Menús de Nadal 2014

Menús de Nadal 2014

Tasta La Garrotxa

Restaurant Braseria Ca l'Esteve

Menús de Nadal

Veure menú

Entrants
Assortit de croquetes de la casa
Púding de ceps
Coca d’Hostalets amb mousse d’escalivada i anxova
Timbal de verduretes gratinades amb sobrassada i formatge de cabra

Segons a escollir
Graellada de carn a la brasa
Magret d’ànec a la brasa amb reducció de rataa i soja
Dorada a la brasa
Espatlla de xai al forn


Postres
Mousse de xocolata i taronja


Pa, aigua, vi del mes (Verdera, D.O. Empordà)

Preu: 25€ (IVA inclòs)

Podeu consultar més menús en el document adjunt

CA-LESTEVE_MENUS-COLLES-I-EMPRESES-NADAL20141205.pdf

Bar Hostal del Sol

Sopars de Nadal en un entorn distès i familiar

Veure menú

A l'Hostal del Sol pots venir a celebrar el sopar d'empresa de Nadal en un ambient distès i agradable.

També pots disposar d'un punt de trobada amb els amics o la família on intercanviar regals o jugar a l'amic invisible en un entorn familiar.

O simplement, venir a gaudir del nostre pa amb tomata amb la fusta d'embotits de La Garrotxa durant les Festes de Nadal.

Posa't en contacte i podem concretar l'àpat que voleu fer i el preu.

 

Restaurant La Moixina

Menús de Nadal

Veure menú

Ja tenim a punt els menús d'aquest Nadal per a celebracions familiars i d'empresa.

Per a informació i reserves podeu venir i us atendrem personalment o bé trucar al 972261000

 

 

Restaurant La Brasera

Menú de Nadal

  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29
Veure menú

Aperitiu
Amanida tèbia de bolets
Crema de moniato amb cruixents de verdures
Carpaccio de vedella amb formatge
Pa de coca amb mozzarella C

Confitura de tomata i albahaca
Patates farcides a la brasa


Segon plat a escollir
Pollastre amb panxeta ibèrica
Mitjana de vedella amb patata rústiques
Bacallà amb allioli negat
Sèpia a la brasa amb verduretes


Postres
Coulant de xocolata negra
Escuma de mango amb gelat de coco
Brotxeta de fruita natural amb xocolata calenta


Pa, aigua Sant Aniol
Vi negre Gandesola. Do Penedès


Preu: 20 € (IVA inclòs)

Consulteu altres menús en el document adjunt.

BRASERA_Menu_Nadal_201420141205.pdf

 

Restaurant La Quinta Justa

Menús de Nadal

Veure menú

MENÚ SIMFONIC PER GRUPS


Aperitius


Bastonets d’assortits de pa, farro, fajol, olives negres, sobrassada, pipes, formatge,...
Amanida amb magrana, codony i fruits de tardor.
Coca dels Hostalets amb samfaina i formatge de cabra.
Micuit d’ànec amb compota de poma de Girona i reducció de ratafia
Crema de carbassa amb llardons de la mocada
Calamars enfarinats.


A escollir entre
Tronc de Vedella amb puré cremós de patata i salsa de ratafia.-o-
Lluç a la planxa amb verdures i aroma de cítrics.-o-
Cuixa d’ànec confitada amb patata al caliu.-o-
Mitjana de vedella a la brasa amb verdures.


Postres a escollir
Biscuit gelat amb xocolata calenta.
Cremòs de llet d’ovella amb estofat de fruits vermells.
Tarta tatin de poma amb gelat d’avellana.


Aigües Minerals
Vi D.O. Empordà Verdera
Pa de forn de Llenya
Cafè o infusió
Preu: 25,00 €

 

Consulta altres menús en el document adjunt

Menus-de-Nadal-a-La-Quinta-Justa20141205.pdf

Restaurant Les Cols

Menú de Nadal - Plats per emportar

Veure menú

sempre present en aquesta diada;
escudella de galets farcits,
pilota trufada
 
a la manera tradicional;
canelons de pasta fresca,
formatge de Farró

criat per nosaltres;
pollastre de pagès rostit,
cebetes, orellanes, panses, figues

unes postres festives;
tronc de nadal,
avellana, fruita de la passió, cruixent de neula

menú a 40 €
recollida el dia 24 de desembre
fins a les 18 hores
encàrrecs fins el dia 22 de desembre
Els encàrrecs pagats abans del 16 de desembre, gaudiran d'un 10% de descompte

Restaurant Mas El Siubès

Menú de festes

Veure menú

Entrants de festa

Canelons de rostit amb tòfones del Siubès

Bacallà amb panses prunes i pinyons

----------------

Cuixa d'ànec amb peres al vi

 

Pinya natural i torrons

Aigua, cafès o infusions

Preu: 30€ (IVA inclòs)

Vi i Cava (preu segons elecció i consum)

Obert de dimecres a diumenge i dies festius.

Restaurant Can Morera

Menús de Nadal

Veure menú


Entrants
Crema de temporada, patata farcida de carn, coca amb formatge gratinat, croquetes i calamars a la romana


A escollir
Rodó de vedella
Pollastre o conill a la brasa
Botifarra amb mongetes
Peus de porc amb cargols
Calamars a la romana
Sèpia a la planxa


Postres
Pastís de xocolata, Gelat, Flam d’ou, Crema
catalana, Mató o Fruits secs

El Celler
Aigua, Vi D.O. Empordà,
Cafès i infusions
Preu: 20 €
(Cava +2€)

Consulteu més menús en el document adjunt.

2014_MENUS_NADAL_CANMORERA20141205.pdf

 

Restaurant L' Arcada de Fares

Menús de Nadal

Veure menú

MENÚ FAGEDA

Aperitiu per compartir


Patates Xips
Olives
Torradeta d’escalivada amb anxova
Broqueta de mozzarella tomata i pesto
Musclos a la planxa
Calamars a la romana casolans
Croquetes de rostit casolanes


Plat principal a escollir


Carn a la brasa: Xai, botifarra i cansalada amb guarnició
Sèpia a la planxa
Rostit de pagès


Postres
Flam amb nata
Crema catalana
Gelat de la casa
Grana amb moscatell


Cafè o cigaló

Celler
Vi negre Masia Perelada
Vi Rosat Verdera
VI Blanc Clot d’encís
Cava Castell de Perelada
Aigua

Preu: 25€ (IVA inclòs)

Més menús en el document adjunt

Menus-de-Nadal-a-LArcada-de-Fares20141205.pdf

Restaurant Cal Sastre

Menú de Nadal

Veure menú

Aperitiu de benvinguda i copa de cava

Escudella de galets de Nadal amb pilotilles de carn

Caneló de botifarra i bolets amb tòfona d’hivern

Rostit de Nadal

Postres típics de Nadal: torrons i neules

Aigües i cafès                       

Preu- 35€ (IVA inclòs)

Bodega i licors a part

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Menú degustació elaborat amb productes típics de la comarca

Aperitiu de benvinguda i copa de cava

Foie amb melmelada de violetes

Sopa de galets de Nadal amb pilotilles

Trinxat de col i patata amb botifarra negre

Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de mel i mostassa

Mini caneló de bolets amb oli de tòfona

Cassoleta de fesols de Santa Pau amb botifarra negre,carbassa i pernil

Postres 

Espuma de iogurt de La Fageda amb cítrics i gelat

Pa, aigües i vi DO Empordà i cafè

Preu: 50€ (IVA inclòs)

Licors i extres a part

La Barra d'en Regue Gastrobar

Plats per emportar per aquest Nadal

  • 972271705
  • Avda. Reis Catòlics, 3
Veure menú

Canelons de bou trufat - - 1,30€/unitat

Caldereta de llobregant - - 18€/ració

Foie trufat - - 15€/ració

Wagyu a la salsa de porto - - 18€/racio

Consulteu altres plats trucant a l'establiment

Gaudeix dels menús de Nadal amb l'empresa, la família o els amics.

Llegir més