Si t'agrada el menjar hindú, has de visitar la Casa de Curry, és una bona opció per degustar la cuina tradicional hindú i asiàtica. Disposa d'opcions vegetarianes, veganes i plats sense gluten. El tracte cap al client és familiar i agradable, la família Pal Singh, vol donar a conèixer la cuina tradicional hindú, des del seu local de les Planes d'Hostoles, i ho fa de manera autèntica.
A la Casa de Curry, s'hi elaboren plats de la zona nord del Punjab. Alguns dels plats que s'hi poden degustar són:
Especialitats elaborades amb pollastre s'hi troba: pollastre tandoori masala, pollastre tikka masala, Pollastre korma, pollastre amb mel, pollastre Vindaloo, pollastre madras curry, pollastre curry, pollastre Kadhai.
Per altra part, també elaboren vedella, xai o gambes Bhuna, jalfrezi, roganjosh, mango curry o garam masala.
Pel que fa a les receptes vegetarianes hi ha: mix veg curry o korma, palak paneer, paneer tika masala, bhindi masala, daal tadka, bengan bharta, chana masala i shahi paneer korma, arròs basmati original del nord del Punjab.
I de postres: mango lassi, gelats típics del punjab.
Horaris:
de dilluns a diumenge de 12.30 a 16.30 i de 18.15 a 23.15