< Noticies

Noves maneres de prendre’s un te, saber-lo maridar i descobrir la manera més innovadora de beure’l en forma còctel

04/02/2015

Dimarts 10 de febrer de 17.00h a 19.00h al Restaurant La Deu d’Olot,   Dilmah Training Day portarà a terme un taller a l'entorn del te.

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa juntament amb l’empresa Cafès Callís han organitzat un taller de formació basat en els tes, la seva història i possibilitats, per anar més enllà d’elaborar una simple infusió.

Contingut del taller:

  1. Història del té i las seva cultura
  2. Perquè el te de Ceylon és diferent
  3. Beneficis del te per la nostra salut
  4. Les plantacions de te
  5. Manufactura del té, mètode tradicional i TCT
  6. Diferents categories de tes
  7. Avaluació sensorial
  8. Categoria dels tes
  9. Com preparar una tassa de te perfecte
  10. Food pairing i mixologia (maridatges)

Per inscriure’s al taller cal que ens feu arribar les dades de les persones interessades (nom i cognoms i establiment al que pertany) a través d’ info@garrotxahostalatge.cat o bé trucant al 607401947amb data màxima el divendres 6 de febrer.

El taller és gratuït per als agremiats a l’associació d’hostalatge i clients de Cafès Callís, tot i que té un cost de 50€ per persona que assumeix Cafès Callís.

Veure