Menús de Nadal 2014

Menús de Nadal 2014

Tasta La Garrotxa

  • Restaurant Braseria Ca l'Esteve

    Menús de Nadal

    Entrants
    Assortit de croquetes de la casa
    Púding de ceps
    Coca d’Hostalets amb mousse d’escalivada i anxova
    Timbal de verduretes gratinades amb sobrassada i formatge de cabra

    Segons a escollir
    Graellada de carn a la brasa
    Magret d’ànec a la brasa amb reducció de rataa i soja
    Dorada a la brasa
    Espatlla de xai al forn


    Postres
    Mousse de xocolata i taronja


    Pa, aigua, vi del mes (Verdera, D.O. Empordà)

    Preu: 25€ (IVA inclòs)

    Podeu consultar més menús en el document adjunt

    CA-LESTEVE_MENUS-COLLES-I-EMPRESES-NADAL20141205.pdf

  • Bar Hostal del Sol

    Sopars de Nadal en un entorn distès i familiar

    A l'Hostal del Sol pots venir a celebrar el sopar d'empresa de Nadal en un ambient distès i agradable.

    També pots disposar d'un punt de trobada amb els amics o la família on intercanviar regals o jugar a l'amic invisible en un entorn familiar.

    O simplement, venir a gaudir del nostre pa amb tomata amb la fusta d'embotits de La Garrotxa durant les Festes de Nadal.

    Posa't en contacte i podem concretar l'àpat que voleu fer i el preu.

     

  • Restaurant Font Moixina

    Menús de Nadal

    Ja tenim a punt els menús d'aquest Nadal per a celebracions familiars i d'empresa.

    Per a informació i reserves podeu venir i us atendrem personalment o bé trucar al 972261000

     

     

  • Restaurant La Brasera

    • 972 27 26 11
    • Carrer major 29
    Menú de Nadal

    Aperitiu
    Amanida tèbia de bolets
    Crema de moniato amb cruixents de verdures
    Carpaccio de vedella amb formatge
    Pa de coca amb mozzarella C

    Confitura de tomata i albahaca
    Patates farcides a la brasa


    Segon plat a escollir
    Pollastre amb panxeta ibèrica
    Mitjana de vedella amb patata rústiques
    Bacallà amb allioli negat
    Sèpia a la brasa amb verduretes


    Postres
    Coulant de xocolata negra
    Escuma de mango amb gelat de coco
    Brotxeta de fruita natural amb xocolata calenta


    Pa, aigua Sant Aniol
    Vi negre Gandesola. Do Penedès


    Preu: 20 € (IVA inclòs)

    Consulteu altres menús en el document adjunt.

    BRASERA_Menu_Nadal_201420141205.pdf

     

  • Restaurant La Quinta Justa

    Menús de Nadal

    MENÚ SIMFONIC PER GRUPS


    Aperitius


    Bastonets d’assortits de pa, farro, fajol, olives negres, sobrassada, pipes, formatge,...
    Amanida amb magrana, codony i fruits de tardor.
    Coca dels Hostalets amb samfaina i formatge de cabra.
    Micuit d’ànec amb compota de poma de Girona i reducció de ratafia
    Crema de carbassa amb llardons de la mocada
    Calamars enfarinats.


    A escollir entre
    Tronc de Vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.-o-
    Lluç a la planxa amb verdures i aroma de cítrics.-o-
    Cuixa d’ànec confitada amb patata al caliu.-o-
    Mitjana de vedella a la brasa amb verdures.


    Postres a escollir
    Biscuit gelat amb xocolata calenta.
    Cremòs de llet d’ovella amb estofat de fruits vermells.
    Tarta tatin de poma amb gelat d’avellana.


    Aigües Minerals
    Vi D.O. Empordà Verdera
    Pa de forn de Llenya
    Cafè o infusió
    Preu: 25,00 €

     

    Consulta altres menús en el document adjunt

    Menus-de-Nadal-a-La-Quinta-Justa20141205.pdf

  • Restaurant Les Cols

    Menú de Nadal - Plats per emportar

    sempre present en aquesta diada;
    escudella de galets farcits,
    pilota trufada
     
    a la manera tradicional;
    canelons de pasta fresca,
    formatge de Farró

    criat per nosaltres;
    pollastre de pagès rostit,
    cebetes, orellanes, panses, figues

    unes postres festives;
    tronc de nadal,
    avellana, fruita de la passió, cruixent de neula

    menú a 40 €
    recollida el dia 24 de desembre
    fins a les 18 hores
    encàrrecs fins el dia 22 de desembre
    Els encàrrecs pagats abans del 16 de desembre, gaudiran d'un 10% de descompte

  • Restaurant Mas El Siubès

    Menú de festes

    Entrants de festa

    Canelons de rostit amb tòfones del Siubès

    Bacallà amb panses prunes i pinyons

    ----------------

    Cuixa d'ànec amb peres al vi

     

    Pinya natural i torrons

    Aigua, cafès o infusions

    Preu: 30€ (IVA inclòs)

    Vi i Cava (preu segons elecció i consum)

    Obert de dimecres a diumenge i dies festius.

  • Restaurant Can Morera

    Menús de Nadal


    Entrants
    Crema de temporada, patata farcida de carn, coca amb formatge gratinat, croquetes i calamars a la romana


    A escollir
    Rodó de vedella
    Pollastre o conill a la brasa
    Botifarra amb mongetes
    Peus de porc amb cargols
    Calamars a la romana
    Sèpia a la planxa


    Postres
    Pastís de xocolata, Gelat, Flam d’ou, Crema
    catalana, Mató o Fruits secs

    El Celler
    Aigua, Vi D.O. Empordà,
    Cafès i infusions
    Preu: 20 €
    (Cava +2€)

    Consulteu més menús en el document adjunt.

    2014_MENUS_NADAL_CANMORERA20141205.pdf

     

  • Restaurant L'Arcada de Fares

    Menús de Nadal

    MENÚ FAGEDA

    Aperitiu per compartir


    Patates Xips
    Olives
    Torradeta d’escalivada amb anxova
    Broqueta de mozzarella tomata i pesto
    Musclos a la planxa
    Calamars a la romana casolans
    Croquetes de rostit casolanes


    Plat principal a escollir


    Carn a la brasa: Xai, botifarra i cansalada amb guarnició
    Sèpia a la planxa
    Rostit de pagès


    Postres
    Flam amb nata
    Crema catalana
    Gelat de la casa
    Grana amb moscatell


    Cafè o cigaló

    Celler
    Vi negre Masia Perelada
    Vi Rosat Verdera
    VI Blanc Clot d’encís
    Cava Castell de Perelada
    Aigua

    Preu: 25€ (IVA inclòs)

    Més menús en el document adjunt

    Menus-de-Nadal-a-LArcada-de-Fares20141205.pdf

  • Restaurant Cal Sastre

    Menú de Nadal

    Aperitiu de benvinguda i copa de cava

    Escudella de galets de Nadal amb pilotilles de carn

    Caneló de botifarra i bolets amb tòfona d’hivern

    Rostit de Nadal

    Postres típics de Nadal: torrons i neules

    Aigües i cafès                       

    Preu- 35€ (IVA inclòs)

    Bodega i licors a part

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    Menú degustació elaborat amb productes típics de la comarca

    Aperitiu de benvinguda i copa de cava

    Foie amb melmelada de violetes

    Sopa de galets de Nadal amb pilotilles

    Trinxat de col i patata amb botifarra negre

    Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de mel i mostassa

    Mini caneló de bolets amb oli de tòfona

    Cassoleta de fesols de Santa Pau amb botifarra negre,carbassa i pernil

    Postres 

    Espuma de iogurt de La Fageda amb cítrics i gelat

    Pa, aigües i vi DO Empordà i cafè

    Preu: 50€ (IVA inclòs)

    Licors i extres a part

  • La Barra d'en Regue Gastrobar

    • 972271705
    • Avda. Reis Catòlics, 3
    Plats per emportar per aquest Nadal

    Canelons de bou trufat - - 1,30€/unitat

    Caldereta de llobregant - - 18€/ració

    Foie trufat - - 15€/ració

    Wagyu a la salsa de porto - - 18€/racio

    Consulteu altres plats trucant a l'establiment

Gaudeix dels menús de Nadal amb l'empresa, la família o els amics.

Llegir més