Ctra. de La Canya s/n - Mas les Cols - 17800 Olot
972269209
lescols@lescols.com

http://www.lescols.com

Com arribar-hi

Masia catalana del segle XIII. Amplia zona ajardinada, amb recinte emmurallat, reformada pel prestigiós equip RCR Aranda, Pigem, Vilalta – Premi FAD d’arquitectura 2003.


Restaurant amb dues estrelles Michelin dirigit per Fina Puigdevall

El Restaurant

Tot aquest entorn ha de fer possible una cuina de l’estacionalitat i del paisatge rural de la Garrotxa; sòbria però essencial; austera i humil però intuitiva, íntima i autèntica. Una cuina que ha d’aconseguir ser el reflex de la nostra manera de ser.
Des d’aquí però amb la capacitat d’obrir-nos al món, amb l’aspiració d’assolir l’universal a través de l’espai d’allò tan íntim. L’esplendor de la natura. La plenitud de la vida.

Banquets

Evocar la vida a l’aire lliure. Asseure’s sota el cel per menjar, envoltats d’aire, d’arbres, de visuals, sense perdre el misteri que guarda el recinte.

Els pícnics als Tossols

El riu Fluvià, al seu pas per Olot, en plena zona volcànica de la Garrotxa, flueix: la riera l’acompanya i els rierols desemboquen.
Fluir des de la plantació de plataners, acompanyar la riera, amb els seus vigorosos pollancres, i desembocar des de la vessant són els motius que decideixen la voluntat de ser del pavelló.

Horaris: 

De dimecres a dissabte de 13.00 a 15.30 i de 20.30 a 22.30

Diumenge de 13.00 a 15.30

Dilluns i dimarts tancat

 

youtube