Menús Cap d'Any 2019

Menús Cap d'Any 2019

Establiments participants

Ca la Rotllada

Menú de Cap d'Any - Complet

Can Po

Cap d'Any - Servei de carta
Més info

El restaurant ofereix servei de sopar el dia de cap d'any, però no fa un menú específic, sinó que treballa amb el servei de carta habitual, i alguns plats recomanats de més a més.

Can Xel

Menú de Cap d'Any - Complet
Més info

Divendres, dissabte i diumenge de 12.00 a 14.00

El Castell de Besalú

Menú de Cap d'Any - Bufet lliure
Més info

Aquest establiment, no ofereix un menú concret per la revetlla de Cap d'Any, sinó que disposa d'un servei de bufet lliure.

Els Quinze Ous

Menú de Cap d'Any - Complet
Més info

Dissabte i diumenge de 12.30 a 15.00

Divendres i dissabte de 19.30 a 21.00

Hostal** de la Rovira

Menú de Cap d'Any - Complet

L' Arcada de Fares

Menú de Cap d'Any - Complet
Més info

APERITIU servit a taula:
Piruleta de formatge parmesà
Bastonets de full
Bombó de salmó lleugerament fumat amb formatge fresc
Cruixent de poma, micuit de celler i violeta
Contrastos de bacallà a la llauna
...
Crema de marisc, coco, ????deus d’arròs, espinacs frescos i cacauet
...
Corball al perfum d’alsina amb verduretes de temporada
...
Vedella a baixa temperatura amb mores i sostre de foie
...
Meló de Cantalup mojito
...
Textures de torrons amb crema de caramel
--
Cafè
...
Cava
Raïm de la sort
Cotilló
...
BODEGUES:
Vi negre Sinols criança
Vi blanc Amat Sauvignon
Cava brut reserva Sumarroca
...
Ball amb discoteca mòbil.
Inclou barra de begudes durant el ball
Font de xocolata calenta amb fruita
Carro de dolços
...
Preu: 103€ IVA inclòs
(T’esperem a les 21:00h)

Perquè pugueu gaudir de la festa de Cap d’Any sense preocupacions, posem a la vostra disposició SERVEI DE BUS amb parades al trajecte entre Cornellà del Terri i les Preses.

La Barra d'en Regue

Menú Cap d'Any per emportar
Més info

Foie celler

Caldereta de llobregant i rap

Xai de llet cuit al forn a baixa temperatura

Postres nadalenques

Recollida el dimarts 31 de 15.00 a 18.00 de la tarda

Preu: 48€/persona IVA inclòs

 

La Cuina de l'Orfeó

Menú de Cap d'Any
Més info

Aperitiu de benvinguda

Crema de ceps

Amanida de sardines marinades amb tomàquet i ceba tendra

Carpaccio de bacallà fumat amb cremós d’api-rave i cítrics

Raviolis de musclos i mató amb salsa de iogurt

Vieires sobre crema de tòfona i cruixent de porro

 

Menú

Caneló de carxofes amb botifarra de perol

Crema d’espàrrecs amb polpetes de llenguado i cansalada

Jarret de vedella amb la seva salsa sobre puré de pastanaga

 

Postres

Mousse de maracujà amb coulis de xocolata

 

Celler

Vi blanc Aucalà (Bodega Serra i Barceló, D.O Terra alta)

Vi negre Vidivi (Celler Espelt, D.O. Empordà)

Cava Sogas Mascaró Brut Nature

 

Raïm de la sort

Cafès i copes

Barra lliure i ball

Preu: 75€ IVA inclòs

La Deu

Menú de Cap d'Any
Més info

Tapeta de benvinguda

............

Timbal de foie amb figues

............ 

Llagosta amb salsa bullabessa

............

Semi-sorbet de flors i cremós de iogurt

............ 

Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura

............

Pastís de fí d'any

............

Cafès

............

Barra-lliure

Raïms de la sort  i bossa cotilló (a les 24.00)

 

CELLER

Aigües minerals Sant Aniol

Can Bas Muscat ( D.O. Penedès)

Can Bas- D'Origen Cabernet Sauvignonn ( D.O. Penedès)

Cava Pere Ventura Aniversari Gran Reserva ( D.O. Cava)

 

Dos ambients de Ball

per donar la benvinguda al 2020

A la matinada,

Mini de pernil ibèric, mini d’hamburgueses artesanes,

coca dolça i xocolata desfeta

Preu: 125€ IVA inclòs

Suplement de 10€ amb copa anticipada de dues consumicions de cocteleria o gintònics premium

(Consumició cocteleria el mateix dia : 10€)

 

Hotel Riu Fluvià **** o hotel  Can Blanc ***

Sopar revetlla  a La Deu + allotjament + esmorzar 196 €

 

La Quinta Justa

Menú de Cap d'Any
Més info

Snacks
Filo de formatge Xiroi amb mel i fruits secs.
Festucs garapinyats i salats amb espècies.

Entrants
Cornets de farro, fetge d’ànec i fruits del bosc.
“Temaki” de tonyina, arròs i alvocat.
Tàrtar de salmó salvatge amb tocs de muntanya.
Llagostí en tempura amb maionesa de tinta de calamar.
Llamàntol amb puré cremós de patata i salsa de marisc.


Tres herbes digestives amb sorbet de llima.


Filet de vedella de Girona amb saltat de bolets i verdures amb demiglace.


El xuixo de turró de Xixona amb cremós de xocolata i neules amb gelat de nata.
Acompanyaments dels cafès
Cafè o infusió
Raïms de la Sort
Aigües Minerals
Vi blanc verdejo Finca Montepedroso
Vi negre rioja Finca Valpiedra
Cava brut nature Reserva
Ambient musical
Preu: 75€ IVA inclòs

Les Cols **

Menú de Cap d'Any i també per emportar
Més info

brou trufat de benvinguda

amb el glamour d’uns grans productes;
royale de crustacis,
salmó, foie-gras

un entrant de festa;
llobregant,
suc del seu corall, cremós de patata

de la llotja;
turbot,
cromatismes en taronja

la llosa i el foc;
filet de vedella,
ceps, fulles, herbes, flors

àcid i làctic;
cítrics,
diferents textures

inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa

neules i torrons artesans

Aucalà 2017 Màgnum, DO Terra Alta
Finca Malaveïna 2015 Màgnum, DO Empordà
Natura Les Cols Mont-Ferrant Màgnum DO Cava

raïms de la sort i bossa de cotilló
xocolata amb melindros
pernil de gla tallat al moment
barra lliure/barra de gintònics

Tonades per en Manelic de Pera
Música en directe amb The BlacKiss
Versions Rock/Pop/Rumba
Disco amb DJ Pau Peitaví

sopar a les 9 del vespre

reserva abans del dia 22 de desembre

Preu: 150€ IVA inclòs

 

PER EMPORTAR

un entrant de festa;
pastís de peixos de roca,
llagostins, safrà

de la llotja;
turbot,
cromatismes en taronja

amb una cocció d’onze hores a 70°C;
espatlla de xai,
albergínia blanca

àcid i làctic;
cítrics,
diferents textures

inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa

recollida el dia 31 de desembre
fins a les 18 hores

encàrrecs fins el dia 22 de desembre

Preu: 55€ IVA inclòs