La Terrassa de La Perla - Olot

La Terrassa de La Perla

La Terrassa de La Perla - Olot

Ctra de la Deu 9
Olot -
Capacitat: 90 persones
WiFi

El restaurant de l'Hotel La Perla, situat a 15 minuts a peu del centre de la ciutat d'Olot i a 5 minuts dels Paratges de la Moixina, i a 300 metres de la piscina municipal. Es tracta d'un lloc acollidor i familiar amb un bon servei al client. Disposa d'instal.lacions renovades, i de més de 25 anys d'experiència.

El servei de restaurant ofereix la possibilitat de gaudir, cada dia, d’un menú per a dinar o sopar que permet escollir entre diversos plats cuinats amb productes de qualitat i preparats d’una manera equilibrada i variada.

També es pot gaudir de la cuina de la Garrotxa i d'un Menú Gastronòmic basat en productes autòctons i elaborat amb el coneixement i de manera tradicional.

Al matí, per esmorzar, ofereixen un complet, variat i saludable buffet en el qual es pot escollir el tipus d’alimentació que més plagui: iogurts de La Fageda, embotits garrotxins, cereals, pa amb tomata, formatges, fruita, brioixeria, etc.

La cafeteria està oberta tot el dia, ofereix la possibilitat de compartir un refresc, una copa o un cafè. També, de gaudir d’un espai per jugar-hi a jocs de taula, fer-hi petar la xerrada, llegir-hi el diari, etc.

L'Hotel La Perla i l'Hotel Apartament La Perla roman obert tot l'any, incloent esmorzar bufet

La Terrassa de La Perla

De dijous a dissabte al vespre es pot gaudir de la terrassa de La Perla amb el parc del barri de Pekin de fons, un espai tranquil per un moment de relax, on anar a prendre alguna cosa, a més s'hi poden fer tapes i copes.

Horaris: 

De dilluns a diumenge de 13.00 a 15.00 i de 20.30 a 22.00