< Noticies

Vine al sopar de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

03/10/2019

El dimecres 23 d’octubre a les 20.30h al Saló de Banquets de la Torre dels Til·lers de Les Planes d’Hostoles, es donarà el tret de sortida de la Mostra Gastronòmica, com ja és tradició es farà amb un sopar elaborat pels 15 restaurants participants. Cadascun d’ells elabora un plat que després forma part del menú individual que crea cada restaurant, i que ofereix durant el més de la Mostra en el seu establiment.

Per reservar els tiquets del sopar es pot fer a través del telèfon 607401947 o bé, enviant un correu a ngimenez@garrotxahostalatge.cat

El preu del sopar és de 60€ IVA inclòs

Menú degustació de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Aperitiu

Amanida de carn de perol  amb vinagreta de magrana - La Curenya

Patata d’Olot gratinada amb crema de siurenys i formatge - Ca la Matilde

Macarró de barrejat de fesols - Cuina del Mercat

Cornet de formatge mas farro amb tomàquet confitat i gelat de herbes aromàtiques de temporada - Fonda Barris

Cremós de bolets amb salsa de formatge de la Balda i cruixent de pernil - Mas Siubès

Cassoleta de fesols de Santa pau amb tripa de bacallà i bolets - Cal Sastre

Cebiche lleuger de gamba, tomàquet de Montserrat i escuma agredolça de llima

Arcada de Fares

Del galliner al plat: ou fresc del dia de diferents colors, patata, mongeta verda, pastanaga, pebrot vermell - Les Cols

Terrina d’ànec amb  compota de peres a la  Ratafia - Sant Miquel

Melós de porc amb puré de moniato i oli de tòfona - Can Morera

Rull de xai amb carbassa i crema de moniato - L’Hostalet

Producte convidat: Buffet d'ostres La Belle Huitre - Peixos Ros (proveïdor convidat)

 

A taula

Espatlla de cabrit desossada amb calamar farcit i compota de poma àcida

Hostal dels Ossos i Font Moixina

Bescuit de festucs amb iogurt de La Fageda, gerds i llima - Can Xel

Acompanyaments: Xuixo de crema de ratafia, carquinyoli de fajol amb festucs, i bombó de farro amb xocolates i blat de moro – La Quinta Justa

 

Aigua Font Vella

Pa de la Fleca Carles de Les Planes d’Hostoles

Oli de Pau

Cafès Callís

 

El Celler:

Celler Empordàlia – DO Empordà

Sinols blanc 2018

Sinols rosat 2018

Sinols criança 2017

Antima 2017

Sinols Garnatxa

 

Freixenet vintage brut nature reserva

Freixenet blanc de blancs

Ratafia Russet

Barra de gintònics Jodphur de Masoliver Group i tònica Royal Bliss Premium

Plat de la 35a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa gentilesa de Suministres Girona