< Noticies Empreses

Cafè 2.0 de Cafès Callís

22/10/2021

El Cafè 2.0 és el nou projecte de càpsules de Cafès Callís, on el sabor, l'aroma i el cos en són els protagonistes, i que es poden degustar tant als establiments d'hostaleria que l'ofereixen, o relaxat des de casa, ja que es poden comprar a través de l'e-commerce de la seva web.

A partir d'una selecció acurada del cafè procedent de'Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia dissenyen les millors combinacions Premium per oferir una experiència perfecte per a cada tassa de cafè.

L’innovador mètode d’extracció i sellat de les càpsules garantitzen un espresso italià autèntic a qualsevol moment i lloc, ja que conserven totes les propietats del cafè.

Cafès Callís

Cafès Callís, empresa familiar, neix l’any 1962 i dedica tots els esforços a la torrefacció i venda de cafè.
El 2008 l’empresa es trasllada a la nova planta productora al polígon industrial de Begudà, a Sant Joan les Fonts (Girona), i es posiciona en el segment de mercat de l’hostaleria.
Des dels inicis fins a l’actualitat, Cafès Callís ha prioritzat la qualitat, el servei, la imatge ..., objectius que determinaran el resultat final del producte.
Aquesta tasca constant és el fruit de l’esforç d’un bon equip humà, dedicat plenament a un objectiu comú: “ l’espresso” perfecte. 
(INFORMACIÓ EXTRETA DEL WEB DE CAFÈS CALLÍS)