La Tapa més Porca per 4€

La Tapa més Porca per 4€

Establiments participants

Alba 2008

Olot
Rou Jia Bao
  • 972907184
  • C. Josep Ayats, 10 - Olot

Can Blay

Olot
Peus de porc amb verdures a la soja
  • 644439888
  • Passeig d'en Blay, 23 - 24 - Olot

La Brasera

Olot
Panxeta de porc a la brasa amb patata al caliu
  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29 - Olot

La Cuina de l'Orfeó

Olot
Truita de sobrassada i camasecs
  • 972269666
  • C. Bellaire, 4 - Olot

La Mallorquina

Olot
Hamburguesa amb salsa de verduretes
  • 629630049
  • Ctra. Vella de les Preses, 30 - Olot

La Vermuteria

Olot
Mexicanbur
  • 972105154
  • Plaça Major, 10 - Olot

La Vinoteca

Olot
Costelló de Porc amb fesols
  • 972280120
  • Plaça de l'Hospital, 5 - Olot

Wabi Sabi

Olot
Gyozes de cerdo i verduras con reducció de pato i kimchee
  • 972607074
  • Carrer de l'aigua, 10 - Olot

El plat més marrà

Establiments participants

Hostal dels Ossos

Batet de la Serra
Cuina volcànica
Peus de porc guisats amb cargols
16,50€
  • 972266134
  • Ctra. de Santa Pau s/n - km 2,7 - Batet de la Serra

Restaurant Can Vergés

Batet de la Serra
Farcellets de col farcits de carn de perol
10,50€
  • 972261034
  • Mas Vergés, 1 - Batet de la Serra

Can Nou

Besalú
Careta de porc adobada cuita a baixa temperatura i acabat a la brasa amb parmentier de patata, fesols i pebrot vermell de la Vera
12,00€
  • 972590085 - 648019430
  • Carretera d'Olot 20 (costat Renault) - Besalú

L' Hostalet

Hostalets d'en Bas
Cuina volcànica
Galta de porc amb salsa de ratafia, naps confitats i compota de poma
12,60€
  • 972690006
  • c.Vic,18 - Hostalets d'en Bas

Mas El Siubès

Les Planes d'Hostoles
Costelló de porc Duroc amb verduretes saltejades
Inclòs dins el menú de 28,00€
  • 972980187
  • Ctra. de Les Encies, s/n - Les Planes d'Hostoles

Can Morera

Les Preses
Peus de porc a la brasa amb salsa all i julivert i patata al caliu
13,00€
  • 972694802
  • Ctra.de Santa Coloma 10 - Les Preses

B-Crek Clarà

Olot
Wrapp de pulled porc
6,95€
  • 972266586
  • Plaça Clarà 7 - Olot

B-Crek Solfa

Olot
Costelló de porc cuit a baixa temperatura amb salsa de soja i mel  amb fesols de Santa
10,75€
  • 972268337
  • Carrer Madrid, 222 - Olot

Boccafina Pizzeria

Olot
Bocca Porca
12,00€
  • 972858681
  • Ctra. de les Tries, 60 - Olot

Eko, tapes i platillos

Olot
Calamar fresc farcit de botifarra amb beurre blanc de Jerez
19,50€
  • 872 022 932
  • Plaça Catalunya, 1-3 Olot - Olot

Els Amolls

Olot
Medallons de filet de porc amb salsa de ceps
Inclòs dins el menú diari
  • 972267521
  • C. Avet, 31 - Olot

La Cuina de l'Orfeó

Olot
Peus de porc em salsa de cansalada
11,50€
  • 972269666
  • C. Bellaire, 4 - Olot

La Deu

Olot
Cuina volcànica
Peus de porc sense feina amb carxofes
17,80€
  • 972261004
  • Ctra. de la Deu s/n - Olot

La Moixina

Olot
Cuina volcànica
Presa de porc Duroc marinada amb herbes aromàtiques, acabada a la brasa de carbó amb salsa de ceps i patates especiades
16,00€
  • 972261000
  • Paratge de la Font Moixina s/n - Olot

La Perla Terrassa

Olot
Melós de porc amb reducció de Ratafia Russet
9,50€
  • 972262326
  • Avda. Santa Coloma, 89 - Olot

La Quinta Justa

Olot
Cuina volcànica
Costella de porc Duroc amb poma al forn i salsa agredolça
13,20€
  • 972 271 209
  • C/ Passeig de Barcelona, 7 - Olot

Les Pedretes

Olot
Peus de porc amb naps
13,00€
  • 972265265
  • C. Pare Roca, 12 baixos - Olot

Sant Miquel

Sant Esteve d'en Bas
Cuina volcànica
Filet de porc amb la seva salsa, trinxat de carlins i compota de poma
12,50€
  • 972690123
  • Mas Colomer - Sant Esteve d'en Bas

Ca la Matilde

Sant Feliu de Pallerols
Cuina volcànica
Peus de porc planxats amb all i oli negre
Inclós dins el menú diari i de cap de setmana
  • 972444269
  • Ctra.d'Olot 42 - Sant Feliu de Pallerols

L' Arcada de Fares

Sant Ferriol
Porcs de peus gratinats amb naps
Inclòs dins el menú de cap de setmana
  • 972590855
  • Can Figueres de Fares (C-66 ) - Sant Ferriol

Ca la Carmelita

Sant Privat d'en Bas
Peus de porc amb suquet i cargols
16,00€
  • 972693256
  • Ctra. General Estartús, 38 - Sant Privat d'en Bas

Cal Sastre

Santa Pau
Peus de porc amb cargols
17,00€
  • 972680421
  • Plaça de Balls s/n - Santa Pau

Can Xel

Santa Pau
Cuina volcànica
Secret de porc ibèric amb saltat de verdures Thai i salsa agredolça
  • 972680211
  • Ctra.de Santa Pau s/n - Santa Pau

Productors

Empreses participants

Porcs casolans Corominas

Begudà

Al Mas Corominas de Begudà disposen d’una explotació porcina de cicle tancat que es troba dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Treballen la qualitat dels seus productes posant especial atenció en quatre factors: la raça Duroc, l’alimentació basada en farinat compost de cereals variats, l’edat òptima de sacrifici dels porcs i la utilització de conservants naturals, amb l’objectiu de mantenir la criança de porc dels nostres avis per obtenir l’autenticitat dels productes.

Web

Carns Vila

Cornellà de Terri
  • 972594054
  • Ctra. de Pujals s/n - Cornellà de Terri

Carns Vila és una empresa familiar de Cornellà del Terri que el 1936 va néixer com una una carnisseria de poble. Actualment treballen en l’àmbit d’horeca, escoles i càterings. El 1968 van adquirir una explotació per a la criança pròpia de bestiar on controlen estrictament l'alimentació equilibrada i sana del bestiar. Al llarg dels anys han anat incorporant nous equipaments que els permeten el control de qualitat i traçabilitat.

Web

Carn i Embotits Jordi Vilarrasa

Olot

Al Mas Janric de Begudà, crien porcs de raça duroc-landrace alimentats amb ordi, blat de moro i favó per tal de poder aconseguir una bona carn, tendra i amb greix infiltrat, per obtenir màxima qualitat. El punt de venta és al Mercat d’Olot, parada 19, 20, 21.

Web

Carnisseria Planagumà

Olot

Una carnisseria familiar d’Olot creada el 1979. Els inicis són les matances de porc que feien els avis i han evolucionat cap un model de negoci on la prioritat és el producte i el seu origen. Treballen amb ramaders de proximitat per oferir un producte de qualitat i amb una clara traçabilitat.

Web

Embotits Masó Olot

Olot
  • 972271670
  • Avda. Antoni Gaudí, 7 - Olot

Tres generacions elaborant embotits de manera artesanal amb la mínima intervenció. Una empresa familiar que elabora embotits típics del Pirineu gironí amb la màxima qualitat, respectant la tradició i amb molta cura a l’hora de seleccionar la carn amb la que fan els seus productes. 

Web

Eco Riera & Esteve Riera

Sant Esteve d'en Bas

Té els orígens en una carnisseria de la Vall d’en Bas de finals del XIX, un negoci familiar que ha anat evolucionat amb les diferents generacions fins a arribar a l’empresa càrnica actual. Al llarg dels anys, han mantingut el mètode d’elaboració tradicional per als seus productes. A més a més, disposen de la certificació CCPAE per la línia d’embotits ecològics EcoRiera. Els seus productes es poden trobar en diferents comerços i restaurants.

Web

Embotits Gori

Sant Privat d'en Bas

Al Mas Callís de Sant Privat d’en Bas, des de 1925, Embotits Gori hi elabora els seus productes artesans fets de manera tradicional a de partir de porcs seleccionats de la Garrotxa. 
Els seus embotits es poden comprar a la botiga de la plaça de Sant Privat de Bas, a fires artesanes de Catalunya, supermercats de proximitat i establiments de queviures de la comarca.

Web