Cap d'Any 2015

Cap d'Any 2015

Tasta la Garrotxa

Restaurant La Deu

Menú de cap d'any

Veure menú

Recepció a les 21.00

Començament a les 21.00 / 21.30

Assortiment Snacks

Caldereta de marisc

Medalló de rap de la costa a la planxa amb patata tintada i germinats

Sorbet de pinya amb tocs de coco

Espatlleta de lletó de Segovia cuita a baixa temperatura

Pastís de Fi d’Any

 

Cafès i servei de bar

Raïms de la sort i bossa cotilló (a les 24.00)

Aigües minerals Sant Aniol

L’Era Chardonnay – Can Bas ( D.O. Penedès)

L’Era Cabernet Sauvignon - Can Bas ( D.O. Penedès)

Cava Pere Ventura Brut Nature ( D.O. Penedès)

                   

Barra lliure – Gintònics prèmium

Dos ambients de Ballper donar la benvinguda al 2016

 

A la matinada,

Mini de pernil ibèric, mini d’hamburgueses artesanes, coca dolça i xocolata desfeta

Preu: 110 €

 

Hotel Riu Fluvià **** o hotel Can Blanc ***

Sopar revetlla a La Deu + allotjament + esmorzar 172 €

Restaurant La Quinta Justa

Menú de cap d'any

Veure menú

Crispetes de blat de moro al curri i mel

Cullera de tortell d'Olot, tataki de tonyina i salsa de soja

Clova en geleé de gintònic

Mini steak de vedella ecològica de la Garrotxa

-----------

Rap llagostinat, patata trufada i crema de marisc

-----------

Mojito en textures

-----------

Espatlla de xai lletó, mel, llimona, romaní i llet d'ovella ripollesa

----------

Biscuit de gelat de turró de xixona, xocolata i Pedro Ximénez

----------

Cafès i bogeries volcàniques

Aigües minerals

Vi blanc

Vi negre criança

Cava Torelló Brut Nature

Ambient musical fins a la matinada

Bosses de cotilló i raïms de la sort

Preu: 65€ (IVA inclòs)

Restaurant L' Arcada de Fares

Menú de cap d'any i per emportar

Veure menú

Còctel de benvinguda al nou espai Ígnia - Aperitius:

Xips de verdures i tubercles

Paperina de xipirons a l'andalusa

Torradeta de foie amb melmelada de tomàquet

Xarrup de crema de carbassa amb cruixent de bacó

Tàrtar d'alvocat amb llagostins

Tataki de tonyina marinada amb soja i cítrics

Enfilalls de salmó i mango a la planxa

Rissotto de ceps

Bufet de begudes durant l'aperitiu

---------------

Suprema de rap amb cloïsses i gambes de Palamós

Filet de vedella amb salsa d'ibèrics i cruixent de porro

Brownie amb llit de crema anglesa i sorbet de llima

---------------

Cafè i copa

Vi negre criança 3 Finques de Peralada

Vi blanc Amat Sauvignon

Cava Brut reserva Sumarroca

-------------

Ball amb discoteca mòbil

Primera consumició inclosa

------------

Fonts de xocolata negra i xocolata blanca acompanyades amb varietat de fruites, llaminadures i neules...

------------

Ressopó: coca de pa amb tomàquet i pernil ibèric

I alguna sorpresa més...

Preu: 82€ IVA inclòs

Menjar per emportar consulta-ho!

Per-emportar20151222.pdf

Restaurant Cal Sastre

Menú de cap d'any

Veure menú

Aperitius

Copa de crema de carbassa amb vieira i oli de vainilla

Micuit de foie acompanyat de melmelada de violetes

Caneló farcit de botifarra i bolet amb beixamel de tòfona

Plats principals

Suprema de dorada salvatge amb patata, cloïsses i gambes

Filet de vedella al oportoamb cebetes glasejades i patates ingleses

Postres

Pastís especial cap d'any

 

Pa, aigües i cafès

Maridatge de vi i cava

Raïm de la sort

Brinda per un nou any!!

Llegir més