20/01/2017

Del 17 al 19 de febrer, Olotx2 Plus, carregada d'oportunitats en estades, àpats i moltes activitats. Les reserves s'obren el proper dilluns 23 de gener a www.olotx2.cat

Després de l’èxit de les quatre primeres edicions, l’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot ha preparat la cinquena edició de l’Olotx2 per tal de promoure la Garrotxa com a destí turístic tot l’any. El proper dilluns 23 de gener a la pàgina web www.olotx2.cat s’obriran les reserves per a la campanya que fa una aposta molt important per oferir noves activitats.

La campanya manté l’essència de les darreres edicions per atraure visitants a la Garrotxa amb una proposta que valoritza l’oferta turística i comercial, però enguany es vol millorar amb un Olotx2 plus: es vol convertir la ciutat i la comarca en un aparador de les activitats turístiques i gastronòmiques que es poden fer al llarg de TOT L’ANY.

L’Olotx2 començarà el divendres 17 de febrer amb l’espectacle “Berto Romero Sigue con nosotros” (20.30h al Teatre Principal) i s’allargarà fins al diumenge 19 amb el concert gratuït de El Pot Petit (11.30h a la plaça Major). Durant tres dies, s’oferiran estades i places de restaurant que permetran gaudir dues persones al preu d’una. Visites guiades als museus d’Olot, passejades en burro i trenet i rutes en bicicleta, en segway... són algunes de les propostes de l’Olotx2, que també comptarà amb una oferta musical pels carrers de la ciutat. A 6 escenaris del centre d’Olot (plaça Major, escales de l’església de Sant Esteve, carrer Sant Rafel, plaça de l’Àngel, plaça del Conill i  plaça del Carme) hi haurà  música en directe de grups, solistes, escoles i corals de la Garrotxa de les 5h a les 7h de la tarda!

A l’edició anterior l’impacte econòmic de l’Olotx2 va ser de 434.196 euros, tenint en compte les dades recollides per part dels allotjaments, restaurants i activitats participants, a part dels sondejos realitzats a comerços i altres establiments de serveis que es van fer a la ciutat. Aquesta dada significa que per cada 1 euro invertit des del sector públic a la campanya es van retornar 12,77 euros als sectors. També durant el 2016 la pàgina web de l’esdeveniment (www.olotx2.cat) va registrar prop de 25.000 visites, amb un 70% de visitants de fora les comarques gironines.