brou trufat de benvinguda
amb el glamour d’uns grans productes;
royale de crustacis,
salmó, foie-gras
un entrant de festa;
llobregant,
suc del seu corall, cremós de patata
de la llotja;
turbot,
cromatismes en taronja
la llosa i el foc;
filet de vedella,
ceps, fulles, herbes, flors
àcid i làctic;
cítrics,
diferents textures
inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa
neules i torrons artesans
Aucalà 2017 Màgnum, DO Terra Alta
Finca Malaveïna 2015 Màgnum, DO Empordà
Natura Les Cols Mont-Ferrant Màgnum DO Cava
raïms de la sort i bossa de cotilló
xocolata amb melindros
pernil de gla tallat al moment
barra lliure/barra de gintònics
Tonades per en Manelic de Pera
Música en directe amb The BlacKiss
Versions Rock/Pop/Rumba
Disco amb DJ Pau Peitaví
sopar a les 9 del vespre
reserva abans del dia 22 de desembre
Preu: 150€ IVA inclòs
PER EMPORTAR
un entrant de festa;
pastís de peixos de roca,
llagostins, safrà
de la llotja;
turbot,
cromatismes en taronja
amb una cocció d’onze hores a 70°C;
espatlla de xai,
albergínia blanca
àcid i làctic;
cítrics,
diferents textures
inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa
recollida el dia 31 de desembre
fins a les 18 hores
encàrrecs fins el dia 22 de desembre
Preu: 55€ IVA inclòs