< Noticies

Degusta Nucli Antic

05/08/2019

Els bars i restaurants del centre d’Olot sortiran al carrer el dissabte 31 d’agost, sumant-se de nou a la celebració de la botiga al carrer d’estiu en una iniciativa organitzada en el marc del PIAM de Nucli Antic.

A partir de les 19 hores del dissabte 31 d’agost, una desena de bars i restaurants del Nucli Antic d’Olot oferiran tastos al carrer. Els establiments participants a aquesta iniciativa, habilitaran un espai davant del seu negoci per donar a conèixer una proposta gastronòmica que han preparat per a l’ocasió. Una iniciativa organitzada per DinàmiG juntament amb l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i Turisme Garrotxa, i la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Olot.

La segona edició del “Degusta el Nucli Antic” formarà part, com l’any passat, de la programació de la Botiga al carrer d’estiu organitzada per l’ACO. Es tracta d’una bona manera d’acomiadar l’estiu aprofitant els descomptes i promocions ofertes pels comerços del centre, així com degustant el Nucli Antic de la mà dels bars i restaurants agremiats a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, ubicats des de la plaça del Conill fins el Firal d’Olot.

Per donar a conèixer aquesta proposta, s’ha editat un díptic amb informació de tots els establiments que participen a la campanya amb tastos i degustacions. També inclou els horaris de cap de setmana que els establiments porten a terme durant tot l’any amb la voluntat de dinamitzar la zona i la seva oferta gastronòmica.

“Degusta el Nucli Antic” és una acció organitzada en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic, conjuntament entre l’AHLG, l'ACO, i l’Ajuntament d’Olot.