32a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

32a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Del 27 d'octubre al 27 de novembre

Restaurant La Cuina del Mercat

Didalet de foie amb Gin Volcànic, gelée de ratafia i daus de poma de Girona

Veure menú

Aperitius

Didalet de foie amb Gin Volcànic, gelée de ratafia i daus de poma de Girona

Amanida russa de tonyina vermella i maionesa de mostassa

Bombó de formatge de cabra amb ametlles

Primers

Amanida de bacallà amb taronja i vinagre de soja i mel

Crema de carbassa amb crostons de tortell d’Olot

Segons

Suprema de lluç amb oli de calamars

O

Melós de vedella amb parmentier a la seva salsa

Postres

Cremós de moniato i vainilla amb gelat de iogurt

o

Pa, vi i sucre

 

Pa, Aigua Fontvella

Vi Sinols Criança 2014 – Empordàlia – DO Empordà

Preu: 24,80€ (IVA inclòs)

Restaurant La Brasera

Caneló de crep amb rostit i beixamel de farina de blat de moro

  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29
Veure menú

Pica pica:

Cruixent amb mató i codonyat

Crema de carbassa amb ou poché

Caneló de crep amb rostit i beixamel de farina de blat de moro

Musclos oberts al foc de brasa

--------------

Bacallà amb fons de patata i ceba

Flam de ratafia amb pa de pessic

--------------

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança 2014 – Empordàlia - D.O. Empordà

Preu: 23€ (IVA inclòs)

Restaurant La Quinta Justa

Mar i muntanya de costelló de porc amb patata mora i llamàntol

Veure menú

Gelat d’Ovella Ripollesa amb tortell d'Olot i chutney de tomata.
Pa xinès de gamba amb carpaccio de gambes.
Puré de pèsols gelat amb papada confitada amb anís estrellat i cardamom.
Laminat de bacallà amb fesols de Santa Pau i bolets
Mar i muntanya de costelló confitat amb parmentier trufat de llamàntol.
Volcanet de festucs amb gelat de iogurt de la Fageda.

Petites bogeries volcàniques

Pa de llenya dels Hostalets
Aigües Minerals
Vi Balmeta – Empordàlia - D.O Empordà

Preu: 32,5€ (IVA inclòs)

Taula completa

Restaurant Les Cols

Pa de fajol amb papada de porc

Veure menú

copa de cava natura les cols mont-ferrant

llonganissa artesanal d’Olot

la terra, l’aigua, el cereal;

crosta de fajol,

l’essencialitat dels aliments primaris

 per menjar amb els dits;

entrepà calent de papada de porc

blini de fajol i botifarra de perol

de fajol; espagueti, brou fumat

un joc de textures;   

carbassa de cinc maneres,

oli d’oliva negra

conreada en terra volcànica;   

ceba dolça del volcà Croscat,

formatge d’ovella de Farró

de pasta fresca;   

caneló,

carn del rostit, beixamel

feta per nosaltres;

mandarina gelada, farigola, romaní

unes postres llamineres;

pastís gelat, crema cremada, fruita confitada

per a compartir;

rajola de xocolata,

una evocació a l’espai del restaurant

servei de pa dolç;

coca ensucrada dels Hostalets d’en Bas,

cuita en forn de llenya

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança 2014 – Empordàlia – DO Empordà

 

Preu: 50€ (IVA inclòs)

Restaurant Hostal dels Ossos

Tàrtar de vedella amb sabors de la Garrotxa

Veure menú

Tortell d'Olot amb llonganissa
Gotet de carbassa amb botifarra negra
Tàrtar de vedella amb sabors de la Garrotxa
Full de brandada de bacallà amb carbassó
Llata de vedella guisada amb bolets
El llaminer (Les postres més llamineres de Cuina Volcànica)

Pa
Aigua Font Vella
Vi Sinols Criança 2014 – Empordàlia - D.O. Empordà
Cafè

Preu: 32€ (IVA inclòs)
Menú per encàrrec.

Restaurant L'Hostalet

Amanida de fesols de Santa Pau amb verdures confitades, truita de riu fumadai vinagre de cítrics

Veure menú

Crema de carbassa amb formatge Mas Farró.

Amanida de fesols de Santa Pau amb verdures confitades, truita de riu fumada, i vinagreta de cítrics.

Coca dels Hostalets amb compota de poma i foie.

Nyoquis de patata móra farcits de botifarra negra amb suc de carn.

-------------- 

Mil fulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps

                o

Galta de porc amb salsa de ratafia i naps agredolços

-------------- 

Mousse de ratafia i nous

Pa, Aigua Font Vella

Vi Sinols criança

Preu: 29,50€ (IVA inclòs)

Restaurant La Curenya

Pastís de bolets amb cremós de carn de perol

Veure menú

Tapa de benvinguda

Crema de carbassa amb cansalada

Pastís de bolets de temporada amb cremós de carn de perol

Costelló amb castanyes

Mus de xocolata amb magrana


Pa, aigua Font Vella

Vi Sinols Criança – Empordàlia – DO Empordà
Cafès
 
Preu: 26'00€ (IVA Inclòs)

Espai de banquets La Torre dels Til·lers

Coca de blat de moro amb llardons, pinyons i ratafia

Veure menú

Restaurant exclusiu, obert per encàrrecs, grups, banquets, convencions i celebracions.

Restaurant Mas El Siubès

Arròs de ceps i foie de La Barroca

Veure menú

Niu de patata amb bacallà i all i oli

Carpaccio de tonyina vermella amb polpa de tomàquet

Anxoves del Cantàbric a l’oli del romer de l’era

Cruixent de peus de porc sense feina amb patata i all i oli

Galtes de vedella amb reducció de ratafia

---------------

Arròs de ceps i foie de La Barroca

---------------

Terrina de poma amb ratafia Russet

Pa, aigua Font Vella

Vi Sinols Criança 2014 – Empordàlia – DO Empordà

Cafè o infusions

Preu: 35€ (IVA inclòs)

Restaurant Ca la Matilde

Pilotilles de senglar amb ceba confitada i fons de cremós de carbassa

Veure menú

Pilotilles de senglar amb ceba confitada i fons de cremós de carbassa

*Aquest plat estarà inclòs en tots els menús del restaurant

Menú migdia de dimarts a divendres – 12,50€ (IVA inclòs)

Menú dissabte – 18€ (IVA inclòs)

Menú diumenge – 19€ (IVA inclòs)

Pa

Aigua Font Vella

Vi Sinols criança 2014 - Empordàlia – DO Empordà

Cafè

Restaurant Sant Miquel

Mar i muntanya de costelló de porc amb patata mora i llamàntol

Veure menú

Crema de carbassa amb cruixent

Turbot el forn amb trompetes de la mort

Mar i muntanya de costelló de porc amb patata mora i llamàntol

El llaminer de Cuina Volcànica.

Aigua Font Vella

Vi Sinols Criança 2014 – Empordàlia – DO Empordà

Cafè amb galeta de fajol.

Preu: 25€ (IVA inclòs)

La Mostra Gastronòmica de la Garrotxa, és l’aparador del patrimoni gastronòmic de la comarca. Després de més de 30 anys, manté el seu principal objectiu, el de promocionar el territori a través del producte local, de proximitat, i del seu productor, amb una cuina que combina la tradició i història de tots aquests anys, amb les tendències culinàries actuals.

El tret de sortida de la Mostra el dóna un sopar on hi ha una representació dels cuiners dels restaurants de la Garrotxa. Restaurants de l’Associació d’Hostalatge, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i els dos restaurants amb Estrelles Michelin de la comarca. Un total de 17 establiments, que el dimecres 26 d’octubre a les 20.30h, oferiran un sopar format per un variat aperitiu als jardins del Saló de Banquets de la Torre dels Til·lers a Les Planes d’Hostoles. 

El cost del tiquet és de 50€. Per reservar els tiquets de la Mostra es pot fer trucant al 607 40 19 47 o bé enviant un missatge a info@garrotxahostalatge.cat

Per altra part, del 27 d’octubre al 27 de novembre es podran degustar els menús de la Mostra en els diferents restaurants participants. Uns menús que inclouen el plat del dia del sopar.  

Llegir més