Restaurant Braseria Ca l'Esteve - Hostalets d'en Bas

Restaurant Braseria Ca l'Esteve

Restaurant Braseria Ca l'Esteve - Hostalets d'en Bas

C/ Teixeda, 27
Hostalets d'en Bas -
Capacitat: 60 persones
WiFi

Ca l'Esteve és un bar restaurant ubicat en una antiga casa de poble del bucòlic carrer Teixeda dels Hostalets d'en Bas, al costat del popular i tradicional Forn de pa Batallé. 

Un espai on es poden degustar esmorzars de forquilla elaborats amb embotits de la Vall, torrades de pagès, callos, galta de vedella o de porc, sèpia amb pilotilles, peus de porc, entre d'altres especialitats de la casa.

A més, disposen d'un menú al migdia de dimarts a divendres, format per 3 entrants, 6 primers i 6 segons, tots a escollir, i postres per 10€. Els caps de setmana, també tenen menús per colles.

Però l'especialitat de la casa és la brasa de llenya, ofereixen una gran varietat de carns, i en destaquen els peixos a la brasa i les mariscades. A més a més, cada setmana hi ha suggerències de plats elaborats amb productes de temporada. Un dels seus plats estrella són els cargols de Ca l'Esteve.

La cuina de Ca l'Esteve proposa una carta variada segons la temporada per servir producte fresc de qualitat a les seves taules.

Horaris:

De Dimecres a diumenge de 09.00 a 16.00

Dissabte de 09.00 a 23.00

Dilluns i dimarts tancat.