El Forn de Beget - Beget

El Forn de Beget

El Forn de Beget - Beget

C. Josep Duñach 9
Beget -
WiFi

Situat al centre de Beget, dins el terme municipal de Camprodon, l'Hostal El Forn, i en el cor de l'Alta Garrotxa, és el resultat de la restauració de l'antic Hostal de Dalt que data del 1586, i que més tard va passar a ser forn de pa, d'aquí el nom de l'actual establiment que ha estat regentat sempre per la mateixa família.

L’establiment amb dues estrelles, disposa de quatre habitacions dobles amb vistes panoràmiques, equipades totes amb bany complet, televisió (per satèl·lit), calefacció i jardí privat per a les habitacions.


El restaurant és un lloc ideal per a reunions familiars i celebracions. Disposa de dos menjadors i un menjador-terrassa sobre el riu Trull, equipats tots tres amb climatitzador i capacitat per a setanta persones en total.

Cuina tradicional catalana. L' especialitat de la casa són les patates farcides artesanes, el pastís de verdura i el d'escalivada, el conill amb figues, el bacallà amb panses i pinyons o els peus de porc amb castanyes.

Es troba situat a 2 hores i mitja de Barcelona, a 45 minuts del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a 20 minuts de Camprodon, i a 40 minuts de les pistes d'esquí de Vallter 2000.

La família també regenta els Apartaments rurals Can Feliça, estan situats a la mateixa entrada del bonic i pintoresc poble de Beget. Es tracta d'una casa tradicional catalana restaurada formada per 5 apartaments de diferents capacitats: 1 x 5 persones, 3 x 4 persones i 1 x 3 persones. Apartaments totalment equipats amb cuina i tots els paraments de la llar, bany complet, calefacció, i TV.
La casa disposa de terrassa exterior, terrassa interior al costat del riu, bar-restaurant i botiga de productes típics de Beget.

Horaris: 

De mig novembre a abril

De dilluns a diumenge de 09.00 a 15.30

Dijous tancat. 

De maig a octubre 

De dilluns a diumenge de 09.00 a 15.30