24/04/2017

L’Ajuntament d’Olot acaba de renovar el conveni de col·laboració amb l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa amb l’objectiu, de treballar conjuntament en la promoció de la ciutat.

L’acord signat preveu la seva col·laboració en activitats de promoció de la ciutat. Així, amb l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa s’estableix la seva participació en els tastos i demostracions de la Fira de l’Embotit, la Fira Orígens, la Fira del Pessebre, a més de la contribució en el disseny i l’organització de degustacions que tinguin per finalitat donar a conèixer la gastronomia i el producte del territori, l’organització de campanyes de promoció, com l'Olotx2, en descomptes i avantatges en allotjaments i establiments de restauració de la comarca dins d’esdeveniments de ciutat.

L’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, ha presidit l’acte de signatura del conveni de col·laboració, que ha tingut lloc a la Sala Gussinyé de l’Ajuntament, i que ha comptat amb l’assistència del regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, també han signat conveni amb el president de l’Associació de Comerciants d’Olot,i l'Associació de Placers d'Olot.