Menús de Cap d'Any 2014

Menús de Cap d'Any 2014

Tasta la Garrotxa

Restaurant Braseria Ca l'Esteve

Cap d'Any 2014

Veure menú

Entreteniments a taula
Piruleta de parmesà
Bombó de foie i xocolata
Chips de fruits variats

Entrants
Coca salada d’Hostalets amb pernil ibèric
Dos tàrtars, de tonyina i de vedella
Mi-cuit de foie amb reducció de rataa i soja
Brotxeta de pop a la gallega amb papada

Primer
Llamàntol a la brasa

Segon
Filet de bou a la brasa amb salsa (de cabrales, de pebre verd i de ceps)

Postres
Tronquet de cap d’any
Ví blanc, rosat i negre NUVIANA (Valle del Cínca)
Cava BLANC DE BLANCS de Codorniu (Penedès)
Raïm, cotilló, cafè, copa, i revetlla amb barra lliure

PREU: 85€

B Crek Solfa (Brasa i Cuina)

B Crek Cap d'Any

Veure menú

Aperitiu

Bouquet d'enciam amb pinya i encenalls de pernil ibèric DO Guijuelo

Blini de salmó fumat a la Vall d'en Bas

Enfilat de pop amb cansalada confitada

 

Menú

Caneló de marisc amb crudités de verdures al wok amb la seva salsa


Secret ibèric DO amb salsa dolça d'Oporto i patates graten

 

Semiesfera amb cor de llimona, menta fresca i llet merengada

 

Raïm per a les campanades

39€ per persona
IVA inclòs

Restaurant La Brasera

Menú de Cap d'Any

  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29
Veure menú

Copa de cava de benvinguda Brut Rosat
Cruixents


Aperitius
Crema de carbassa i pastanaga amb blat de moro torrat
Almadroc amb melmelada de figa
Poma caramel·litzada amb foie
Flam d’escalivada amb formatge de cabra

Primer plat
Tronc de lluç amb verdures a la soja


Segon plat
“Xuletó” al foc de carbó vegetal


Postres
Escuma de Baylais
Pastís de cap d'’Any
Raïm de la sort i bossa cotilló

Celler
Vi blanc Mareny. DO Empordà
Vi negre Mercè. Criança DO Penedès
Cava Privat Ecològic. Brut Natural DO Penedès
Aigua Sant Aniol
Cafè, infusions i copa de licor
Preu: 55 € (IVA inclòs)

Restaurant La Deu

Fi d'any 2014 - 2015

Veure menú

Menú

Recepció a les 21.00

Començament a les 21.00 / 21.30

Assortiment Snacks

............

Cremòs de foie, poma de Girona i ratafia d’Olot amb torradetes

............

Suprema de turbot salvatge amb fons de patata parmentier i llagostins a la planxa

............

Sorbet d’herbes infusionades

............

Contra de joue de vedella amb crema suau de ceps i tocs de carbassa

............

Pastís de Fi d’Any

............

Cafès i servei de bar

Raïms de la sort i bossa cotilló (a les 24.00)

 

Aigües minerals Sant Aniol

L’Era Chardonnay – Can Bas ( D.O Penedès)

L’Era Cabernet Sauvignon - Can Bas ( D.O Penedès)

Cava Pere Ventura Brut Nature ( D.O Penedès)

                       

Barra lliure i dos ambients de Ballper donar la benvinguda al 2015

 

A la matinada,

Mini de pernil ibèric, mini d’hamburgueses artesanes, coca dolça i xocolata….

 

Preu: 95 €

(*)Preu :105 € amb tiquet de dues consumicions de cocteleria o gintònics prèmium

(Consumició cocteleria Premium el mateix dia : 10 €)

Per reserves, al telèfon 972261004. Cal recollir els tiquets abans del 22 de desembre

 

      

  

 

Restaurant La Quinta Justa

Menú de Fi d'Any 2014

Veure menú

Aperitius

Bastonets de farro, fajol, olives negres, sobrassada, pipes i formatge

Pernil ibèric de gla

Raviolis de remolatxa amb mató i fonoll

Crema de marisc i carbassa

Vieira amb parmentier de tòfona i xip de moniato

 

Suprema d’orada salvatge, reducció de gambes, semi glacé, timbal de patata, ceba i tomata confitat.

Filet de vedella, fetge gras d’ànec, cebetes glassejades i reducció de vi negre

 

Volcanet de turró de xixona amb gelat de Pedro Ximénez

Entreteniments

Escuma de M. Lluïsa

Sopeta de fruita de la passió

Trufa de xocolata negra i ratafia

Teules d’ametlla i taronja

 

Celler

Aigües minerals

Vi blanc Verdejo Montepedroso

Vi criança Viña Bujanda

Cava Torelló Brut Nature

Cafè o infusió

Preu: 65€ (IVA inclòs)

Supl. 2,5€ ratafia, orujo i digestius

Supl. 5,5€ gintònics , combinats i whisky

 

ENTRADA ANTICIPADA SALA TORÍN 20€ (inclou cotilló, 2 consumicions, ressopó refrescant i esmorzar).

 

 

Restaurant Les Cols

Cap d'Any a la Carpa - Sopar cap d'any per emportar

Veure menú

Cap d'Any a la Carpa

 

brou de benvinguda
 
amb el glamour d’uns grans productes;
royale de crustacis,
foie gras, pernil de gla
 
un entrant de festa;
llobregant,
suc de crustacis, cremós de patata
 
de la llotja;
turbot a la brasa,
tubercles a la sal, oli extra verge d’oliva
 
la llosa i el foc;
filet de vedella,
tòfona negra de la Garrotxa
 
una fruita d’hivern;
taronja gelada
grand marnier
 
inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafía, garrofa
 
neules i torrons artesans
 
natura les cols mont-ferrant màgnum, d.o. cava
sant bru 2009 màgnum, d.o. montsant

sopar les 21h
preu del menú: 125 €
reserva i recollida de tiquets
abans del dia 22 de desembre
10% de descompte per la compra de tiquets abans del 16 de desembre

raïms de la sort i bossa de cotilló
xocolata amb melindros
pernil de gla tallat al moment
barra lliure/barra de gintònics
tonades de benvinguda per en Manelic de Pera
ball amb el DJ Pau Peitaví

PER EMPORTAR

un entrant de festa;
ravioli gegant de marisc,
llagostins, suc de crustacis
 
de la llotja;
turbot al forn,
patata, ceba, tomata
 
amb una cocció d’onze hores a 70ºC;
espatlla de xai cruixent,
compota de poma del ciri, albergínia, fruits secs

una fruita d’hivern;
taronja de tres maneres,
grand marnier

inspirat en la natura que ens envolta;
paisatge volcànic nevat,
fajol, ratafia, garrofa

menú a 50 €
recollida el dia 31 de desembre
fins a les 18 hores
encàrrecs fins el dia 22 de desembre
Els encàrrecs pagats abans del 16 de desembre, gaudiran d'un 10% de descompte

L'Avenc de Tavertet

Menú de Cap d'Any

Veure menú

Primer: Bufet lliure esplèndid d'entrants.

Segon: Canalons de marisc, bolets i de bacallà.

 Postres: Gelat de torró i pinxo de fruita.

 Coca, Cava, Café i Licors inclòs.

 

Preus segons edats:

 67€/adult

16-18 anys: 55€

12-16 anys: 35€

6-12 anys: 25€

4-6 anys: 15€

Nens menors de 4 anys: gratuït.

Restaurant Mas El Siubès

Menú de Cap d'Any

Veure menú

Aperitiu

Daus de salmó amb sèsam i salsa de soja

Poalets farcits d'espinacs amb bacallà

Cullereta de foie i poma amb reducció de Pedro Ximénes

Xarrup de crema de ceps

Caneló de rap o marisc amb beixamel de fumet de peix de roca

--------------------

Llomet de bacallà amb mus d'all cremat

Magret d'ànec a la brasa a l'almívar suau de figues i reducció de llàgrimes de tardor

-------------------

Pinya natural flamejada

Pastís de tres xocolates

Cafè i infusions

Preu: 55€ (IVA inclòs)

Vi i Cava (preu segons elecció i consum)

 

 

Restaurant Can Morera

Cap d'Any a Can Morera

Veure menú


Copa de cava de benvinguda Brut Rosat i
Cruixents d’orenga, formatge i avellanes


Aperitius
Poma caramel·litzada amb foie
Crema de carbassa i pastanaga amb blat de moro torrat
Almadroc amb melmelada de figa
Pernil ibèric
Rap i gamba amb caldereta de peix
Filet de vedella de Girona
Pastís de cap d'’Any
Raïm de la sort i bossa cotilló


Celler
Vi blanc DO Penedès
Vi negre criança DO Empordà
Cava Gran Reserva DO Penedès
Aigua Sant Aniol
Cafès, infusions i copa de licor


Xocolata desfeta i pa de pessic


Preu: 65 € (IVA inclòs)
Música fins les 3 de la matinada

Restaurant L' Arcada de Fares

Menú Cap d'Any 2014

Veure menú

Menú

Entrants de mar i terra

Turbot a la crema de garoines

Filet de vedella amb salsa de tòfona i xampinyó

Tronquet de Nadal amb mousse de xixona i cruixent de crocant

 

Cafè i copa

Neules

Raïm de la sort

Cotilló

 

Celler

Vi negre Espelt Vi Diví DO Empordà

Vi blanc Espelt Mareny DO Empordà

Cava Sumarroca Brut Nature

 

Primera consumició gratuïta

Xocolata desfeta i coca a la matinada

Preu: 78€ (IVA inclòs)

T'esperem a les 21.30h

Veniu a gaudir d'un cap d'any 2015 inoblidable

La millor música i el millor ambient

Amb reserva prèvia (places limitades)

Restaurant Cal Sastre

Menú Especial Cap d'Any 2014

Veure menú

Aperitius

--------------------

Copa de crema de carbassa amb viera i oli de vainilla

Micuit de foie acompanyat de melmelada de violetes

Caneló farcit de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona

--------------------

Suprema de dorada salvatge amb patata, cloïsses i gambes

Filet de vedella al porto amb cebetes glacejades i patates angleses

--------------------

Pastís especial de fi d'any

Raïm de la sort

 

El celler

Aigües

Vi blanc chardonnay Viñas del Vero

Vi negre Nut Garnatxa Montsant

Cava Argila Brut Nature Penedès

Cafès i entreteniments 

Licors

Restaurant Can Xel

Revtella de fi d'any 2014

Veure menú

Menú

Tapetes de benvinguda

Pop i saltat de gambes amb cuscús i caldo dashi

Suprema d'orada salvatge amb musclos, navalla i emulsió de ruca

Filet de vedella de Girona amb parmentier de patata trufada, cebetes glacejades i verdures.

Carrot cake amb espuma de toffe i gelat de llet d'ovella

Cafè i licor

Celler

Vi blanc Cigonyes Perelada DO Empordà

Vi Negre Sinols, DO Empordà

Cava l'Americano de Mont Ferrant

Raïm, bossa de cotilló i una consumició

Preu: 90€

i a la matinada... xurros amb xocolata!

Recollida de tiquets fins el 30 de desembre.

La Barra d'en Regue Gastrobar

Menú de cap d'any per emportar

  • 972271705
  • Avda. Reis Catòlics, 3
Veure menú

Entreteniments

Foie trufat

Caldereta de llobregant

Carn de bou Wagyu a la salsa de porto

Postres d'aquestes festes

Preu: 44€ (IVA inclòs)

Reserva fins el diumenge 28 de desembre

Recollida dimecres 31 de desembre de 16.00 a 18.00 de la tarda.