< Noticies

Degusta Nucli Antic. Nova campanya gastronòmica.

23/08/2018

Els bars i restaurants del nucli antic d’Olot sortiran al carrer el dissabte 1 de setembre. Se sumaran a la celebració de la botiga al carrer d’estiu en una iniciativa organitzada en el marc del PIAM de Nucli Antic.

De les 19 a les 21 hores del proper dissabte 1 de setembre, una desena de bars i restaurants del Nucli Antic d’Olot oferiran tastos al carrer. Cada establiment habilitarà un espai davant del seu negoci per donar a conèixer una proposta gastronòmica que han preparat per a l’ocasió. 

“Degusta el Nucli Antic” és el títol d’aquesta iniciativa que formarà part de la programació de la Botiga al carrer d’estiu organitzada per l’ACO. Es tracta d’una bona manera d’acomiadar l’estiu aprofitant els descomptes i promocions ofertes pels comerços del centre, així com degustant el Nucli Antic de la mà dels bars i restaurants agremiats a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, ubicats des de la plaça Mora fins el Firal d’Olot.

Per donar a conèixer aquesta proposta, s’ha editat un díptic amb informació de tots els establiments que participen a la campanya amb tastos i degustacions. També inclou els horaris que els establiments treballen durant tot l’any amb la voluntat de donar a conèixer l’oferta gastronòmica que ofereixen els 365 dies l’any.  

“Degusta el Nucli Antic” és una acció organitzada en el marc del Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic, conjuntament entre l’ACO, l’AHLG i l’Ajuntament d’Olot.

Degusta-Nucli-Antic_final20180824.pdf