31a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

31a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Menús de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Restaurant La Cuina del Mercat

Capuccino de ceps amb galetes de tortell d'Olot

Veure menú

Aperitius

Lionesa de botifarra negra

Triangle cruixent de ceba i avellana

Capuccino de ceps amb galetes de tortell d’Olot

Micuit de foie

Vieira amb terra de pernil i crema de patata de la Vall d’en Bas trufada

Plat a escollir

Bacallà amb mussolina de carbassa i llit d’espinacs

Galta de porc cuita a baixa temperatura amb patata al caliu i salsa romesco

Escuma de iogurt amb gelat de mango i magrana

 

Pa

Aigua Font Vella

Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

Preu: 20,80€ IVA inclòs

Restaurant La Moixina

Suprema de bacallà amb cremós de carbassa i alls tendres

Veure menú

La tapa del dia

A escollir un plat:

Crema de patata mora amb gambes i làmina de vieires

Timbal de salmó marinat amb triat d'enciams i oli de vainilla

Amanida de bolets, tomàquet sec i vinagreta de ceps

Pa de coca amb d'escalivada, olives negres i encenalls de formatge

Pasta fresca farcida de ceps amb crema de formatge de cabra

Caneló cruixent de brandada de bacallà amb melmelada de tomàquet

Patates d'Olot fetes per nosaltres ( especialitat )

A escollir un plat:

Peix fresc del dia a la planxa amb el seu contorn

Suprema de bacallà amb cremós de carbassa i alls tendres 

Tall tou cuit de vedella a la planxa amb moniato i bresa de tardor

Paella d'arròs de Pals mixta a l'estil de la Moixina

Espatlla de xai sense os amb bresa de rostit cebetes i bolets

Melós de porc acabat a la brasa amb castanyes i prunes

Mitjana de vedella a la brasa de carbó amb guarnició

 A escollir un plat:

Semi fred de iogurt, amb melmelada de taronja i encenalls de xocolata

Crema de mascarpone amb poma cuita al vi blanc i crumble  

Brownie amb castanyes i gelat de menta

Recuit de llet d'ovella amb mel de mil flors

Gelat de vainilla amb xocolata calenta

Gelat de Ratafia Russet amb nous de la comarca i els seu caramel

Els Clàsics: Fruits secs amb moscatell, Flam d'ou i la crema catalana

El postre més llaminer de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu) + 3 € suple.

Copa de vi Sinols criança - DO Empordà

Aigua mineral Font Vella

Preu: 26,90€ IVA inclòs

Restaurant La Quinta Justa

Cornet de galeta salada de farro amb formatge Serrat d'Ovella i fruits de tardor

Veure menú

Tortell d'Olot, llonganissa i tomata

Cornet de galeta salada de farro amb formatge Serrat d'Ovella i fruits de tardor

Parmentier de puré cremós de patata, llamàntol i pinyons

Lluç a l’oli d'oliva verge, col, espàrrecs, algues marines i cloïsses

Melós de vedella amb cebetes glacejades i salsa de ratafia

Les postres més llamineres de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu)

Petites bogeries volcàniques

Pa de llenya dels Hostalets d’en Bas

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança – DO Empordà

Preu: 31,50€

Taula completa

Restaurant Les Cols

De fajol; espagueti, brou fumat

Veure menú

Copa de cava natura les cols mont-ferrant
llonganissa artesanal d’Olot

la terra, l’aigua, el cereal;
crosta de fajol,
l’essencialitat dels aliments primaris

per menjar amb els dits;
blini de fajol 
canapè de flors
de fajol; espagueti, brou fumat

contrastos i colors;
terrina de verdures, vinagreta

de l’hort de les cols;
farcellet de col, fetge gras d’ànec

de la llotja;
turbot al forn, patata, ceba, tomata

 

de la Vall d’en Bas;
filet de vedella, soja

llargament confitades;
peres amb vi negre

assortiment de pastissos;
tarta tatin, nata, llimona
pastís de xocolata amarga, crema anglesa
tocinet, coulis de gerds

per a compartir;

rajola de xocolata,
una evocació a l’espai del restaurant

servei de pa dolç;
coca ensucrada dels Hostalets d’en Bas,
cuita en forn de llenya

Menú commemoratiu dels 25 anys del restaurant amb plats de tot aquest temps

Aigua Font Vella

Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

Menú a 50€ IVA inclosos

Restaurant Hostal dels Ossos

Llom de porc llaminer

Veure menú

Cabell d’àngel amb serrat d’ovella

Crema de carbassa amb cruixent de botifarra negra

Carpaccio de peus de porc amb foie

Calamarsets amb ceba i rovellons

 

Llom de porc llaminer

 

Iogurt de La Fageda amb mango

Les postres més llamineres de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu)

Pa de forn de llenya

Vi Balmeta 2012 - D.O Empordà

Aigua Font Vella

cafès

Preu: 36€ IVA Inclòs

Taula completa

Restaurant L'Hostalet

Pilotilles de vedella del Mas La Carrera amb salsa d'anet

Veure menú

Piquillo farcit de brandada de bacallà amb crema de samfaina

Pilotilles de vedella del Mas la Carrera amb salsa d'anet

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps 

Nyoquis de patata móra i botifarra negra amb salsa de rostit

Espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb cama-secs i cebetes

Mousse de ratafia i nous

Pa

Aigua Font Vella

Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

Cafè

Preu: 27,50 € IVA inclòs

Restaurant Can Morera

Mousse de foie amb reducció de ratafia i crumble de farro

Veure menú

Mousse de foie amb reducció de ratafia i crumble de farro

Cruixent de formatge amb compota de poma

Crema de moniato amb xips de verdures

Piquillo farcit de bacallà

 

Cuixa d’ànec amb peres

 

Pastís de formatge amb coulis de fruits vermells

Pa

Aigua Font Vella

Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

Cafè o infusió

Preu: 23€ IVA inclòs

Restaurant Sant Miquel

Croqueta trufada de patata mora de la Vall d'en Bas

Veure menú

Croqueta trufada de patata mora de la Vall d’en Bas

Amanida tèbia de ciurenys,

Confit d’ànec amb codony i reducció de moscatell

Les postres més llamineres de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu)

Pa

Aigua Font Vella

Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

Cafè

Preu: 26€ IVA inclòs

Civet de senglar amb ceps

Aquest plat estarà inclòs en tots els menús del restaurant

Diari migdia de dimarts a divendres 12,50€

Menú dissabte 17€

Menú diumenge 18€

 

Els menús inclouen pa, aigua Font Vella, una copa de vi Sinols Criança i cafè

Restaurant Cal Sastre

Barrejat de fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

Veure menú

Aperitiu de benvinguda

Sopa de carbassa del nostre hort ecològic amb oli de vainilla

Barrejat de fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

Trinxat de col i patata amb botifarra negre

Mini caneló farcit de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona

 

Segon plat a escollir:

Melós de vedella amb salsa de ratafia, puré de patates i iuca

Cuixa d’ànec amb salsa de fruits vermells

Salmó fresc a la planxa amb parmentier de patata

 

Postres especials del dia

 

Aigües minerals Font Vella

Vi Sinols criança – DO Empordà

Preu: 35€ IVA inclòs

Cafès i copes a part

Taula completa

Restaurant Can Xel

Saltat de calamars, verdures i ruca amb iogurt de la Fageda

Veure menú

La tapa del dia

Saltat de calamars, verdures i ruca amb iogurt de la Fageda

Espatlla de xai al forn

Volcanet de xocolata amb gelat de vainilla i nous de macadàmia

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 28 € (IVA inclòs)

Restaurant Ca l'Enric

Milfulls de vedella amb salsa de cafè de París

Veure menú

Els snacks de benvinguda

Branca de roure amb mantega fumada

Cistell d’anar a caçar bolets

Galeta de formatge Mas Farró

Pa amb tomata i embotit trufat fet a casa

Emulsió d’aigua de la cocció dels fesols amb tòfona

Iogurt de pollastre rostit amb panses i pinyons

Truita de patata i ceba amb truita de riu i ceps

Carbonera (fideuà de bosc)

Amanida de tomates, ceba i tonyina

Calamars farcits de bosc

Milfulls de vedella amb salsa de cafè de París

La ratafia i els seus 7 ingredients principals

Entreteniments:

Volcà en erupció (trufes de xocolata, garrapinyades i cafè)

Preu: 75€ IVA inclòs

Aigua Font Vella i Vi Coromina 2011 – DO Empordà i altres begudes no incloses

Del 29 d’octubre al 29 de novembre els restaurants oferiran un menú amb el plat de la mostra als seus establiments.

Per altra part, com a novetat, s’ha volgut crear un vincle més estret entre el restaurador i el productor, per tal de donar més importància al producte de qualitat i proximitat. Per això, el dia del sopar, els productors hi seran presents al costat dels cuiners servint els tastos, i també en el fulletó. Amb aquesta acció és vol promoure el producte de casa nostra i l’esforç del petit productor.

Llegir més