Menús Cap d'Any 2016

Menús Cap d'Any 2016

Cap d'Any 2016

CAP D'ANY A CASA

Plats per emportar

Canelons de rostit 1,5€/ració

Pollastre farcit 7,60€/ració

Llenguado a l'ametlla 13,50€ / ració

Entreteniments a la taula

Piruleta de formatge

Bombó de foie i xocolata

Sticks de llagostí

Entrants

Coca salada amb pernil ibèric

Micuit de foie amb reducció de ratafia i soja

Cloïses amb carxofes

Pastís d'escòrpora amb salsa de gambes

Pota de pop a la brasa

Primer

Llamàntol a la brasa

Segon 

Filet a la brasa amb salsa de pernil ibèric i tòfona

Postres

Pastís de cap d'any

Vi blanc, rosat i negre Un Petit Moment (Empordà)

Cava Comte de Subirats Brut Nature de Vilarnau (Penedès)

Raïm, cotilló, cafè, copa  i revetlla amb barra lliure

Preu: 85€ IVA inclòs 

 

Assortiment Snakcs

Cremós de foie amb amaretto, figues i cruixent de blat

Llagosta amb verduretes saltejades

Semi-sorbet de flors i crema de iogurt

Melós de vedella de la Garrotxa rostida amb reducció de vinagre de Mòdena

 

Cilindre de mascarpone, crema de Café i crocant de cacau

 

Raïms de la sort  i bossa cotilló (a les 24.00)

 

Aigües minerals Sant Aniol

Vi blanc chardonnay Pere Ventura ( D.O Penedès)

Vi negre cabernet sauvignonn Pere Ventura ( D.O Penedès)

Cava Pere Ventura Brut Nature ( D.O Penedès)

Cafès i servei de bar

Dos ambients de Ball per donar la benvinguda al 2017

A la matinada,

Mini de pernil ibèric, mini d’hamburgueses artesanes, coca dolça i xocolata….

Preu: 110 € IVA inclòs 

(*) Suplement de 10 € amb compra anticipada de dues consumicions de cocteleria o gintònics prèmium

(Consumició  cocteleria el mateix dia : 10 €)

Per reserves, al telèfon  972261004. Cal recollir els tiquets abans del 22 de  desembre

Paquet : Sopar revetlla + allotjament Hotel**** Riu Fluvià + esmorzar  Preu:178€

Per reserves del paquet al telèfon  972269444

Recepció a les 21.00

Començament a les 21.00 / 21.30

Restaurant Les Cols

Veure menú

brou de benvinguda

amb el glamour d’uns grans productes;

royale de crustacis,

foie gras, pernil de gla

un entrant de festa;

llobregant,

suc del seu coral, cremós de patata

de la llotja;

turbot a la brasa

tubercles a la sal

la llosa i el foc;

filet de vedella,

tòfona negra de la garrotxa, blini de farro

àcida i refrescant;

fruita de la passió,

al natural i en sorbet

inspirat en la natura que ens envolta;

paisatge volcànic nevat,

fajol, ratafia, garrofa

neules i torrons artesans

natura les Cols Mont-Ferrant màgnum, DO Cava

Finca Malaveïna 2013 màgnum DO Empordà

 

Raïms de la sort i bossa de cotilló

Xocolata amb melindros

Pernil de gla tallat al moment

Barra lliure / barra de gintònics

 

Tonades per en Manelic de Pera

Música en directe amb The Blackiss

Versions Rock/pop/rumba

Disco amn DJ Pau Peitaví

 

Sopar a les 21.00h

Preu: 135€ IVA inclòs

Reserva abans del dia 22

 

PLATS PER EMPORTAR 

Un entrant de festa;

pastís de peixos de roca,

llagostins, safrà

de la llotja;

turbot al forn,

patata, ceba, tomata

confitat amb espècies càlides;

garrí cruixent,

mandarina, endívia, vainilla, anís estrellat

una fruita d’hivern;

taronja de tres maneres, grand marnier

inspirat en la natura que ens envolta;

paisatge volcànic nevat,

fajol, ratafia, garrofa

Menú 50€ IVA inclòs

Recollida 31 de desembre fins a les 18.00h

Encàrrecs fins el 22 de desembre

 

Entreteniments

Teula de formatge fresc, rovell d'ou, bolets secs i capa de llom

Bombó de fetge fresc amb xocolata

Petit caneló de mousse de bacallà i gamba blanca

Els plats

Brou de pollastre de pagès amb galet farcit

Arròs de melós de confit d'ànec i trompetes

Farcellet de pasta filo farcit de perdiu amb escabetx suau

Calamar de potera, tinta, "pisto" i salsa verda

Dau de llom de llobarro salvatge amb crema de ceps

Teula de cua de bou amb rovellons

Postres

Raviolis de pinya natural amb mousse de taronja al Cointreau

Panacotta de xocolata amb mandarina i nous caramel·litzades

Aigües naturals

Vi blanc DO Etcétera DO Rueda

Negre coma de Vaixell DO Empordà

Cava Jassa Vella de Garriguella DO Empordà

Raïms i cotilló, cafè 

Preu: 80€ IVA inclòs

Carpaccio de gamba vermella amb sal i oli

Daus de salmó amb sèsam i salsa de soja

Panoli amb melmelada de figues i foie  

Tast d’amanida de marisc amb salsa rosa

Xarrup de crema de ceps  

Farcellets amb botifarra de perol i ceba caramel·litzada

------------------

Llomet de bacallà a la brasa a l'oli de poma

Secret de porc cuit a baixa temperatura amb fruita confitada

-----------------

 

Pinya natural 

&

Mousse de xocolata

Torrons

Raïms de la sort

 

Cafè i infusions  

Preu: 55€ IVA inclòs per pesona

 

Per Picar
(mínim 2 persones)

Olivetes i xips

Tortell d'Olot mb melmelada de figa i anxova

Coca dels Hostalets amb pernil ibèric

Croquetes casolanes de ceps

Patata farcida de la casa

Gambes a la planxa (3 peces persona)

Segon a escollir

Espatlla de xai rostideta amb bolets

Cuixa d'ànec a la cassola amb peres

Custelles de xai a la brasa amb guarnició

Mitjana de vedella a la brasa amb guarnició

Bacallà gratinat a la muselina d’alls


Les postres

Pastís de la casa

Sorbet de poma verda

Flam de ratafia de la casa

Mató cremat amb mel

Gelat de nous amb ratafia

Pa, vi i aigua


Preu 27,80 €/persona

Tot tipus de menjar per emportar per cap d'any ( entrega màxim a les 6 h - trucar a l'establiment per llista i preus )

La Barra d'en Regue Gastrobar

  • 972271705
  • Avda. Reis Catòlics, 3
Veure menú

PLATS PER EMPORTAR del 24 al 31 de desembre

"Lechazo" de Burgos - 24,50€ ració

Caldereta de llobregant i rap - 24,50€ ració

Foie celler - 15€ ració 

Canelons de bou trufats - 1,60€

MENÚ CAP D'ANY PER EMPORTAR

Foie celler

Caldereta de llobregant i rap

"Lechazo" de Burgos

Postres nadalenques

Preu: 46€ IVA inclòs per persona