< Noticies

S'allarga la campanya Olot +50 fins al desembre

20/09/2021

 

S’allarga la campanya Olot+50 amb la voluntat de reactivar la despesa durant la tardor i les setmanes prèvies a Nadal, i facilitar que els participants puguin fer ús del seu val de regal de 50€. La campanya supera les previsions i, fins ara, ja ha generat un impacte superior als 460.000 €.
Olot +50 és el nom de la campanya que l’Ajuntament d’Olot va crear per acompanyar i reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de proximitat de la capital de la Garrotxa davant l’impacte de la pandèmia de la COVID-19. El seu funcionament es basa a oferir 50€ de regal a totes  les persones majors d’edat empadronades d’Olot que facin una despesa de 50€ en una  o diverses compres a establiments de l’aplicació Garrotxa Approp. El xec regal cal gastar-lo als establiments d’Olot també a través de l’aplicació.
A hores d’ara, unes 650 persones d’Olot encara poden obtenir el seu val de 50 euros per poder utilitzar als comerços, establiments de restauració, serveis i allotjaments de la  ciutat. Per això, s’ha volgut ampliar i allargar el termini de temps de la campanya per facilitar que més veïns i veïnes puguin participar-ne, així com garantir que les persones que disposen del val de regal i no se l’han gastat encara,  en puguin fer ús de cara a aquests propers mesos.
Per tant, la campanya Olot +50 que havia de finalitzar aquest 26 de setembre s’ha allargat fins al 12 de desembre de 2021, ajudant així a reactivar els establiments i activitats econòmiques de la ciutat durant la tardor i les setmanes prèvies a Nadal.
Des del principi, la iniciativa ha comptat amb el suport i col·laboració de DinàmiG, la Diputació de Girona, l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot.

 

Característiques de la campanya Olot+50
Participar a la campanya promocional Olot+50 és molt senzill. Per acollir-s’hi només cal ser resident a Olot; ser major d’edat en el moment de l’inici de la campanya; haver introduït el NIF a l’apartat de ‘Dades Personals’ de l’aplicació Garrotxa Approp i disposar de l’última versió de l’aplicació.
 
Un cop feta la despesa mínima inicial de 50 euros en una compra o en diverses, l’aplicació li enviarà un missatge on informa que ha rebut un ingrés de 50 € que ja pot utilitzar en qualsevol del centenar d’establiments d’activitats, allotjaments, comerços, serveis o restaurants d’Olot adherits al Garrotxa Approp. El xec es pot trobar en una pestanya a banda de l’aplicació i els 50 euros de regal cal que es puguin utilitzar abans del termini de finalització de la campanya: el pròxim 12 de desembre. En cas de dubtes o incidències, es pot contactar amb comerc@dinamig.cat o través del 972 26 01 52.