Hotel***Mas Pere Pau - Maià de Montcal

Hotel***Mas Pere Pau

Hotel***Mas Pere Pau - Maià de Montcal

Mas Pere Pau s/n
Maià de Montcal -
Capacitat: 5 habitacions i 2 apartaments persones
WiFi

Des d’un entorn rural, a l’hotel Mas Pere Pau, tindreu l’oportunitat de gaudir de la tranquil·litat, de la sensació que el temps s’atura i de viure una experiència única envoltats de natura.

Un espai còmode per a tots els públics, amb una atenció propera i familiar. També accepten mascotes. 

Disposen d'una piscina d'aigua salada completament integrada a l'entorn, així com el jardí que envolta la masia, ideal per a passejar i respirar els aires de La Garrotxa.

L'antic graner s'ha convertit en una lluminosa sala amb llar de foc i televisió, on s'hi pot prendre un cafè, llegir un llibre, o simplement contemplar el paisatge. A més, hi ha dues terrasses amb servei de bar per a poder prendre sol durant els mesos més freds de l'any, i la fresca durant els mesos d'estiu. 

L'hotel Mas Pere Pau disposa de 5 habitacions i 2 apartaments amb capacitat per a 4 i 5 persones, tots amb unes característiques que les fa úniques i singulars.

Totes tenen un llit de matrimoni de 150cm x 200cm i matalassos i coixins de viscoelàstica, roba de llit 100% de cotó, connexió WIFI i caixa forta, bany integrat amb tot el necessari: tovalloles i gel/xampú de dutxa, i servei de neteja diari.

Pel que fa als apartaments, disposen de cuina totalment equipada amb tots els estris de cuina i vaixella necessaris. Al bany hi trobaran paper de WC, tovalloles, assecador i gel/xampú de dutxa. 

També es pot servir l'esmorzar i/o el sopar a les habitacions o apartaments, sempre amb previ avís.

Per a aquells que viatgen amb mascota, disposen de llitets i bols. 

Per als que viatgen amb bebè, disposen de bressols, banyera i microones per deixar a l'habitació; sempre cal consultar la disponibilitat.