Restaurant Ca l'Enric - La Vall de Bianya

Restaurant Ca l'Enric

Restaurant Ca l'Enric - La Vall de Bianya

Ctra.de Camprodon s/n
La Vall de Bianya -
Capacitat: 40 persones
WiFi

Quatre generacions han donat pàtina de tradició i estima per la cuina a Ca l'Enric des de 1882. la nostra aposta és una cuina creativa basada en la tradició culinària de la zona.

L'hostal familiar s'ha convertit en un restaurant amb una estrella Michelin, Ca l'Enric. Els  germans Juncà, l'Isabel i en Jordi a la cuina, en i Joan a la sala i la bodega, és un restaurant de visita obligada per provar la cuina de muntanya posada al dia segons els criteris d'autor més actuals.

El sabor és l'essència de tots els nostres records culinaris. Podríem dir que el sabor és el que queda al nostre pensament després d'haver assaborit apassionadament la cuina de la memòria. L'essència del gust. Us convidem a sentir tota l'essència de la cuina tradicional portada als nostres dies amb tots els productes de la nostra terra, la Vall de Bianya

VIA ANNIA
És un espai per a celebracions amb una capacitat per a 300 persones, té un espai diàfan de màxima visibilitat que funciona amb un gran loft on el banquet dóna pas a la festa.
El nom, el manlleva a la via romana que dóna nom al municipi de la Vall de Bianya; l'antiga via Annia.
 
CLAR DE LLUNA
Va nèixer el 2010.
Amb una capacitat per a 100 persones, destaca per les seves instal·lacions actuals i llueix sobretot a les nits d'estiu sota la protecció de la lluna o el decorat d'estels.


Horaris

De dimarts a diumenge de 13.15h a 15.15h 

De dijous a dissabte de 20.45h a 22.30h

Dilluns descans setmanal.


Àpats

Menú degustació o menú.
Bolets de la comarca i cacera durant la temporada.

Serveis

Wi-fi pels clients
Celler destacable
Aparcament propi
Accés discapacitats

Salons especials per a banquets i celebracions.