Menús de Cap d'Any 2014

Menús de Cap d'Any 2014

Tasta la Garrotxa

Restaurant Braseria Ca l'Esteve

Cap d'Any 2014

Veure menú

Entreteniments a taula
Piruleta de parmesà
Bombó de foie i xocolata
Chips de fruits variats

Entrants
Coca salada d’Hostalets amb pernil ibèric
Dos tàrtars, de tonyina i de vedella
Mi-cuit de foie amb reducció de rataa i soja
Brotxeta de pop a la gallega amb papada

Primer
Llamàntol a la brasa

Segon
Filet de bou a la brasa amb salsa (de cabrales, de pebre verd i de ceps)

Postres
Tronquet de cap d’any
Ví blanc, rosat i negre NUVIANA (Valle del Cínca)
Cava BLANC DE BLANCS de Codorniu (Penedès)
Raïm, cotilló, cafè, copa, i revetlla amb barra lliure

PREU: 85€

B Crek Restaurant

B Crek Cap d'Any

Veure menú

Aperitiu

Bouquet d'enciam amb pinya i encenalls de pernil ibèric DO Guijuelo

Blini de salmó fumat a la Vall d'en Bas

Enfilat de pop amb cansalada confitada

 

Menú

Caneló de marisc amb crudités de verdures al wok amb la seva salsa


Secret ibèric DO amb salsa dolça d'Oporto i patates graten

 

Semiesfera amb cor de llimona, menta fresca i llet merengada

 

Raïm per a les campanades

39€ per persona
IVA inclòs

Restaurant La Brasera

Menú de Cap d'Any

  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29
Veure menú

Copa de cava de benvinguda Brut Rosat
Cruixents


Aperitius
Crema de carbassa i pastanaga amb blat de moro torrat
Almadroc amb melmelada de figa
Poma caramel·litzada amb foie
Flam d’escalivada amb formatge de cabra

Primer plat
Tronc de lluç amb verdures a la soja


Segon plat
“Xuletó” al foc de carbó vegetal


Postres
Escuma de Baylais
Pastís de cap d'’Any
Raïm de la sort i bossa cotilló

Celler
Vi blanc Mareny. DO Empordà
Vi negre Mercè. Criança DO Penedès
Cava Privat Ecològic. Brut Natural DO Penedès
Aigua Sant Aniol
Cafè, infusions i copa de licor
Preu: 55 € (IVA inclòs)

Restaurant La Quinta Justa

Menú de Fi d'Any 2014

Veure menú

Aperitius

Bastonets de farro, fajol, olives negres, sobrassada, pipes i formatge

Pernil ibèric de gla

Raviolis de remolatxa amb mató i fonoll

Crema de marisc i carbassa

Vieira amb parmentier de tòfona i xip de moniato

 

Suprema d’orada salvatge, reducció de gambes, semi glacé, timbal de patata, ceba i tomata confitat.

Filet de vedella, fetge gras d’ànec, cebetes glassejades i reducció de vi negre

 

Volcanet de turró de xixona amb gelat de Pedro Ximénez

Entreteniments

Escuma de M. Lluïsa

Sopeta de fruita de la passió

Trufa de xocolata negra i ratafia

Teules d’ametlla i taronja

 

Celler

Aigües minerals

Vi blanc Verdejo Montepedroso

Vi criança Viña Bujanda

Cava Torelló Brut Nature

Cafè o infusió

Preu: 65€ (IVA inclòs)

Supl. 2,5€ ratafia, orujo i digestius

Supl. 5,5€ gintònics , combinats i whisky

 

ENTRADA ANTICIPADA SALA TORÍN 20€ (inclou cotilló, 2 consumicions, ressopó refrescant i esmorzar).

 

 

Restaurant Les Cols

Cap d'Any a la Carpa - Sopar cap d'any per emportar

Veure menú

Cap d'Any a la Carpa

 

brou de benvinguda
 
amb el glamour d’uns grans productes;
royale de crustacis,
foie gras, pernil de gla
 
un entrant de festa;
llobregant,
suc de crustacis, cremós de patata
 
de la llotja;
turbot a la brasa,
tubercles a la sal, oli extra verge d’oliva
 
la llosa i el foc;
filet de vedella,
tòfona negra de la Garrotxa
 
una fruita d’hivern;
taronja gelada
grand marnier
 
inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafía, garrofa
 
neules i torrons artesans
 
natura les cols mont-ferrant màgnum, d.o. cava
sant bru 2009 màgnum, d.o. montsant

sopar les 21h
preu del menú: 125 €
reserva i recollida de tiquets
abans del dia 22 de desembre
10% de descompte per la compra de tiquets abans del 16 de desembre

raïms de la sort i bossa de cotilló
xocolata amb melindros
pernil de gla tallat al moment
barra lliure/barra de gintònics
tonades de benvinguda per en Manelic de Pera
ball amb el DJ Pau Peitaví

PER EMPORTAR

un entrant de festa;
ravioli gegant de marisc,
llagostins, suc de crustacis
 
de la llotja;
turbot al forn,
patata, ceba, tomata
 
amb una cocció d’onze hores a 70ºC;
espatlla de xai cruixent,
compota de poma del ciri, albergínia, fruits secs

una fruita d’hivern;
taronja de tres maneres,
grand marnier

inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa

menú a 50 €
recollida el dia 31 de desembre
fins a les 18 hores
encàrrecs fins el dia 22 de desembre
Els encàrrecs pagats abans del 16 de desembre, gaudiran d'un 10% de descompte

L'Avenc de Tavertet

Menú de Cap d'Any

Veure menú

Primer: Bufet lliure esplèndid d'entrants.

Segon: Canalons de marisc, bolets i de bacallà.

 Postres: Gelat de torró i pinxo de fruita.

 Coca, Cava, Café i Licors inclòs.

 

Preus segons edats:

 67€/adult

16-18 anys: 55€

12-16 anys: 35€

6-12 anys: 25€

4-6 anys: 15€

Nens menors de 4 anys: gratuït.

Restaurant Mas El Siubès

Menú de Cap d'Any

Veure menú

Aperitiu

Daus de salmó amb sèsam i salsa de soja

Poalets farcits d'espinacs amb bacallà

Cullereta de foie i poma amb reducció de Pedro Ximénes

Xarrup de crema de ceps

Caneló de rap o marisc amb beixamel de fumet de peix de roca

--------------------

Llomet de bacallà amb mus d'all cremat

Magret d'ànec a la brasa a l'almívar suau de figues i reducció de llàgrimes de tardor

-------------------

Pinya natural flamejada

Pastís de tres xocolates

Cafè i infusions

Preu: 55€ (IVA inclòs)

Vi i Cava (preu segons elecció i consum)

 

 

Restaurant Can Morera

Cap d'Any a Can Morera

Veure menú


Copa de cava de benvinguda Brut Rosat i
Cruixents d’orenga, formatge i avellanes


Aperitius
Poma caramel·litzada amb foie
Crema de carbassa i pastanaga amb blat de moro torrat
Almadroc amb melmelada de figa
Pernil ibèric
Rap i gamba amb caldereta de peix
Filet de vedella de Girona
Pastís de cap d'’Any
Raïm de la sort i bossa cotilló


Celler
Vi blanc DO Penedès
Vi negre criança DO Empordà
Cava Gran Reserva DO Penedès
Aigua Sant Aniol
Cafès, infusions i copa de licor


Xocolata desfeta i pa de pessic


Preu: 65 € (IVA inclòs)
Música fins les 3 de la matinada

Restaurant L' Arcada de Fares

Menú Cap d'Any 2014

Veure menú

Menú

Entrants de mar i terra

Turbot a la crema de garoines

Filet de vedella amb salsa de tòfona i xampinyó

Tronquet de Nadal amb mousse de xixona i cruixent de crocant

 

Cafè i copa

Neules

Raïm de la sort

Cotilló

 

Celler

Vi negre Espelt Vi Diví DO Empordà

Vi blanc Espelt Mareny DO Empordà

Cava Sumarroca Brut Nature

 

Primera consumició gratuïta

Xocolata desfeta i coca a la matinada

Preu: 78€ (IVA inclòs)

T'esperem a les 21.30h

Veniu a gaudir d'un cap d'any 2015 inoblidable

La millor música i el millor ambient

Amb reserva prèvia (places limitades)

La Barra d'en Regue Gastrobar

Menú de cap d'any per emportar

  • 972271705
  • Avda. Reis Catòlics, 3
Veure menú

Entreteniments

Foie trufat

Caldereta de llobregant

Carn de bou Wagyu a la salsa de porto

Postres d'aquestes festes

Preu: 44€ (IVA inclòs)

Reserva fins el diumenge 28 de desembre

Recollida dimecres 31 de desembre de 16.00 a 18.00 de la tarda.