30/11/2016

El diumenge 4 de desembre en motiu de la Mostra de Pessebres, es portaran a terme dos tallers de cuina organitzats per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i Cuina Volcànica. El primer taller, es farà a les 11.00h, i s’adreça al públic infantil Fem decoracions dolces per a l’arbre de Nadal a càrrec de Mireia Ramon de www.olordecanyella.cat. Els petits decoraran galetes amb formes nadalenques amb glaça i altres ingredients, per després poder-les penjar a l’arbre. Aquest taller és recomanat per a nens i nenes a partir de 5 anys, tot i que si són més petits, hi poden assistir acompanyats d’un adult.  Per participar al taller cal fer inscripció prèvia trucant al Museu dels Sants 972 266791, mateix lloc on es realitzarà.

A la tarda serà el torn dels adults, en David Colom del Restaurant L’Hostalet dels Hostalets d’en Bas, farà un taller anomenat Aperitius fàcils de fer i per quedar bé, ensenyarà receptes d’aperitius per posar a taula aquestes festes de Nadal , ràpides d’elaborar i amb bons resultats. El taller començarà a les 18.30h i també es farà al Museu del Sants, en aquest cas no cal inscripció prèvia, però les places són limitades i s’aniran omplin per ordre d’arribada.

MOSTRA-DE-PESSEBRES-2016-17-Programa-120161130.pdf