Tasta i Guanya!

Tasta i Guanya!

Del 22 de novembre al 19 de desembre de 2021

Menjar a la Garrotxa té premi! Escull d'entre els plats recomanats que t'ofereixen els restaurants i guanya premis per gaudir de la Garrotxa, es repartiran més de 150 premis.

Com funciona?

Adreça't als establiments participants i demana't el plat recomanat de la promoció. Podràs participar al Tasta i Guanya escanejant el QR rebràs amb el plat, des d'on accediras amb teu telèfon mòbil al la butlleta digital del web del joc de Tasta i Guanya, on tindràs l'oportunitat d'encertar l'opció guanyadora i emportar-te un dels més de 150 premis per gaudir de la Garrotxa. Totes les butlletes contenen un premi! Escull un número, i si l'encertes, guanyaràs el premi i seràs informat dels pasos a seguir per gaudir-ne.

A més, tots els participants, inclosos els que no hagin tingut sort, entraran en el sorteig d’un Xec Regal per a dues persones del menú Gastronòmic del Restaurant Les Cols d’Olot amb dues estrelles Michelin, que es portarà a terme quan hagi finalitzat la campanya.

Premis

  • Àpats en els restaurants participants a la campanya.
  • Descomptes per comprar a Carns i Embotits Jordi Vilarrasa de la Plaça Mercat d'Olot.
  • Descomptes per comprar a Calçats Rovira, El Pitius, Twittink, Cristina Pujolràs Joies, La Casa Blava, Tot Moda Maite i Anna, Magatzems Olot, Bijuteria i complements Janina, i Joan Prat Descans botigues membres de l'ACO.
  • Lots de cervesa La Volcanica del col·lectiu de Cuina Volcànica.
  • Vals per gastar a través de l'app Garrotxa Approp.
  • Vins del Celler Empordàlia.
  • Visites al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per part d'en Ruta Girona, a la vila comtal de Besalú des de l'Oficina de Turisme del poble, a la Fageda Fundació, i 2x1 a la granja Mas La Coromina.

I si no tens sort la primera vegada, pots entrar en el sorteig d'un Xec Regal del Menú Gastronòmic del Restaurant Les Cols d'Olot.

En la campanya Tasta i Guanya hi ha col·laborat Turisme Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot, un treball continu per consolidar les relacions amb altres entitats de la comarca, i fomentar de manera conjunta el consum local i la dinamització del territori.  

La campanya és digital, es dinamitza a través de les xarxes socials, principalment Instagram @garrotxahostalatge, on pots penjar fotos de les teves experiències i etiquetar-nos, la web www.garrotxahostalatge.cat i els restaurants disposaran d’informació amb el seu plat i els premis.

Establiments

B-Crek Solfa

Medalló de filet a la brasa, amb salsa de ceps, patata gratin i espàrrecs verds

Bar Hostal del Sol

Fondue de formatge Gera, Xiroi i Glauc, reducció de ratafia, nous i farigola acompanyada de pa, poma de Girona, i tomata del cirerol

Bar Pekín

Melós de vedella de Pekín

Eko Bar

Parmentier de nyàmeres i tòfona amb rovell d'ou, suc de rostit i llardons

La Vermuteria

Quesadillas mexicanes amb fesols de la Garrotxa

Restaurant Ca la Matilde

Rostit de Festa Major

Restaurant Cal Sastre

Barrejat de fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

Restaurant Can Xel

Ous per estrellar sobre parmentier de patata amb tòfona de temporada

Restaurant El Forn

Conill amb figues

Restaurant Hostal dels Ossos

Mil fulls de foie amb tocs de tardor

Restaurant L' Arcada de Fares

Canelons de bolets i foie amb beixamel trufada

Restaurant L'Hostalet

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps

Restaurant La Brasera

Volcanet de patata i ou de corral al foc de brasa

Restaurant La Corda

Medalló de filet ibèric sobre llit de barrejat de bolets i crema de jabugo

Restaurant La Deu

Medalló de vedella de la Garrotxa amb crema de ceps i moniato

Restaurant La Moixina

Espatlla de xai cuit a baixa temperatura amb orellanes, panses i prunes

Restaurant La Perla

Melós de porc amb reducció de ratafia

Restaurant La Quinta Justa

Amanida amb terrina de pa de farro, poma de Girona, formatge emporità, codony i anxoves de la casa amb ruca i vinagreta de magrana

Restaurant Mas El Siubès

Pastís de carbassa amb castanyes acompanyat de garnatxa dolça Sinols

Restaurant Sant Miquel

Mil fulls de llengua de vedella, amb patata de la Vall i salsa de vi negre