31/01/2018

Del 23 al 25 de febrer, arriba la sisena edició de l’Olotx2. Després de l’èxit de les cinc primeres edicions, l’Ajuntament d’Olot en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot ha preparat la sisena edició de l’Olotx2 per tal de promoure el territori com a destí turístic tot l’any. Les reserves es poden fer a partir del dia 29 a la mitjanit en els diferents establiments participants.

Per a consultar tota la oferta que ofereixen els allotjaments i restaurants de la comarca, es pot fer a través de la web www.olotx2.cat

L’Olotx2 començarà el divendres 23 de febrer amb l’espectacle de “PEP PLAZA” (20.30h al Teatre Principal), continuarà el dissabte 24 amb l’actuació de Carlos Gramaje (Dagoll Dagom) amb el concert teatral “Al sud del Paral·lel”, un concert teatral que repassa les cançons més conegudes dels musicals de Dagoll Dagom (19 h a la plaça Major)  i s’allargarà fins al diumenge 25 amb el concert gratuït Viatjazz a Nova Orleans de la companyia Roger Canals (11.30h a la plaça Major). Durant tres dies, s’oferiran estades i reserves per a àpats que permetran gaudir dues persones al preu d’una. Visites guiades, entrada gratuïta als museus, passejades en burro i en poni i rutes en bicicleta, en cavall i carruatges o el comerç obert el diumenge al matí són algunes de les propostes de l’Olotx2, que també comptarà amb una oferta musical pels carrers de la ciutat el dissabte 24 de febrer a la tarda.

La campanya de l’Olotx2 manté l’essència de les darreres edicions per atraure visitants a la Garrotxa amb una proposta que valoritza l’oferta turística i comercial, l’objectiu és convertir la ciutat i la comarca durant aquell cap de setmana en un aparador d’activitats turístiques i gastronòmiques que es poden fer al llarg de TOT L’ANY.