11/07/2019

La Ruta de les Tapes d’Olot ha tancat la 9a edició amb l’elaboració de 15000 tapes, unes xifres que mantenen la ruta com una campanya consolidada, que manté a un públic fidel, i que s’ha convertit en una activitat alternativa per al visitant de la comarca.

Després de fer el recompte dels passaports i votacions dipositats a les urnes dels establiments, tenim el nom de les tres tapes guanyadores d’aquest any.

El 1r premi ha estat per Porkstrami del Bar Hostal del Sol

El 2n premi per Coca d’espàrrecs amb pernil ibèric, tòfona i formatge del Bar El Celler

El 3r premi pels Petits Plaers: una base de pa de diamant amb desfilat de vedella i notes d’hort del Bar L’Ansat.

A part de reconèixer els establiments amb les tapes premiades, també s’ha volgut premiar als tapejadors amb una estada amb esmorzar inclòs a l’Hotel de 4 estrelles Mas La Ferreria de la Vall de Bianya www.hotelmaslaferreria.com. El guanyador ha estat Joan Sallés d’Olot.