Menús Cap d'Any 2019

Restaurant Can Llonga

Sopar de cap d'any tranquil

  • 972690338
  • Carrer de Vic, 38
Veure menú

Benvinguda

Aperitiu salat

Còctel del xef

Per començar

Amanida amb tàrtar de gambes, tocs de maracujà i gelat de mostassa.

Plat principal

Bullabessa de peix i marisc

Sorbet floral

Tataki de vedella madurada i marinat amb tocs del bosc

Postres

Caneló de mango amb cremós de formatge de llima

Pa, vi blanc, vi negre, cava, cafès, licors.

Petit fours, raïm i cotilló

Restaurant Sóc Tupina

Menú de Cap d'Any

  • 872211901
  • C. Sant Ferriol, 18
Veure menú

Aperitiu de benvinguda


Pica pica degustació
Amanida de canonges, salmó, alvocat i llagostins
Crema de carabassa, foie i tartufo nero
Caneló de confit dànec i beixamel de boletus
Ou ferrat de pagès amb trompetes de la mort i alls tendres
Cremós de brandada tupina amb piquillo confitat


Segon plats (els dos plats per tothom) o triar un plat complert
Suprema de llobarro salvatge amb wok de verduretes al dente
Ploma ibèrica de bellota amb dàtils i nous


Degustació de postres de festa Ca la tupina i cafés

Celler
Vi negre, Costers del Segre Siós
Vi blanc: Costers del Segre Siós o Verdejo
Cava Reserva
Bosseta amb raïm i cotilló
Preu: 69,00€ IVA inclòs
Copes a part a preus normals de Ca la Tupina

Bufet Lliure El Castell de Besalú

Menú de Cap d'Any - Bufet lliure

  • 97220 80 40
  • C. Pont, 2
Veure menú

Aquest establiment, no ofereix un menú concret per la revetlla de Cap d'Any, sinó que disposa d'un servei de bufet lliure.

Restaurant Quinze Ous

Menú de Cap d'Any - Complet

  • 689620131
  • C. Josep Terradellas, 9
Veure menú

Hostal de la Rovira

Menú de Cap d'Any - Complet

Veure menú

Restaurant El Nou Catòlics

Menú de Cap d'Any

Veure menú

Entreteniments

Vol-au-vents de tàrtar de salmó

Encenalls de pernil ibèric

Broqueta de tomàquet i mozzarella a l'albàbrega

Broqueta de gamba i mango a les 5 espècies

Cors de carxofa amb ous de guatlla

Medallons de filet de porc ibèric a la ratafia

Cava Juve Masana Brut Rose D.O.Cava

Primer

Rap a la marinera

Vi blanc Eternium Selecció xarel.lo D.O.Penedès

 

Digestiu

sorbet de llimona

Segon

Magret d’ànec al foie

Vi negre Eternium Merlot Criança D.O. Penedès

Postres

Pinya amb crema catalana cremada

Seguirem amb...

Cava Juve Masana Brut Nature D.O.cava

Raïm de la sort amb obsequi recordatori

Bossa de cotilló

A partir d’aquí

3 copes i/o combinats gratuïts

A partir de les 4 de la matinada ens recupararem amb:

Xocolata desfeta amb...

i la millor sortida de sol de l’any 2020 pels que aguantin més des de la nostra terrassa

A partir de les 12.30 música en directe amb versions i cançons pròpies de Jessica Mellado

Tot això per tant sols

Preu: 85€ IVA inclòs

 

Restaurant La Cuina de l'Orfeó

Menú de Cap d'Any

  • 972269666
  • C. Bellaire, 4
Veure menú

Aperitiu de benvinguda

Crema de ceps

Amanida de sardines marinades amb tomàquet i ceba tendra

Carpaccio de bacallà fumat amb cremós d’api-rave i cítrics

Raviolis de musclos i mató amb salsa de iogurt

Vieires sobre crema de tòfona i cruixent de porro

 

Menú

Caneló de carxofes amb botifarra de perol

Crema d’espàrrecs amb polpetes de llenguado i cansalada

Jarret de vedella amb la seva salsa sobre puré de pastanaga

 

Postres

Mousse de maracujà amb coulis de xocolata

 

Celler

Vi blanc Aucalà (Bodega Serra i Barceló, D.O Terra alta)

Vi negre Vidivi (Celler Espelt, D.O. Empordà)

Cava Sogas Mascaró Brut Nature

 

Raïm de la sort

Cafès i copes

Barra lliure i ball

Preu: 75€ IVA inclòs

Restaurant Braseria Ca l'Esteve

Menú de Cap d'Any

Veure menú

Entreteniments a taula
Croqueta de xipiró
Bombó de foie i xocolata
Sticks de llagostí


Entrants
Coca salada amb pernil ibèric
Mi-cuit de fetge d’ànec amb reducció de rataa i soja
Pota de pop a la brasa
Cloïses amb carxofes

Primer
Llamàntol a la brasa amb la seva guarnició


Segon
Filet a la brasa amb salsa de pernil ibèric i tòfona


Postres
Pastís de cap d’any
Ví blanc, rosat i negre Clamor de Raimat (D.O. Penedès)
Cava PRIMA VIDES, brut de Codorniu
Raïm, cotilló, cafè, copa, i revetlla amb ball i barra lliure

Preu: 90€ IVA inclòs

Restaurant La Deu

Menú de Cap d'Any

Veure menú

Tapeta de benvinguda

............

Timbal de foie amb figues

............ 

Llagosta amb salsa bullabessa

............

Semi-sorbet de flors i cremós de iogurt

............ 

Espatlla de cabrit cuita a baixa temperatura

............

Pastís de fí d'any

............

Cafès

............

Barra-lliure

Raïms de la sort  i bossa cotilló (a les 24.00)

 

CELLER

Aigües minerals Sant Aniol

Can Bas Muscat ( D.O. Penedès)

Can Bas- D'Origen Cabernet Sauvignonn ( D.O. Penedès)

Cava Pere Ventura Aniversari Gran Reserva ( D.O. Cava)

 

Dos ambients de Ball

per donar la benvinguda al 2020

A la matinada,

Mini de pernil ibèric, mini d’hamburgueses artesanes,

coca dolça i xocolata desfeta

Preu: 125€ IVA inclòs

Suplement de 10€ amb copa anticipada de dues consumicions de cocteleria o gintònics premium

(Consumició cocteleria el mateix dia : 10€)

 

Hotel Riu Fluvià **** o hotel  Can Blanc ***

Sopar revetlla  a La Deu + allotjament + esmorzar 196 €

 

Restaurant La Quinta Justa

Menú de Cap d'Any

Veure menú

Snacks
Filo de formatge Xiroi amb mel i fruits secs.
Festucs garapinyats i salats amb espècies.

Entrants
Cornets de farro, fetge d’ànec i fruits del bosc.
“Temaki” de tonyina, arròs i alvocat.
Tàrtar de salmó salvatge amb tocs de muntanya.
Llagostí en tempura amb maionesa de tinta de calamar.
Llamàntol amb puré cremós de patata i salsa de marisc.


Tres herbes digestives amb sorbet de llima.


Filet de vedella de Girona amb saltat de bolets i verdures amb demiglace.


El xuixo de turró de Xixona amb cremós de xocolata i neules amb gelat de nata.
Acompanyaments dels cafès
Cafè o infusió
Raïms de la Sort
Aigües Minerals
Vi blanc verdejo Finca Montepedroso
Vi negre rioja Finca Valpiedra
Cava brut nature Reserva
Ambient musical
Preu: 75€ IVA inclòs

Restaurant Les Cols

Menú de Cap d'Any i també per emportar

Veure menú

brou trufat de benvinguda

amb el glamour d’uns grans productes;
royale de crustacis,
salmó, foie-gras

un entrant de festa;
llobregant,
suc del seu corall, cremós de patata

de la llotja;
turbot,
cromatismes en taronja

la llosa i el foc;
filet de vedella,
ceps, fulles, herbes, flors

àcid i làctic;
cítrics,
diferents textures

inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa

neules i torrons artesans

Aucalà 2017 Màgnum, DO Terra Alta
Finca Malaveïna 2015 Màgnum, DO Empordà
Natura Les Cols Mont-Ferrant Màgnum DO Cava

raïms de la sort i bossa de cotilló
xocolata amb melindros
pernil de gla tallat al moment
barra lliure/barra de gintònics

Tonades per en Manelic de Pera
Música en directe amb The BlacKiss
Versions Rock/Pop/Rumba
Disco amb DJ Pau Peitaví

sopar a les 9 del vespre

reserva abans del dia 22 de desembre

Preu: 150€ IVA inclòs

 

PER EMPORTAR

un entrant de festa;
pastís de peixos de roca,
llagostins, safrà

de la llotja;
turbot,
cromatismes en taronja

amb una cocció d’onze hores a 70°C;
espatlla de xai,
albergínia blanca

àcid i làctic;
cítrics,
diferents textures

inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa

recollida el dia 31 de desembre
fins a les 18 hores

encàrrecs fins el dia 22 de desembre

Preu: 55€ IVA inclòs

 

Restaurant Fonda Barris

Menú de Cap d'Any

Veure menú

La benvinguda
Consomé d’hivern trufat
Cornet de parmesà farcit amb gamba i sorbet de romaní
Sablé cruixent de tomàquet
Eriç de mar farcit amb la seva parmentier gratinada
Burguer Barris
Canapé nòrdic de salmó fumat

Tàrtar de tonyina amb la seva royal

Melós de vedella trufat amb guarnició d’hivern

El comiat

Cava Mistinguett. - D.O.Penedès
Pansa Blanca - D.O.Alella
Negre - a concretar

Raïm de cap d’any i Confeti
Barra de petit four - Barra lliure i ball
Preu - 90€ IVA inclòs

Restaurant Ca la Rotllada

Menú de Cap d'Any - Complet

Veure menú

Restaurant La Curenya

Menú de Cap d'Any i també per emportar

Veure menú

Pica pica

Entreteniments de benvinguda

Coca de pa amb espatlla ibèrica

foie micuit amb saltat de magrana i poma

pastís mus de bolets amb encenalls de formatge

Crema de llamàntol

Puré de carbassa amb vieira i botifarra negra

Peix

Cueta de rap amb suquet

Carn

Pollastre de pagès rostit amb prunes, pinyons i orellanes

Postres

Textures de cava, fruites del bosc i xocolata.

Raïms de la sort

Cafès

Vi blanc i negreClot DO Terra Alta

Cava Brut Nature

Cotilló

Preu: 65€ IVA Inclòs

Preu per emportar: 40€ IVA inclòs

Preu infantil: 20€ IVA inclòs

Reserva prèvia amb paga i senyal de 20€

 

Restaurant Can Po

Cap d'Any - Servei de carta

  • 972741045
  • Ctra. de Beget s/n
Veure menú

El restaurant ofereix servei de sopar el dia de cap d'any, però no fa un menú específic, sinó que treballa amb el servei de carta habitual, i alguns plats recomanats de més a més.

Restaurant L' Arcada de Fares

Menú de Cap d'Any - Complet

Veure menú

APERITIU servit a taula:
Piruleta de formatge parmesà
Bastonets de full
Bombó de salmó lleugerament fumat amb formatge fresc
Cruixent de poma, micuit de celler i violeta
Contrastos de bacallà a la llauna
...
Crema de marisc, coco, ????deus d’arròs, espinacs frescos i cacauet
...
Corball al perfum d’alsina amb verduretes de temporada
...
Vedella a baixa temperatura amb mores i sostre de foie
...
Meló de Cantalup mojito
...
Textures de torrons amb crema de caramel
--
Cafè
...
Cava
Raïm de la sort
Cotilló
...
BODEGUES:
Vi negre Sinols criança
Vi blanc Amat Sauvignon
Cava brut reserva Sumarroca
...
Ball amb discoteca mòbil.
Inclou barra de begudes durant el ball
Font de xocolata calenta amb fruita
Carro de dolços
...
Preu: 103€ IVA inclòs
(T’esperem a les 21:00h)

Perquè pugueu gaudir de la festa de Cap d’Any sense preocupacions, posem a la vostra disposició SERVEI DE BUS amb parades al trajecte entre Cornellà del Terri i les Preses.

Restaurant Can Xel

Menú de Cap d'Any - Complet

Veure menú

Restaurant Ca l'Enric

Menú de Cap d'Any - Complet

Veure menú

La Barra d'en Regue Gastrobar

Menú Cap d'Any per emportar

  • 972271705
  • Avda. Reis Catòlics, 3
Veure menú

Foie celler

Caldereta de llobregant i rap

Xai de llet cuit al forn a baixa temperatura

Postres nadalenques

Recollida el dimarts 31 de 15.00 a 18.00 de la tarda

Preu: 48€/persona IVA inclòs