< Noticies

Martina Puigvert del Restaurant Les Cols d'Olot rep el reconeixement a millor cuinera jove atorgat per la Guia Michelin

30/11/2023

Aquest any Barcelona es va convertir en l’escenari de l’entrega dels reconeixements que atorga la prestigiosa Guia Michelin, on Martina Puigvert del Restaurant Les Cols d’Olot que manté les dues estrelles, va rebre el premi Young Chef Awards com a millor cuinera jove, que va dedicar a la seva família i equip de treball.

La Martina Puigvert Puigdevall ha crescut entre els fogons de Les Cols, on des del 2016 treballa amb la seva mare la Fina Puigdevall a cuina, el seu pare Manel Puigvert a sala i les seves germanes Clara i Carlota. El present i futut del restaurant. La Martina, Graduada en Gastronomia i Arts Culinàries pel Basque Culinary Center, abans d’incoporar-se al negoci familiar, va realitzar diferents stages a restaurants com el Lua de Madrid, el Koy Shunka de Barcelona i el Blue Hill at Stone Barns de Nova York.

Des del restaurant Les Cols defensen una cuina sostenible i pura basada en productes de proximitat, del seu galliner i del seu hort I+D per obtenir una cuina senzilla i complexa alhora.

Però aquest guardó no arriba sol, fa pocs dies en els Best Chef Awards entregats a Yucatán, Mèxic van entrar a formar part del rànquing dels 100 millors cuiners del món. A part de les dues Estrelles Michelin, també compten amb tres Soles Repsol.