Taller de cuina en forns mixtes i cuina al buit
12/01/2015
Dies 20 i 21 de gener de 17.00 a 20.00 a l'Aula Dos Serveis de La Canya
Formador: Joan Vilosa
La temàtica i contingut del taller són els següents:
Primera sessió
Cuina en forns mixtes: tècniques aplicables al forn mixta (rostits nocturns, salses, sofregits, saltejats, brous, fregits, fleca i pastisseria).
Casos pràctics i aplicació real per al servei en restaurant i hotel.
Anàlisis dels recursos aplicables en cada procés.
Segona sessió
Cuina al buit. Aprendre a "traduir" la cuina tradicional i del dia a dia, en una cuina més còmode i econòmica.
Casos pràctics de preparacions al buit.
Valoració dels resultats en funció de cada recepta.
Per inscriure’s al taller cal que ens feu arribar les dades de les persones interessades (nom i cognoms i establiment al que pertany) a través d’ info@garrotxahostalatge.cat o bé trucant al 607401947amb data màxima el dijous 15 de gener.
El taller és gratuït per als agremiats a l’associació d’hostalatge i té un cost de 50€ per als no associats.
Destinat a professionals de l’hostaleria
Les places són limitades.