Menús Cap d'Any 2016

Menús Cap d'Any 2016

Cap d'Any 2016

CAP D'ANY A CASA

Plats per emportar

Canelons de rostit 1,5€/ració

Pollastre farcit 7,60€/ració

Llenguado a l'ametlla 13,50€ / ració

Entreteniments a la taula

Piruleta de formatge

Bombó de foie i xocolata

Sticks de llagostí

Entrants

Coca salada amb pernil ibèric

Micuit de foie amb reducció de ratafia i soja

Cloïses amb carxofes

Pastís d'escòrpora amb salsa de gambes

Pota de pop a la brasa

Primer

Llamàntol a la brasa

Segon 

Filet a la brasa amb salsa de pernil ibèric i tòfona

Postres

Pastís de cap d'any

Vi blanc, rosat i negre Un Petit Moment (Empordà)

Cava Comte de Subirats Brut Nature de Vilarnau (Penedès)

Raïm, cotilló, cafè, copa  i revetlla amb barra lliure

Preu: 85€ IVA inclòs 

Restaurant Les Cols

Veure menú

brou de benvinguda

amb el glamour d’uns grans productes;

royale de crustacis,

foie gras, pernil de gla

un entrant de festa;

llobregant,

suc del seu coral, cremós de patata

de la llotja;

turbot a la brasa

tubercles a la sal

la llosa i el foc;

filet de vedella,

tòfona negra de la garrotxa, blini de farro

àcida i refrescant;

fruita de la passió,

al natural i en sorbet

inspirat en la natura que ens envolta;

paisatge volcànic nevat,

fajol, ratafia, garrofa

neules i torrons artesans

natura les Cols Mont-Ferrant màgnum, DO Cava

Finca Malaveïna 2013 màgnum DO Empordà

 

Raïms de la sort i bossa de cotilló

Xocolata amb melindros

Pernil de gla tallat al moment

Barra lliure / barra de gintònics

 

Tonades per en Manelic de Pera

Música en directe amb The Blackiss

Versions Rock/pop/rumba

Disco amn DJ Pau Peitaví

 

Sopar a les 21.00h

Preu: 135€ IVA inclòs

Reserva abans del dia 22

 

PLATS PER EMPORTAR 

Un entrant de festa;

pastís de peixos de roca,

llagostins, safrà

de la llotja;

turbot al forn,

patata, ceba, tomata

confitat amb espècies càlides;

garrí cruixent,

mandarina, endívia, vainilla, anís estrellat

una fruita d’hivern;

taronja de tres maneres, grand marnier

inspirat en la natura que ens envolta;

paisatge volcànic nevat,

fajol, ratafia, garrofa

Menú 50€ IVA inclòs

Recollida 31 de desembre fins a les 18.00h

Encàrrecs fins el 22 de desembre

 

Entreteniments

Teula de formatge fresc, rovell d'ou, bolets secs i capa de llom

Bombó de fetge fresc amb xocolata

Petit caneló de mousse de bacallà i gamba blanca

Els plats

Brou de pollastre de pagès amb galet farcit

Arròs de melós de confit d'ànec i trompetes

Farcellet de pasta filo farcit de perdiu amb escabetx suau

Calamar de potera, tinta, "pisto" i salsa verda

Dau de llom de llobarro salvatge amb crema de ceps

Teula de cua de bou amb rovellons

Postres

Raviolis de pinya natural amb mousse de taronja al Cointreau

Panacotta de xocolata amb mandarina i nous caramel·litzades

Aigües naturals

Vi blanc DO Etcétera DO Rueda

Negre coma de Vaixell DO Empordà

Cava Jassa Vella de Garriguella DO Empordà

Raïms i cotilló, cafè 

Preu: 80€ IVA inclòs

Carpaccio de gamba vermella amb sal i oli

Daus de salmó amb sèsam i salsa de soja

Panoli amb melmelada de figues i foie  

Tast d’amanida de marisc amb salsa rosa

Xarrup de crema de ceps  

Farcellets amb botifarra de perol i ceba caramel·litzada

------------------

Llomet de bacallà a la brasa a l'oli de poma

Secret de porc cuit a baixa temperatura amb fruita confitada

-----------------

 

Pinya natural 

&

Mousse de xocolata

Torrons

Raïms de la sort

 

Cafè i infusions  

Preu: 55€ IVA inclòs per pesona

 

La Barra d'en Regue Gastrobar

  • 972271705
  • Avda. Reis Catòlics, 3
Veure menú

PLATS PER EMPORTAR del 24 al 31 de desembre

"Lechazo" de Burgos - 24,50€ ració

Caldereta de llobregant i rap - 24,50€ ració

Foie celler - 15€ ració 

Canelons de bou trufats - 1,60€

MENÚ CAP D'ANY PER EMPORTAR

Foie celler

Caldereta de llobregant i rap

"Lechazo" de Burgos

Postres nadalenques

Preu: 46€ IVA inclòs per persona