Hotel**** Vall de Bas - Joanetes

Hotel**** Vall de Bas

Hotel**** Vall de Bas - Joanetes

Mas Can Trona
Joanetes -
WiFi Sostenibilitat

L’Hotel Vall d’en Bas, consta de la Masia Can Trona, datada al 1757, i un annex de nova construcció molt ben enllaçat a la Masia, formant així un hotel molt integrat al paisatge i a l’entorn amb un total de 36 habitacions.

Gaudeix d’una ubicació tranquil·la, en el centre geogràfic de la Vall d’en Bas just als peus del Puigsacalm. A tant sols 4 km de la ciutat d’Olot i al costat mateix del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de les vies verdes que uneix Olot – Girona.

L’Hotel disposa de piscina privada amb una àmplia zona amb jardí i terrasses per poder gaudir de la tranquil·litat que ens ofereix l'entorn.

Totes les habitacions són exteriors, algunes amb accés directe a la piscina i la zona de jardí. Les habitacions estan equipades amb aire climatitzat i calefacció individualitzada, equip de domòtica, bany complert amb banyera i dutxa, assecador de cabell, mirall de maquillatge, amenities, minibar, servei de cafetera/tetera, TV plasma, caixa forta i connexió WIFI gratuït a tots els espais del hotel.

L’Hotel Vall d’en Bas ofereix esmorzar buffet amb productes de km0 i de proximitat. Productes de la zona i frescos. Servei d’habitacions 12hores, servei de cafeteria / bar, restaurant a la carta, sales privades per a celebracions i un exterior per fer de la celebració un event diferent i enmig de la natura.

Compta amb varies Sales de Reunió equipades amb material audiovisual específic per a qualsevol presentació.

L’establiment disposa d’aparcament gratuït.