Quatre generacions han donat pàtina de tradició i estima per la cuina a Ca l'Enric des de 1882. la nostra aposta és una cuina creativa basada en la tradició culinària de la zona.
L'hostal familiar s'ha convertit en un restaurant amb una estrella Michelin, Ca l'Enric. Els germans Juncà, l'Isabel i en Jordi a la cuina, en i Joan a la sala i la bodega, és un restaurant de visita obligada per provar la cuina de muntanya posada al dia segons els criteris d'autor més actuals.
El sabor és l'essència de tots els nostres records culinaris. Podríem dir que el sabor és el que queda al nostre pensament després d'haver assaborit apassionadament la cuina de la memòria. L'essència del gust. Us convidem a sentir tota l'essència de la cuina tradicional portada als nostres dies amb tots els productes de la nostra terra, la Vall de Bianya
VIA ANNIA
Horaris:
De dimarts a diumenge de 13.15h a 15.15h
De dijous a dissabte de 20.45h a 22.30h
Dilluns descans setmanal.
Àpats
Menú degustació o menú.
Bolets de la comarca i cacera durant la temporada.
Serveis:
Wi-fi pels clients
Celler destacable
Aparcament propi
Accés discapacitats
Salons especials per a banquets i celebracions.