30a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

30a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Menús de la Mostra Gastronòmica

Restaurant La Moixina

Veure menú

La tapa del dia

Timbal de patata mora amb carn de perol i crema de ceps

Llom de lluç confitat amb oli verge, trompetes de la mort i crema de moniato

Pastís de formatge amb coulis de fruita confitada

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 25,5€ (IVA inclòs)

*Es podrà escollir entre els diferents plats del menú de temporada.

Restaurant La Brasera

  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29
Veure menú

Pa de coca amb pernil

Almadroc amb figues

Carpaccio de salmó fumat amb vinagreta de gerds

Cremós de patata amb compota de pastanaga i escuma de bolets

Filet de porc amb salsa ratafia i moniato al caliu

o

Bacallà sobre llit de patates

Volcanet de xocolata amb gelat de cítrics

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 22€ (IVA inclòs)

Piruleta de formatge Serrat d'Ovella

Amanida amb torrada de fajol, compota de poma, recuit de xerigot d’ovella amb anxoves - Plat 27a Mostra - 2011

Plat de corral: farro de la Vall de Bianya, fetge d’ànec, ou d’ànec i tòfona

Porcell cuit a baixa temperatura amb salsa de cítrics i cebetes glacejades - Plat 28a Mostra 2012

Orxata de Naps negres amb gelat de canyella - Plat 22a Mostra 2006

Macaró de fajol amb crema de ratafia Russet - Plat 29a Mostra 2013

Petites bogeries volcàniques - Plat 24a Mostra 2008

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 29,50 € (IVA inclòs)

Restaurant Les Cols

Veure menú

Copa de cava natura Les Cols Mont-Ferrant

Llonganissa artesanal d’Olot

la terra, l’aigua, el cereal;

crosta de fajol,

l’essencialitat dels aliments primaris

per menjar amb els dits;

entrepà calent de papada de porc

blini de fajol i botifarra de perol

 de fajol; espagueti, brou fumat

 una textura suau;

royale de bolets

un plat de festa;  

caneló de pasta fresca,

carn del rostit, beixamel

un plat d’aquí;  

platillo,

ànec, costelló de porc, cansalada, pilotilla

evocant la tardor;

moniato,

castanyes, sucre cremat

unes postres llamineres;

pastís gelat,

fruita confitada, whisky

per a compartir;

rajola de xocolata,

una evocació a l’espai del restaurant

servei de pa dolç;

coca ensucrada dels Hostalets d’en Bas,

cuita en forn de llenya

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 50€ (IVA inclòs)

 

Piquillo farcit de brandada de bacallà amb crema de samfaina - Plat 7a Mostra 1991

Ceba farcida de carn - Plat 3a Mostra 1987

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps - Plat 17a Mostra 2001

Nyoquis de patata móra i botifarra negra amb salsa de carn

Espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb camasecs i cebetes - Plat 25a Mostra 2009

Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes - Plat 28a Mostra 2012

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 28€ (IVA inclòs)

Flam de siurenys amb fons de ceba confitada i salsa de camagrocs

Cremós de moniato amb trompetes de la mort, cruixents i reducció de vi negre - Plat 28a Mostra 2012

Arròs cremós amb colomí i rossinyols - Plat 23a Mostra 2007

Braó de xai de remat rostit amb vi daurat i barreja de bolets - Plat 29a Mostra 2013

Pastís d’ametlla i avellana amb caramel

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 28€ (IVA inclòs)

Crema de carbassa amb cruixent de llardons

Quiche de fajol i iogurt de La Fageda amb ceps i cansalada confitada

Oca rostida amb castanyes

Brownie amb sopeta de fruits vermells

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 25€ (IVA inclòs)

Caneló de rosbif amb bolets escabetxats, poma de Girona i crema de formatge Mas Farró

Turnedó de llata de vedella amb salsa de ratafia

Gelat de torró amb iogurt de La Fageda i xocolata

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 23€ (IVA inclòs)

*Es podrà escollir entre els diferents plats del menú de temporada. Aquests plats són els recomanats.

Aperitiu de benvinguda amb copa de cava

4 tastets de temporada:

Crema de carbassó amb cruixent de pa torrat

Carpaccio de Peus de Porc amb vinagreta de mel i mostassa

Trinxat de col i patata amb botifarra negre

Mini caneló de botifarra i bolets

Cassoleta de fesols de Santa Pau amb botifarra negra, carbassa i cruixent de pernil

Postres especial del dia

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 32,85€ (IVA inclòs)