19/10/2016

El tret de sortida de la Mostra el dóna un sopar on hi ha una representació dels cuiners dels restaurants de la Garrotxa. Restaurants de l’Associació d’Hostalatge, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i els dos restaurants amb Estrelles Michelin de la comarca. Un total de 17 establiments, que el dimecres 26 d’octubre oferiran un sopar format per un variat aperitiu als jardins del Saló de Banquets de la Torre dels Til·lers a Les Planes d’Hostoles, per continuar amb el sopar a l’interior del restaurant amb un plat principal, unes postres, i per aquells que els vingui de gust provar-lo, un gintònic elaborat amb el nou Gin Volcànic.

En el transcurs del sopar, també hi haurà l’actuació del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny.

A més a més, no poden faltar els reconeixements que el gremi atorga a aquelles empreses, associacions o estaments que treballen per a la promoció del territori, com també l’homenatge a una família del món de l’hostaleria. Enguany, el Volcanet d’Or serà pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, per celebrar els 50 anys de l’associació, pel treball continu de dinamització a través d’esdeveniments com el Carnaval, la Batalla de les Flors, o el Garrotxí de l’Any, entre d’altres. El Volcanet d’Argent serà pel Forn de Pa Bataller dels Hostalets d’en Bas, per la seva trajectòria, per la seva col·laboració amb el sector turístic, i des del gremi, per reconèixer el treball del petit productor local. Finalment, l’Homenatge serà per a la família Fajula i Danés del Bar Hostal del Sol d’Olot, pels seus 37 anys en el sector de la restauració oferint uns dels plats més populars i tradicionals de casa nostra, el pa amb tomata i embotit.  

El preu del sopar és de 50€, i els tiquets s’han de comprar enviant un correu a info@garrotxahostalatge.cat o bé trucant al 607401947.

Minuta del sopar.