34 Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

34 Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Restaurant Umami

Ramen de fajol, bolets i ou a 63º

  • 972276571
  • Avda. Reis Catòlics, 31
Veure menú

Menú:

Menú per compartir...

Hummus d'albergínia escalivada

Gyozes de verdures

Poke de tonyina vermella

 

Segon individual

Ramen de fajol amb bolets i ou a 63°

 

Postres

Coulant de cacauet amb sorbet de fruita de la passió

 

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

Preu: 28€ IVA inclòs

Lògic Restaurant

Tulipa farcida de fesols de Santa Pau, botifarra, trompetes de la mort i alls tendres.

  • 972280448
  • C. Pou del Glaç, 6 local B2 - 3
Veure menú

Menú:

Aquest plat estarà inclòs a la carta de plats habitual durant el mes de la Mostra.

 

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

 

Preu del plat: 3,5€ IVA inclòs

Restaurant La Cuina del Mercat

Guerra i pau: cremós de moniato amb arengada, sèsam i soja dolça

Veure menú

Entrants “Pica Pica”

Guerra i pau: cremós de moniato, arengada, sèsam i soja dolça

Patates braves

Calamars a l’andalusa

Tapa "aixeca't i mira"

 

Segons a escollir

Garró a la brasa amb parmentier de patata y salsa hoisin

Bacallà a la brasa sobre crema de pebrots del piquillo i mussolina d'all

Chuletón 500g (suplement 7,50€)

Tonyina amb ajoblanco i blat de moro torrat (suplement 3,00€)

Melós de vedella a la seva salsa amb parmentier de tòfona (suplement 2,00€)

Cocotxes al pil pil d'or (suplement 3,50€)

Gambes (10u)(suplement 7,50€)

Pop a la brasa amb parmentier, escuma de pimentó de la Vera (suplement 7,50€)

 

Postres

A escollit qualsevol postres de la carta

 

Pa, Aigua Font Vella, Vi Balmeta d'Empordàlia DO Empordà

Preu: 24,90€ IVA inclòs

Restaurant La Moixina

Dau de porcell, carbassa rostida, vieira i fons fosc d'ossos amb ratafia

Veure menú

Menú:

Tastets:

Crema de carbassa amb brandada i les seves llavors

Amanida de pedrers, ametlles i magranes

Pastís de formatge blau, caramel·litzat de bolets i poma

Calamarsets saltats amb rossinyols i pernil d’aglà

El peix:

Suprema de llobarro amb trompetes i alls tendres

La carn:

Dau de porcell, carbassa rostida, vieira i fons fosc d'ossos amb ratafia.

Les postres:

Xocolata i fuita de la passió

Per beure:

Copa de vi blanc Sinols d’Empordàlia DO Empordà

Copa de vi negre Coromina d’Empordàlia DO Empordà

Aigua mineral Fontvella 

 

Cafès o infusions Callís

Preu: 39 € IVA inclòs

Menú taula completa         

Restaurant La Brasera

Crema de cigrons del país amb bròquil i rostes de cansalada

  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29
Veure menú

Menú:

Amanida de tardor amb codony, magrana i carquinyoli.

Bacallà fumat amb taronja.

Crema de cigrons amb bròquil i rostes de cansalada.

Caneló d’ànec i foie amb pols de festuc.

Secret de porc amb salsa de taronja i cebetes glacejades.

Sorbet de llimona amb aromes de menta.

 

Aigua Font Vella

Vi negre criança Sinols d'Empordàlia D.O. Empordà

Preu: 28€ (IVA inclòs)

Restaurant La Quinta Justa

Formatge “Xiroi” de la Xiquella, amb crema de remolatxa i anxoves de l’Escala

Veure menú

Formatge “Xiroi” de la Xiquella amb crema de remolatxa i anxoves de l’Escala.

Semicuit d’ànec amb codony i ceba agredolça de la Fageda.

Consomé de fesols de Santa Pau amb papada confitada.

Suprema de turbot salvatge moniato escalivat i fum de faig.

Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol amb salsa de ratafia.

Llet merengada amb gelat de tortell d’Olot i trufa.

Petites bogeries volcàniques.

 

Aigua mineral Font Vella (1/2l)

Pa de Forn de llenya del Hostalets

Vi Balmeta d’Empordàlia DO Empordà (1/2 ampolla per persona)

Preu: 32,90€ IVA inclòs

Taula completa

Restaurant Les Cols

la brasa i el foc; filet de vedella, ceps, fulles, herbes, flors

Veure menú

Menú

del nostre hort;

canapè d’albercoc i ravanet

llavor de carbassa

enciam a la brasa amb mostassa silvestre

blat de moro

amb tempura de fajol;

mongeta del Carme i romesco

 

un joc de textures;

carbassa.

diferents maneres

 

del galliner al plat;

ou fresc del dia,

farro, blat de moro liofilitzat

 

de pasta fresca;

caneló,

carn del rostit, beixamel, vaquetes

 

un peix present des de sempre en la cuina de muntanya;

brandada de bacallà,

bitxo en dues coccions

 

la brasa i el foc;

filet de vedella,

ceps, fulles, herbes, flors

 

inspirat en la natura que ens envolta;

paisatge volcànic de tardor,

garrofa, ratafia, fajol, castanya

feta per nosaltres;

rebosteria vegetal

 

Aigua Font Vella

Vi Sinols criança d’Empordàlia DO Empordà

 

Preu: 60€ IVA inclòs

Restaurant Hostal dels Ossos

Platillo de costelló i peus de porc amb cargols

Veure menú

Menú:

 

Foie amb poma i figues

Pa de coca amb escalivada i anxoves

Carpaccio de peus de porc amb pinyons

Saltejat de bolets

Platillo de costelló i peus de porc amb cargols

Brownie de xocolata i blat de moro amb gelat de vainilla

 

Pa de forn de llenya

Aigua Font Vella

Vi Passarell d’Empordàlia - DO Empordà

Cafès

Preu: 36€ IVA Inclòs

Restaurant L'Hostalet

Farcellet d’escudella amb vinagreta de tomata

Veure menú

Menú:

Coques dels Hostalets:

  • Tomata confitada, ceba tendra escalivada i formatge Tou dels Til·lers
  • Compota de poma i foie
  • Escalivada i anxoves de l’Escala

Farcellet d’escudella i vinagreta de tomata

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps

Espatlla de xai al forn amb cebetes i cama-secs

 

Mousse de ratafia i nous amb pa d’espècies   

Volcà de xocolata aniversari Cuina Volcànica (+3€)

 

Pa dels Hostalets

Aigua mineral Font Vella

Copa de vi Sinols criança d’Empordàlia DO Empordà

Preu: 33€ IVA inclòs

Restaurant La Curenya

Cruixent de pa de farro amb carpaccio de peu de porc i vinagreta de bolets

Veure menú

Aquest plat estarà inclòs en el menú de cap de setmana del restaurant.

 

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança d’Empordàlia – DO Empordà del celler Empordàlia

Cafè

Preu: 26€ IVA Inclòs

Restaurant Mas El Siubès

Cremós de foie de la Barroca amb gelatina de ratafia Russet, compota de poma de Girona i festucs

Veure menú

Menú:

 

Tastets:

Carpaccio de gamba vermella amb oli verge, sal i pebre.

Tartaleta farcida amb un saltat de carbassa de la Vall d’en Bas i bolets

Cremós de foie de la Barroca amb gelatina de ratafia Russet, compota de poma de Girona i festucs.

Llom de bacallà a la brasa amb oli de poma.

Melós de galta de vedella amb ceba caramel·litzada i salsa de porto.

 

Per postres:

Figues del Siubès, confitades amb almívar suau i reducció de llàgrimes de tardor.

 

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

Cafès o infusions

Preu: 38€ IVA Inclòs

Mínim 2 persones

Taula completa

Restaurant Sant Miquel

Tartaleta de farina de fajol amb carn de perol i vinagreta

Veure menú

Galets farcits de carn d'olla.

Tartaleta de farina de fajol amb carn de perol i vinagreta

Poltre guisat amb cama-secs.

Brownie amb sopa de fruits vermells.

Cafès amb trufa de ratafia.

Pa

Aigua Font Vella

Vi negre Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

 

Preu: 28€ IVA inclòs

Taula completa

Restaurant Ca la Matilde

Patata farcida de carn de perol i Chutney de ceba de La Fageda.

Veure menú

Menú:

Patata farcida de carn de perol i chutney de ceba de La fageda

*Aquest plat estarà inclòs en tots els menús del restaurant

Menú migdia de dimarts a divendres – 13€

Menú dissabte – 19€

Menú diumenge – 20€

 

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols criança – Empordàlia - DO Empordà

Cafè

Restaurant L' Arcada de Fares

Milfulls de confit d’ànec, ceps i salsa de foie

Veure menú

Menú:

Entrants a escollir:
Amanida volcànica de carn de perol, fesols, confitats i vinagreta de mostassa
Crema de carbassa amb entrebancs i oli verd
Embotits típics de la Garrotxa
Patates de la Garrotxa d’elaboració pròpia
Espàrrecs verds a la brasa amb romesco suau
Calamars a la romana d’elaboració pròpia (Supl. 3,00€)
Cargols a l’adoba (Supl. 3,50€)

Plat principal a escollir:
Botifarra de pagès amb fesols de Santa Pau
Salmó a la planxa amb verdures saltejades amb soja
Pollastre a la brasa amb guarnició
Mil fulls de confit d’ànec, ceps i salsa de foie
Melós de vedella guisat amb cremós de patata
Bacallà amb confitura de tomàquet (Supl. 4,50€)
Entrecot de vedella de Girona (500g) a la brasa (Supl. 5,50€)
Civet de senglar, bolets de temporada i cebetes

Postres a escollir:
Gelat del dia
Crema catalana
Semifred de iogurt de La Fageda amb coulis de mores
Sopa de cítrics amb gelat de vainilla
Coulant de xocolata amb crema anglesa i gelat de mascarpone (Sup.1,50€)

Pa

Aigua mineral Font Vella

Vi de la casa

No s’inclouen els refrescs, cerveses ni cafès.

Substituir el vi de la casa del menú per vi negre Sinols Criança d’Empordàlia: 8,5 €/ampolla

Preu: 22,5€ IVA inclòs

Restaurant Cal Sastre

Hummus de fesols de Santa Pau amb tataki de tonyina marinada amb soja dolça i mel

Veure menú

Menú:

Aperitiu de benvinguda

Sopa de temporada

Hummus de fesols de Santa pau amb tataki de tonyina marinada amb soja dolça i mel

Foie amb melmelada de violetes

Mini caneló de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona

Melós de vedella amb Salsa de ratafia, puré de patates i iuca

Espuma de iogurt de La Fageda amb el seu gelat

 

Pa

Aigua mineral Font Vella

Preu:38,50€ IVA inclòs

 

Begudes i cafès a part

Vi recomanat Vi Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

Taula completa menú 

Restaurant Can Xel

Verat i sobrassada amb roca de tomata

Veure menú

Menú:

Verat i sobrassada amb roca de tomata

*********

Arròs melós de bolets

Amanida amb encenalls de foie i vinagreta de mel

Canelons a l’estil de la iaia Maria

Timbal de brandada de bacallà amb gírgoles

 

************

Llobarret a la planxa amb fons de patata i ceba

Lluç i calamars a la romana

Turnedó de llata amb salsa de ratafia

Entrecot sense os amb cremós de moniato

 

**************

Crema d’avellana amb gelat de xocolata

Pastís de la casa

Valencià

Sorbet de mandarina amb coulis de mojito

 

Vi Sinols criança (Empordà)

Aigua Font Vella

cafè

 

Preu: 26€ IVA inclòs

Reserva prèvia

Restaurant Ca l'Enric

Brandada de bacallà amb la seva cotna i mel de pi

Veure menú

Menú:

Gratinat de macarrons

Brandada de bacallà amb la seva cotna i mel de pi

Ploma d’estiu

Niu d’oreneta

L’hort de les mulleres

Calamars a la romana

Taco de pollastre amb espardenyes

Bisquê de cranc de Riu

Lluç de palangre amb guacamole

Filet de Llet amb parmentier de maduració

....

Espelma de sàlvia i xocolata blanca

3 Llets

Volcà en erupció

Preu: 85.00€ IVA inclòs

No inclou aigua mineral Font Vella, vins celler DO Empordàlia DO Empordà i altres begudes

El tret de sortida de la Mostra el dóna un sopar on hi ha una representació de cuiners de  diferents restaurants de la Garrotxa. Restaurants de l’Associació d’Hostalatge, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i els dos restaurants amb Estrelles Michelin de la comarca. Un total de 17 establiments, que el dimecres 24 d’octubre oferiran un sopar format per un variat aperitiu, un plat principals i unes postres al Restaurant Les Cols** d'Olot 

El preu del sopar és de 58€, i els tiquets s’han de comprar enviant un correu a info@garrotxahostalatge.cat o bé trucant al 607401947.

Per altra part, del 25 d’octubre al 25 de novembre es podran degustar els menús de la Mostra en els diferents restaurants participants. Uns menús que inclouen el plat del dia del sopar.  

Llegir més