22/06/2016

Dimecres 12 de juliol de 17.00 a 19.00

al Restaurant La Deu d’Olot


L’objectiu d’aquest taller és donar eines a les persones responsables de sala perquè pugui ser capaç de recomanar i vendre un bon vi al client. I no només des d’una visió econòmica i empresarial, sinó també com un servei més que s’ofereix, doncs un bon maridatge amb els plats escollits és molt important.

El taller es basarà en conèixer les diferents tipologies dels vins de les DO Catalanes: vins de vinyes de mar, de vinyes de la plana, de les que es troben a muntanya i de les que acompanyen un riu. Una riquesa del territori que s’expressa a través del vi. Una oportunitat per conèixer i tastar vins de proximitat, qualitat i desconeguts.

Les tendències canvien i el món del vi és molt ampli, però l’establiment ha de ser capaç d’oferir una carta de vins, no només elaborada a través de les diferents ofertes comercials que rep, sinó segons la proposta gastronòmica i culinària del propi restaurant.

Per inscriure’s al taller cal que ens feu arribar les dades de les persones interessades (nom i cognoms i establiment al que pertany) a través d’ info@garrotxahostalatge.cat

o bé trucant al 607401947 amb data màxima el dijous 6 de juliol. 

El taller és obert i gratuït a tots els agremiats a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i Turisme Garrotxa.

Places limitades per ordre d’inscripció.