Speed Dating professional per al sector de l'hostaleria

Speed Dating professional per al sector de l'hostaleria

Cambrers, cuiners, ajudants de cuina i cambrers d’habitacions són els perfils més demanats per a l’Speed Dating professional que organitza el 7 de març DinàmiG, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i Turisme Garrotxa. 

El proper dimarts 7 de març tindrà lloc la jornada Ocupació en Xarxa dedicada a l’hostaleria. Un Speed Dating professional dirigit a persones interessades a treballar en aquest sector. 

Les persones interessades a participar a l’Ocupació en Xarxa han de fer inscripció prèvia a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot www.olot.cat. Hi ha temps fins al dijous 23 de febrer a les 2 del migdia. El dimarts 28 de febrer es realitzarà un procés de selecció de tots els candidats en què es valoraran les competències d’orientació al client i treball en equip, necessàries per treballar en el sector. Les persones que superin el procés de selecció participaran de la jornada del 7 de març durant la qual podran presentar la seva candidatura en un Speed Dating (tindran 3 minuts per presentar-se davant dels representants de les empreses). Els establiments que han confirmat la seva assistència a la jornada són: Les Cols, Hotel La Perla, Hotel de la Vall de Bas, Can Morera, Cal Sastre, La Torre dels Til·lers, La Deu, La Quinta Justa, La Cuina del Mercat, B-Crek, Hostal del Sol, Hotel Riu Fluvià, Can Blanc, Hostal dels Ossos, L'Arcada de Fares, Els Catòlics i Casa rural Mas Garganta.

Llegir més