30a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

30a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Menús de la Mostra Gastronòmica

Restaurant La Brasera

  • 972 27 26 11
  • Carrer major 29
Veure menú

Pa de coca amb pernil

Almadroc amb figues

Carpaccio de salmó fumat amb vinagreta de gerds

Cremós de patata amb compota de pastanaga i escuma de bolets

Filet de porc amb salsa ratafia i moniato al caliu

o

Bacallà sobre llit de patates

Volcanet de xocolata amb gelat de cítrics

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 22€ (IVA inclòs)

Piruleta de formatge Serrat d'Ovella

Amanida amb torrada de fajol, compota de poma, recuit de xerigot d’ovella amb anxoves - Plat 27a Mostra - 2011

Plat de corral: farro de la Vall de Bianya, fetge d’ànec, ou d’ànec i tòfona

Porcell cuit a baixa temperatura amb salsa de cítrics i cebetes glacejades - Plat 28a Mostra 2012

Orxata de Naps negres amb gelat de canyella - Plat 22a Mostra 2006

Macaró de fajol amb crema de ratafia Russet - Plat 29a Mostra 2013

Petites bogeries volcàniques - Plat 24a Mostra 2008

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 29,50 € (IVA inclòs)

Restaurant Les Cols

Veure menú

Copa de cava natura Les Cols Mont-Ferrant

Llonganissa artesanal d’Olot

la terra, l’aigua, el cereal;

crosta de fajol,

l’essencialitat dels aliments primaris

per menjar amb els dits;

entrepà calent de papada de porc

blini de fajol i botifarra de perol

 de fajol; espagueti, brou fumat

 una textura suau;

royale de bolets

un plat de festa;  

caneló de pasta fresca,

carn del rostit, beixamel

un plat d’aquí;  

platillo,

ànec, costelló de porc, cansalada, pilotilla

evocant la tardor;

moniato,

castanyes, sucre cremat

unes postres llamineres;

pastís gelat,

fruita confitada, whisky

per a compartir;

rajola de xocolata,

una evocació a l’espai del restaurant

servei de pa dolç;

coca ensucrada dels Hostalets d’en Bas,

cuita en forn de llenya

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 50€ (IVA inclòs)

 

Piquillo farcit de brandada de bacallà amb crema de samfaina - Plat 7a Mostra 1991

Ceba farcida de carn - Plat 3a Mostra 1987

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps - Plat 17a Mostra 2001

Nyoquis de patata móra i botifarra negra amb salsa de carn

Espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb camasecs i cebetes - Plat 25a Mostra 2009

Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes - Plat 28a Mostra 2012

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 28€ (IVA inclòs)

Flam de siurenys amb fons de ceba confitada i salsa de camagrocs

Cremós de moniato amb trompetes de la mort, cruixents i reducció de vi negre - Plat 28a Mostra 2012

Arròs cremós amb colomí i rossinyols - Plat 23a Mostra 2007

Braó de xai de remat rostit amb vi daurat i barreja de bolets - Plat 29a Mostra 2013

Pastís d’ametlla i avellana amb caramel

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 28€ (IVA inclòs)

Crema de carbassa amb cruixent de llardons

Quiche de fajol i iogurt de La Fageda amb ceps i cansalada confitada

Oca rostida amb castanyes

Brownie amb sopeta de fruits vermells

Pa

Aigua Font Vella.

Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

Preu: 25€ (IVA inclòs)