Menús de Nadal 2016

Menús de Nadal 2016

NADAL A CASA

Plats per emportar

Canelons de rostit 1,5€/ració

Pollastre farcit 7,60€/ració

Llenguado a l'ametlla 13,50€ / ració

Sopars d'empresa i grups

menú cuina: 26,50€

menú mercat: 32,50€

(pa, aigua, vi i cafè inclòs)

Opció 1

Crema de carbassa amb formatge de la Garrotxa

Morro de bacallà confitat amb olivada i verdureta

Medalló de vedella amb crema de bolets

Pastís de Nadal

Cafès

Vi blanc i negra Basets (DO Catalunya)

¼ de cava Clos Amador Brut (DO Penedès)

Preu: 33 €

 

Opció 2

Escudella de galets i pilota

Suprema de corball a la planxa amb cremós de patata

Cuixeta de cabrit al forn cuita a baixa temperatura amb cebetes saltejades

Pastís de Nadal

Cafès

Vi blanc i negra Basets (DO Catalunya)

¼ de cava Clos Amador Brut (DO Penedès)

Preu: 35 €

Restaurant Les Cols

Veure menú

PLATS PER EMPORTAR

sempre present en aquesta diada;

escudella de galets farcits

pilota trufada

a la manera tradicional;

canelons de pasta fresca

formatge de Farró

criat per nosaltres;

pollastre de pagès rostit

cebetes, orellanes, panses, figues

unes postres festives;

tronc de nadal,

avellana, fruita de la passió, neula

 

Preu menú: 40€

Recollida el dia 24 de desembre fins a les 18.00h

Encàrrecs fins el dia 22 de desembre

 

Entrants de festa

Canelons de rap i marisc amb beixament de fumet de peix de roca

bacallà amb panses prunes i pinyons a l'oli de tòfones del Siubés

 

Cuixa d'ànec amb peres al vi

Pastís de fruita 

 

Aigua, cafè, infusions i torrons

Preu: 35€ IVA inclòs  

Vi i cava (preu segons elecció i consum) 

 

Celebracions de Nadal a la Garrotxa. Gaudeix-la tot l'any!

Llegir més