Can Po - Rocabruna

Can Po

Can Po - Rocabruna

Ctra. de Beget s/n
Rocabruna -

A pocs quilòmetres de Camprodon trobem aquest sorprenent restaurant que executa una cuina casolana i tradicional catalana. Un local rústic situat enmig d'un entorn rural molt a prop de l'església romànica i el castell de Rocabruna. Un magnífic paratge on passejar abans o després de dinar.

Disposa d'uns menjadors rústics i una desitjada i solitària taula en un balcó.  La carta és extensa i també acostumen a cantar alguns plats del dia fora de carta.  El servei en general és atent però no d'escola, però, fet i fet la relació qualitat preu és indiscutiblement fora de sèrie. També cal destacar que la carretera que va fins a Rocabruna, i que arribe fins a Beget (preciós poble) és, a part d'estreta, d'una bellesa destacable.

Una cuina de proximitat amb plats de tota la vida però adecuats al nostres dies. Un lloc que et sorpendrà.

Destaquem el seu caneló de carn o el de marisc elaborats amb crep enlloc de pasta.El carpaccio de vieires o l'amanida de llenties, el bacallà a la taronja són dignes de menció, però entre els primers, s'emporta la palma el subtil milfulls de patata, ceps i foie amb una lleugera base de poma, - perdoni, anul·li el segon i porti-me'n un altre d'aquests, vaig estar a punt de dir! -

En els segons tenim carns a la brasa o guisats com el civet de senglar o un memorable llom de xai amb salsa agredolça de fruits secs. En els postres podem tastar mel i mató o crema catalana, una amanida de fruites o decantar-nos per un dels seus llaminers coulants: el clàssic, el de praliné d'avellanes o el de xocolata blanca i festucs.

Horari

De 13.00h a 16.00h i de 20.30h a 23.00h

Obert els divendres, dissabtes i diumenges

Àpats

Preu mig de carta de 25-35€

Plats per a celíacs i vegeterians.