Establiments participants
Establiments participants
Empreses participants
Al Mas Corominas de Begudà disposen d’una explotació porcina de cicle tancat que es troba dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Treballen la qualitat dels seus productes posant especial atenció en quatre factors: la raça Duroc, l’alimentació basada en farinat compost de cereals variats, l’edat òptima de sacrifici dels porcs i la utilització de conservants naturals, amb l’objectiu de mantenir la criança de porc dels nostres avis per obtenir l’autenticitat dels productes.
Carns Vila és una empresa familiar de Cornellà del Terri que el 1936 va néixer com una una carnisseria de poble. Actualment treballen en l’àmbit d’horeca, escoles i càterings. El 1968 van adquirir una explotació per a la criança pròpia de bestiar on controlen estrictament l'alimentació equilibrada i sana del bestiar. Al llarg dels anys han anat incorporant nous equipaments que els permeten el control de qualitat i traçabilitat.
Al Mas Janric de Begudà, crien porcs de raça duroc-landrace alimentats amb ordi, blat de moro i favó per tal de poder aconseguir una bona carn, tendra i amb greix infiltrat, per obtenir màxima qualitat. El punt de venta és al Mercat d’Olot, parada 19, 20, 21.
Una carnisseria familiar d’Olot creada el 1979. Els inicis són les matances de porc que feien els avis i han evolucionat cap un model de negoci on la prioritat és el producte i el seu origen. Treballen amb ramaders de proximitat per oferir un producte de qualitat i amb una clara traçabilitat.
Tres generacions elaborant embotits de manera artesanal amb la mínima intervenció. Una empresa familiar que elabora embotits típics del Pirineu gironí amb la màxima qualitat, respectant la tradició i amb molta cura a l’hora de seleccionar la carn amb la que fan els seus productes.
Té els orígens en una carnisseria de la Vall d’en Bas de finals del XIX, un negoci familiar que ha anat evolucionat amb les diferents generacions fins a arribar a l’empresa càrnica actual. Al llarg dels anys, han mantingut el mètode d’elaboració tradicional per als seus productes. A més a més, disposen de la certificació CCPAE per la línia d’embotits ecològics EcoRiera. Els seus productes es poden trobar en diferents comerços i restaurants.
Al Mas Callís de Sant Privat d’en Bas, des de 1925, Embotits Gori hi elabora els seus productes artesans fets de manera tradicional a de partir de porcs seleccionats de la Garrotxa.
Els seus embotits es poden comprar a la botiga de la plaça de Sant Privat de Bas, a fires artesanes de Catalunya, supermercats de proximitat i establiments de queviures de la comarca.