Ca la Rotllada - L'esquirol - Cantonigròs

Ca la Rotllada

Ca la Rotllada - L'esquirol - Cantonigròs

Ctra de Vic -olot 153 km 23,6 L'Esquirol-Cantonigros
L'esquirol - Cantonigròs -
Capacitat: 30 persones
WiFi

El petit restaurant de Ca la Rotllada ofereix un tracte proper i molt familiar. Compta amb 2 menjadors amb una capacitat per a 20 i 10 persones, respectivament. Principalment destinat a oferir servei a les persones que s’allotgen a Ca la Rotllada, també és el lloc ideal per a festes familiars o colles d’amics, sempre per encàrrec.

Pensat per poder gaudir de la pau de l’indret, amb la voluntat d’oferir una taula ben parada, ben atesa i ben cuinada, amb una cuina de mercat basada amb els productes de l’entorn i amb les receptes tradicionals com l’escudella i carn d’olla, la sopa escaldada o les cassoles de pollastre de pagès, cua de bou, cap i pota, peu de porc, fricandó... I, per encàrrec, també aperitius amb plats més elaborats i atractius, marcats per la temporalitat dels productes i pensats per fer gaudir els paladars més exigents oferint, a més, unes postres totalment casolanes.

La Rotllada és una masia catalana, antic hostal documentat al segle XIV que tingué gran significació i renom fins fa poques dècades, ja que era parada obligada de traginers i comerciants a meitat del trajecte de l’antic camí ral de Vic a Olot, un dels més transitats del país. El color blanc de la seva façana es deu a l’època en la qual era habitual que les cases que allotjaven hostes es pintessin d’aquest color per identificar-les com a tals.

Està ubicada a Cantonigròs, al Collsacabra, en un espai natural protegit. Aquesta zona conforma un altiplà singular, digne de ser admirat des de qualsevol perspectiva. Amb un entorn immillorable, "La Vall de Ca la Rotllada" es veu encerclada pel morral de Caselles i la feréstega muralla del Pla d’Aiats, i envoltada d’altres masies, totes elles molt ben conservades i cuidadoses amb l’entorn, que dibuixen un paisatge idíl·lic.

Actualment hi trobareu 8 habitatges d’ús turístic i un petit restaurant al servei de les persones que s’hi allotgen, on la Maria, juntament amb el seu marit, en Toni, faran el possible perquè pogueu gaudir d’una bona estada.

Horari

Per encàrrec.

Àpats

Plats per a celíacs i vegeterians.

Serveis

pàrquing, wi-fi pels clients, adaptat per a discapacitats