< Noticies

Taller de cuina en forns mixtes i cuina al buit

12/01/2015

Dies 20 i 21 de gener de 17.00 a 20.00 a l'Aula Dos Serveis de La Canya

Formador: Joan Vilosa

 

La temàtica i contingut del taller són els següents:

 

Primera sessió

Cuina en forns mixtes: tècniques aplicables al forn mixta (rostits nocturns, salses, sofregits, saltejats, brous, fregits, fleca i pastisseria). 

Casos pràctics i aplicació real per al servei en restaurant i hotel.

Anàlisis dels recursos aplicables en cada procés.

 

Segona sessió

Cuina al buit. Aprendre a "traduir" la cuina tradicional i del dia a dia, en una cuina més còmode i econòmica.

Casos pràctics de preparacions al buit.

Valoració dels resultats en funció de cada recepta.

 

Per inscriure’s al taller cal que ens feu arribar les dades de les persones interessades (nom i cognoms i establiment al que pertany) a través d’ info@garrotxahostalatge.cat o bé trucant al 607401947amb data màxima el dijous 15 de gener.

El taller és gratuït per als agremiats a l’associació d’hostalatge i té un cost de 50€ per als no associats.

Destinat a professionals de l’hostaleria

Les places són limitades.