La Ruta de les Tapes d’Olot ha tancat la 7a edició amb de més de 15.000 tapes, un nombre que continua creixent any rere any, i que ha fet que la ruta hagi tornat a ser un èxit gràcies a l’acceptació del públic. Una activitat consolidada principalment per un públic local, però en augment pel que fa al visitant, sobretot de la comarca d’Osona.

Aquest any, la novetat era que, es convertirien en jurat de la ruta, els tapejadors que provessin les 20 tapes que la formaven. A més, enlloc d’un reconeixement com cada any, se’n farien 3, i es premiarien així, les tres tapes més votades, en contrapartida, desapareixia el premi del jurat.  Per tant, les tres tapes guanyadores han estat: en primer lloc el Cebiche de fuet d’Olot del Bar Hostal del Sol, en segon lloc Milfulls de vieires amb carpaccio de peu de porc del Bar El Celler, i en tercer, Thalassa: Llaüt de sabors de la Mediterrània del Bar L’Ansat.

A part de reconèixer els establiments de les tapes premiades, la Ruta també ha donat premis. Per una part, ha fet un sorteig d’una estada de cap de setmana a Ca la Rotllada de Cantonigròs, entre les persones que han omplert el passaport format per 8 caselles. D’altra banda, ha volgut premiar a les persones que han fet tota la ruta, amb el sorteig d’un àpat per a dues persones al Restaurant Les Cols amb dues estrelles Michelin. Com també s’han sortejat àpats entre els seguidors de Facebook.

  • Tapes guanyadores de la Ruta de les Tapes 2017 - 7fbdd-foto-tapes-guanyadores.jpg