Ca la Nàsia - La Vall de Bianya

Ca la Nàsia

Ca la Nàsia - La Vall de Bianya

Ctra.de Camprodon 5 Lloc-alou
La Vall de Bianya -
Capacitat: 120 persones

El restaurant Ca la Nàsia va ser fundat l’any 1967 per Pere Ayats Aymerich i Maria Pararols Roura.
Anteriorment, Pere Ayats havia estat forner a Llocalou on més tard i juntament amb la seva dona Maria Pararols es van fer càrrec del restaurant Ca la Nàsia.

Pere Ayats es va centrar en la cuina tradicional creant les seves pròpies especialitats com ara la perdiu a la col, el senglar estofat, el faisà a la terra, el cabrit a la llosa, l’espatlla de cabrit embolicada amb pell de porc i la becada a l’estil tradicional entre d’altres, molts plats dels quals encara els podeu trobar a la carta del nou restaurant de Ca la Nàsia, que va ser fundat l’any 1985 i que actualment el dirigeixen el seu fill Marc Ayats i la seva dona Teresa Puigvert.

Ca la Nàsia ofereix una cuina tradicional, tenint molt en compte els productes de temporada. Així doncs, a la nostra carta destaquen el saltejat de bolets quan n’és temporada, la perdiu a la col i el senglar estofat amb naps a l’hivern, les mongetes de Santa Pau amb botifarra de perol, el “xuletón” a l’estil País Basc i el cabrit a la llosa, una de les grans especialitats de la casa.

Horari

De dimarts a diumenge de 13.00h a 15.30h

Divendres i dissabte de 20.30 a 22.30

Dilluns tancat.

Àpats

Menú diari migdia i caps de setmana.

Preu mig de la carta 25-35€

Plats per a celíacs i vegeterians. Disponibilitat per a banquets.

Serveis

Terrassa, aparcament propi.