats que ofereix aquest restaurant, ja que estan fets amb tots els aliments naturals i de la terra, que junt amb una cuina ben elaborada fan que els àpats siguin inoblidables.

El restaurant Cal Sastre es troba situat a la Placeta dels Balls, sota els porxos, davant mateix del Castell, en el centre del nucli antic. Un espai idoni per degustar la gastronomia típica de la Garrotxa.

Horaris: 

Del 10 de gener al 10 de febrer 

De dilluns a diumenge de 13.00 a 15.30 i de 20.00 a 22.15

Dimarts i dimecres tancat.

A partir del 15 de març 

De dilluns a diumenge de 13.00 a 15.30 i de 20.00 a 22.15

Dimecres tancat.