L' Arcada de Fares - Sant Ferriol

L' Arcada de Fares

L’Arcada de Fares és un petit complex d’apartaments turístics amb encant de caire rural situat a Besalú i inaugurat el juny del 2009. El formen un total de divuit apartaments, integrats en una masia del segle XV al poble de Fares, a la comarca de la Garrotxa, just al centre de la província de Girona.

Gestionada a nivell familiar, L’Arcada de Fares disposa d’un apartament per a cada tipus de visitant, amb capacitat des de 2 fins a 14 persones: si viatgeu sols, amb parella, amb família, amb amics o bé si sou un grup empresarial.

També oferim serveis ideals per als nens: una piscina infantil i una àmplia zona de jocs interior i exterior, bressols sense càrrec addicional (amb petició prèvia i segons disponibilitat), menús adaptats, etc., i també permetem que les vostres mascotes us acompanyin durant la vostra estada sense haver de pagar cap suplement a part.

A L’Arcada de Fares disposem d’un restaurant per als hostes de la finca i també per a les persones que vénen a passar el dia a la zona i volen gaudir d’un bon àpat en un entorn agradable i acollidor, a cinc minuts de la vila medieval de Besalú.

L'Arcada de Fares també us ofereix la possibilitat de gaudir de sopars a la fesca els mesos de primavera i estiu, en un entorn privilegiat, enmig de la natura, a la nova terrassa-cobert.

El restaurant de L'Arcada de Fares està especialitzat en cuina tradicional catalana: carns a la brasa, rostits, embotits del país, amanides diverses i peix a la planxa, entre d’altres, sempre amb aliments de la màxima qualitat: peix fresc, carns de la Garrotxa, etc.

Som especialistes en calçotades, per a grups o per a famílies, des del gener fins a l’abril, i permetem als clients veure in situ com coem els calçots.

L’entorn del restaurant de L'Arcada de Fares és immillorable, envoltat de jardins, amb una extensió de més de 4.000 m2 i un ampli aparcament exterior. Disposem d’una gran zona de jocs amb sorrera, gronxadors i tobogan perquè la mainada pugui esplaiar-se mentre els grans fan la sobretaula i els vigilen des de dins mateix del restaurant. A més, també tenim porteries de futbol i xarxa de voleibol. Un entorn relaxat i acollidor, ideal per a famílies amb infants.

Horari

La recepció dels allotjaments oberta cada dia de 9.00h a 19.30h

El restaurant està obert tots els caps de setmana —de divendres de 20.00 a 23.00, dissabte de 13.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00, i diumenge 20.00 a 23.00, els festius i els ponts. 

A l'agost el restaurant està obert cada dia, migdia i vespre, i oferim un menú turístic i carta.

Àpats

Menú cap de setmana

Plats a la carta, preu mig 15-25€

Menú infantil.

Plats per a celíacs i vegeterians.

Es realitzen banquets i pícnics

Tenim propostes de menús per a grups i per a celebracions, personalitzables als vostres gustos i necessitats, i podeu fer la vostra reserva per venir, a més dels caps de setmana, els dies festius i els ponts, també qualsevol dia entre setmana.

Opcions de menjar per emportar


Serveis

Terrassa.

Zona infantil

Wi-fi

Piscina

Establiments participants