33a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

33a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Restaurant La Cuina del Mercat

Crema de bolets de tardor amb botifarra negra d’en Jordi Vilarrasa i oli de pinyons

Veure menú

Menú:

Aperitius

Piruleta de formatge Mas Farró

Crema de bolets de temporada amb botifarra negra d’en Jordi Vilarrasa i oli de pinyons

Torradeta d’escalivada a la brasa amb anxova

Primers  a escollir

Semicuit de foie amb figues i torradetes

o

Vieira amb parmentier de pernil ibèric i oli de pinyons

Segons

Bacallà amb suquet sec i espinacs a la crema

Tac de cansalada del coll confitada amb salsa de bolets de temporada

 

Escuma de ratafia amb gelat de torró i crumble de Tortell d’Olot

 

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols criança – Empordàlia – DO Empordà

Preu: 29,90€ (IVA inclòs)

Restaurant La Quinta Justa

Chutney de poma de Girona amb semicuit d’ànec i tortell d’Olot.

Veure menú

Menú:

Crema de carbassa amb gelat d’ovella Ripollesa i anxoves de l’Escala.

Chutney de poma de Girona amb semicuit d’ànec i tortell d’Olot.

Empedrat tebi de Fesols de Santa Pau i tomata de l’hort amb papada cuita a baixa temperatura.

Bacallà confitat amb moniato escalivat i fumat amb allioli d’alls negres.

Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol i salsa de ratafia.

Sopa de caquis amb gelat de iogurt de la Fageda.

Petites bogeries volcàniques.

Pa de Forn de llenya del Hostalets

Aigua Font Vella (1/2 l)

Vi Sinols Balmeta  (1/2 ampolla) – Empordàlia – DO Empordà

Preu: 32,90 € (taula completa)

Restaurant Les Cols

Del galliner al plat; ou fresc del dia, farro

Veure menú

Menú:

copa de cava natura les cols mont-ferrant

llonganissa i botifarres artesanals d’Olot

la terra, l’aigua, el cereal;

crosta de fajol, l’essencialitat dels aliments primaris

per menjar amb els dits;

blini de fajol amb botifarra de perol

canapè de fajol i flors

biquini de papada de porc

de fajol;

espagueti, brou fumat

per menjar sencera i amb els dits;

mongeta del cuc en tempura de carbó, romesco

un joc de textures;

crema de porros

del galliner al plat;

ou fresc del dia, farro

de pasta fresca;    

caneló,

carn del rostit, beixamel, vaquetes

un plat d’aquí;   

platillo,

ànec de pagès,  costelló de porc, pilotilla, cebetes, figues

unes postres llamineres;

pastís gelat,

crema cremada, fruita confitada

per a compartir;

rajola de xocolata, una evocació a l’espai del restaurant

Aigua Font Vella / Vi Sinols Criança – Empordàlia – DO Empordà

Empordàlia – DO Empordà

Preu: 50€ IVA inclòs

Restaurant Hostal dels Ossos

Ravioli de carbassa amb formatge de la Xiquella

Veure menú

Pa de coca amb llom casolà

Gotet de brandada de bacallà amb melmelada de tomata

Carpaccio de peus de porc amb foie

Ravioli de carbassa amb formatge de la Xiquella

Calamarsets amb ceba i rovellons

Carrat de cabrit al forn

Les postres més llamineres de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu) 

Pa de forn de llenya

Aigua Font Vella

Vi Passarell  - Empordàlia - DO Empordà

Cafès

Preu: 36€ IVA Inclòs

Taula completa

Només amb reserva

Restaurant L'Hostalet

Llata de vedella cremós de patata

Veure menú

Menú:

Crema de carbassa amb formatge Xiroi de la Xiquella

Coca dels Hostalets amb escalivada i anxoves

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps

Llata de vedella amb puré cremós de patata

Mousse de ratafia i nous amb pa d'espècies

o

El llaminer de Cuina Volcànica (+3€)

Pa dels Hostalets

Aigua Font Vella

Copa de vi Sinols – Empordàlia – DO Empordà

Preu: 29,50€ IVA inclòs

Restaurant La Curenya

Bou guisat a la ratafia amb cremós de moniato

Veure menú

Menú

Petits entrants

Amanida Curenya

Sopa de ceba amb ou desfilat

Carpaccio de carn de perol amb vinagreta de tomàquet

Carbassa a la brasa amb formatge gratinat

Patates farcides casolanes

Segon plat

Bou guisat a la ratafia amb cremós de moniato

Postres

Brownie de castanyes amb escuma de taronja i magrana

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança – Empordàlia – DO Empordà

Cafè

Preu: 30€ IVA inclòs

Restaurant Mas El Siubès

Crep farcida amb paltruc d'ou, fermió, ceba caramel·litzada i romesco

Veure menú

Menú:

Entrants

Panoli amb melmelada de figues i foie

Carpaccio de vedella a l'oli de les tòfones del Siubès

Crep farcida amb paltruc d'ou, fermió, ceba caramel·litzada i romesco

El peix

trieu una de les nostres receptes de bacallà

La carn

Magret d'ànec a la brasa amb reducció de llàgrimes de tardor i figues confitades del Siubès

Les postres a triar

Pa

Aigua Font Vella  

Vi Sinols Criança – Empordàlia – DO Empordà

Cafès

Preu per persona: 35€ IVA inclòs

Per compartir cada dues persones

Restaurant Can Morera

Hummus de cigrons del país, llardons i cruixent de sèsam

Veure menú

Menú:

De primer pica al plat de

Humus de cigrons del país, llardons i cruixent de sèsam

Coca de fleca amb tomata i formatge gratinat

Bunyols de bacallà amb allioli de mel

Peus de porc amb cargols

Volcanet amb gelat de mandarina

Pa i Aigua Font Vella

Copa de vi Sinols  - Empordàlia - D.O. Empordà

Cafè o infusions

Preu: 25€ (IVA inclòs)

Restaurant Ca la Matilde

Patata farcida de calamars i rossinyols

Veure menú

Menú:

Patata farcida de calamars i rossinyols

*Aquest plat estarà inclòs en tots els menús del restaurant

Menú migdia de dimarts a divendres – 13€

Menú dissabte – 19€

Menú diumenge – 20€

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols criança – Empordàlia - DO Empordà

Cafè

Restaurant Sant Miquel

Amanida de codony, magrana, figues, anxoves de l’Escala i crumble de fajol amb salsa de iogurt de la Fageda.

Veure menú

Menú

Crema de carbassa amb botifarra negra.

Amanida de codony, magrana, figues, anxoves de l’Escala i crumble de fajol amb salsa de iogurt de la Fageda.

Turbot al forn amb patates.

Melós de vedella amb salsa de ratafia.

Tatin de poma de Girona amb gelat de canyella

Pa de Forn de llenya dels Hostalets

Aigua Font Vella (1/2 l)

Vi Sinols Criança (1/2 ampolla) – Empordàlia – DO Empordà

Preu: 28,50 € (taula completa)

El tret de sortida de la Mostra el dóna un sopar on hi ha una representació de cuiners de restaurants de la Garrotxa. Restaurants de l’Associació d’Hostalatge, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i els dos restaurants amb Estrelles Michelin de la comarca. Un total de 15 establiments, que el dimecres 25 d’octubre oferiran un sopar format per un variat aperitiu que se servirà a l’espai Clar de Lluna del Restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya, per continuar amb el sopar a l’interior de la zona de banquets Via Annia, amb un plat principal, unes postres, i per aquells que els vingui de gust un gintònic elaborat amb Gin Volcànic. El transcurs del sopar, serà conduït i dinamitzat pel Mag Nani, que amb la seva alegria i màgia, donarà pas a sorpreses i presentarà els reconeixements que el gremi atorga a aquelles empreses, associacions o estaments que treballen

El preu del sopar és de 55€, i els tiquets s’han de comprar enviant un correu a info@garrotxahostalatge.cat o bé trucant al 607401947.

Per altra part, del 26 d’octubre al 26 de novembre es podran degustar els menús de la Mostra en els diferents restaurants participants. Uns menús que inclouen el plat del dia del sopar.  

Llegir més