< Noticies

Gaudeix dels plats de l'embotit

18/03/2014

En motiu de la Fira de l’Embotit, alguns establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa han volgut fer una recomanació especial d’un plat elaborat amb embotit, perquè durant tot el cap de setmana del 22 i 23 de març es pugui anar a degustar en el seu restaurant. Es tracta d’un plat de la carta de l’establiment, del que se n’ha volgut fer menció perquè un dels seus ingredients és l’embotit. Una acció per col·laborar en donar a conèixer un producte típic de la Garrotxa i del seus productors, una comarca amb una important indústria càrnia.

Aquests són els plats que ens recomanen restaurants i bars d’Olot i comarca, entre els que podrem escollir els que més ens agradin per anar-los a provar:

B Crek Restaurant: Amanida amb embotit de la Vall d’en Bas.

Font Moixina (Cuina Volcànica): Caneló cruixent de botifarra de perol amb poma i panses.

L’Estació: Faves a la catalana.

La Brasera:  Ous al plat amb embotit garrotxí i pèsols cuinat al foc de carbó.

Les Cols(2 estrelles Michelin): embotits artesans d'Olot (botifarra d'ou, botifarra negra, botifarra de perol, fuet, llonganissa).

La Quinta Justa (Cuina Volcànica): Patata emmascarada amb botifarra negra i de perol amb salsa de ceps.

La Deu (Cuina Volcànica): Favetes tendres saltejades amb cansalada del coll i botifarra negra.

Hostal del Sol: Coca de pa dels Hostalets amb ceba caramel·litzada, sobrassada i formatge blau.

La Barra d’en Regue: Tripa de bacallà amb “siurons” i botifarra negra.

Bar 6T7: Biquini de fuet en llesca de pa.

El Siubés: Carxofes farcides de botifarra de perol.

Can Morera: L'embotit de la Garrotxa amb l'amanida de l'hort.

Ca la Carmelita: Mongetes seques saltejades amb alls tendres, i botifarra negra esparracada.

Fonda Barris (Cuina Volcànica): Coca dels Hostalets amb embotits.

L’Hostalet (Cuina Volcànica): Faves a la catalana amb Piumoc.

Sant Miquel (Cuina Volcànica): fesols amb botifarra esparracada.

Per més informació consulteu l'apartat de campanyes d'aquesta web.